Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlagzm15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
43
9
36
25
Ekim ayından beri eşimle deniyoruz ama hamile kalamıyorum gecen ay hamileyim sandım test yaptım 2 çizgi silikti doktora gittim hamile değilsiniz dedi napmalıyım

Bizde 1 bucuk yillik evliyiz. Ekim ayinda basladik. Insan calismalara baslayinca hemen 1 2 ay icinde bebek olsun istiyor anliyorm. Bende ayni duygudayim. Ama malesef canm dur bakalm. sabret oncelikle. Olmuyor hamile kalamiyorm sorun mu var acaba deme. Ama tabi ben eylul ayinda gidip kan verdim muayene oldum problem varsa bastan cozmek icin. Bisey çıkmadı. Bende hala hamile kalamadim. Ovulasyon testine baktim onla da olmadi. 4. ay denememizi yapiyoruz bu aralar. Kismet artik. Ama doktora gitsen de her sey normalse eger 1 yil kendi haline birakiyor bisey yapmiyor. Beslemene dikkat et diyor. 1 yildan sonra olmazsa tedaviye basliyor.
Ne diyelm insallah en kisa zamanda kalitiz. Isteyen herkese versin rabbim

Ben daha yeni evliyim ama hemen olsun istiyorum olmayınca insan kendinde sorun arıyor Bende biliyorum bir sene beklemem gerektiğini inşallah sizinde olur en kısa zamandan

Gecen ay bütün kan değelerime baktırdım bişey yok . Sadece ben evde test yaptıktan sonra ki gün benden kahverengi akıntı geldi 3 gün acaba ben düşük mu yaptım
Olabilir. Farkinda olmadan da düşük olabiliyor. Ama eger adet öncesi kahverengi akinti olduysa genelde önceki adetten kalanlar oluyor.
Ben hamile kalmadan doktora goruneyim dedim. Ve kist falan yok ama hormon testinde prolaktin yüksek çıktı. Şuan onu düşürmeye çalışıyoruz. Ayrica folik asit başladı doktor.
Sen adet öncesi mi kahverengi akinti yaşadın?

Ben daha yeni evliyim ama hemen olsun istiyorum olmayınca insan kendinde sorun arıyor Bende biliyorum bir sene beklemem gerektiğini inşallah sizinde olur en kısa zamandan
Bende acikcasi hemen yapmadigima pisman oldum. Bikac ay olmadi hemen onceden yapsaydim diye dusunmeye basladim. Ama herseh vaktinin esiridir. Bekleyeceğiz artik. Beslenmene dikkat et. Eşın ozellikle. Bide iliskiden sonra klasik ama ayaklarımı dikio uzaniyorm yarim saat. Belime yastik koyuyorm fln iste .belki faydasi olurr

Bu ay bunlari denemeye başladık zaten vakti geldiğinde olur sende üzüleme stres çok etkiliyomuş morelini iyi tut

Adetim den önce oldu bu olay bende doktora gittim folik asit verdi içiyorum inş olur bana dua eder misin

Ekim ayından beri eşimle deniyoruz ama hamile kalamıyorum gecen ay hamileyim sandım test yaptım 2 çizgi silikti doktora gittim hamile değilsiniz dedi napmalıyım
Yalniz değilsin ben de aynıyım 1 buçuk.yildir iki defa hamile kaldım düştü 8 aydır hamile kalamıyorum doktora da gittim tahlil yaptı rahim.filmi çektirdim temiz çıktı eşinin sperm testi iyi çıktı marta kadar zaman verdi olmazsa gel dedi ben bu ay bir takım şeyler yaptım umutluydum ama.az önce lavaboya gittim adet oldum yerle bir oldum tuvalette yere çöküp öylece agladim esimin yuzune bakamıyorum artık utanıyorum neden olmuyor neden eşime nasıl dicem adet oldum die yine hiç bilmiyorum o kadar utanıyorum ki o kadar eksik hissediyorum ki kendimi çorak bi çöl gibi hissediyorum eşime de sebep oldum sanki bana da yorum yazın ne olur yalnız bırakmayın beni kimseye diyemiyorum bu şekilde çok mutsuzum gün geçtikçe içine kapamıyorum geçen günü bi arkadaşının daha hamile olduğunu öğrendim whatsaptan paylaşmış sevincini onun adına çok sevindim tabiki ama kendim geldim.yline aklıma yine agladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…