• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlagzm15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2021
43
9
36
25
Ekim ayından beri eşimle deniyoruz ama hamile kalamıyorum gecen ay hamileyim sandım test yaptım 2 çizgi silikti doktora gittim hamile değilsiniz dedi napmalıyım

Bizde 1 bucuk yillik evliyiz. Ekim ayinda basladik. Insan calismalara baslayinca hemen 1 2 ay icinde bebek olsun istiyor anliyorm. Bende ayni duygudayim. Ama malesef canm dur bakalm. sabret oncelikle. Olmuyor hamile kalamiyorm sorun mu var acaba deme. Ama tabi ben eylul ayinda gidip kan verdim muayene oldum problem varsa bastan cozmek icin. Bisey çıkmadı. Bende hala hamile kalamadim. Ovulasyon testine baktim onla da olmadi. 4. ay denememizi yapiyoruz bu aralar. Kismet artik. Ama doktora gitsen de her sey normalse eger 1 yil kendi haline birakiyor bisey yapmiyor. Beslemene dikkat et diyor. 1 yildan sonra olmazsa tedaviye basliyor.
Ne diyelm insallah en kisa zamanda kalitiz. Isteyen herkese versin rabbim
Ya bende bu ay 4.deniyorum olmuyor 1 yıllık evliyim ovülasyon testide kullandım tüm taktikleri de yapıyorum ama bakalım inşallah bu ay olur :)

Yalniz değilsin ben de aynıyım 1 buçuk.yildir iki defa hamile kaldım düştü 8 aydır hamile kalamıyorum doktora da gittim tahlil yaptı rahim.filmi çektirdim temiz çıktı eşinin sperm testi iyi çıktı marta kadar zaman verdi olmazsa gel dedi ben bu ay bir takım şeyler yaptım umutluydum ama.az önce lavaboya gittim adet oldum yerle bir oldum tuvalette yere çöküp öylece agladim esimin yuzune bakamıyorum artık utanıyorum neden olmuyor neden eşime nasıl dicem adet oldum die yine hiç bilmiyorum o kadar utanıyorum ki o kadar eksik hissediyorum ki kendimi çorak bi çöl gibi hissediyorum eşime de sebep oldum sanki bana da yorum yazın ne olur yalnız bırakmayın beni kimseye diyemiyorum bu şekilde çok mutsuzum gün geçtikçe içine kapamıyorum geçen günü bi arkadaşının daha hamile olduğunu öğrendim whatsaptan paylaşmış sevincini onun adına çok sevindim tabiki ama kendim geldim.yline aklıma yine agladim
Canım benim sözlerine çok üzüldüm bende 9 aydır bekliyorum herkes en beklemediğim insanlar hamile kaldı doğum yaptı bende üzüldüm yıprandım öfke patlamaları yaşadım... Psikolojim yerlerdeyken eşime keşke evlenmeseydik o zaman bunları yaşamazdın dedim. Bana dediki sen ne yapmaya calısıyorsun? Seni anne babana kim verdi? Allah. Beni kim yarattı? Allah. O cocuk bizim cocugumuz olabilir ama o Allahın kulu olacak. biz ona sahip çıkacak kişileriz, Allah istediği zaman istediği şekilde verir. İstemezse vermez. Bu da bizim beraber sınavımız dedi. Normalde ben kafayı yerken o bana takma kafana der geçerdi ama bu sefer gerçekten içime işledi söyledikleri. Sorun sende değil. Onu verecek yaratacak olan Allah. Bunun seninle ne ilgisi var canım ? Hayırlı zamanında verecek. Bir bildiği vardır canım. Nolur böyle saçma düşüncelere sende kapılma

Canım benim sözlerine çok üzüldüm bende 9 aydır bekliyorum herkes en beklemediğim insanlar hamile kaldı doğum yaptı bende üzüldüm yıprandım öfke patlamaları yaşadım... Psikolojim yerlerdeyken eşime keşke evlenmeseydik o zaman bunları yaşamazdın dedim. Bana dediki sen ne yapmaya calısıyorsun? Seni anne babana kim verdi? Allah. Beni kim yarattı? Allah. O cocuk bizim cocugumuz olabilir ama o Allahın kulu olacak. biz ona sahip çıkacak kişileriz, Allah istediği zaman istediği şekilde verir. İstemezse vermez. Bu da bizim beraber sınavımız dedi. Normalde ben kafayı yerken o bana takma kafana der geçerdi ama bu sefer gerçekten içime işledi söyledikleri. Sorun sende değil. Onu verecek yaratacak olan Allah. Wsin Bunun seninle ne ilgisi var canım ? Hayırlı zamanında verecek. Bir bildiği vardır canım. Nolur böyle saçma düşüncelere sende kapılma

Eşin ne güzel konuşmuş canım oOkurken gözlerim doldu ben hic boyle şeyler konuşmadım eşimle daha doğrusu kendimi sucladigim için hep utandım yüzüne bakıp konuşamıyorum bu konuyu biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama elimde değil hep bi eksigim hep bi yarimim dışarı çıkıyorum karnı burnuna dayanmış kadınlar görüyorum üstelik bi eli de diğer çocuğunu tutuyor için acıyor hep Allah im sen kimsenin kucağını boş bırakma yarabbim isteyen herkese saglikli shatli çocuk nasip et zor çok zor ..

Eşin ne güzel konuşmuş canım oOkurken gözlerim doldu ben hic boyle şeyler konuşmadım eşimle daha doğrusu kendimi sucladigim için hep utandım yüzüne bakıp konuşamıyorum bu konuyu biliyorum çok yanlış düşünüyorum ama elimde değil hep bi eksigim hep bi yarimim dışarı çıkıyorum karnı burnuna dayanmış kadınlar görüyorum üstelik bi eli de diğer çocuğunu tutuyor için acıyor hep Allah im sen kimsenin kucağını boş bırakma yarabbim isteyen herkese saglikli shatli çocuk nasip et zor çok zor ..
Valla bende ağladım yazdıklarını okuyunca ☺️ gerçekten çok zor ama tek bildiğim bunun seninle hiççç ilgisi olmaması. Eşin bence farkında ama o da yanlıs birşey söylerim diye açmıyordur konuyu. Yine de peşini bırakma her yolu dene bizede umut ol buraya hamileyim yaz. O bebek gelecek ama o gelene kadar hayatını günlerimi mafetme. İçimde sana karşı sevgi sıcaklık oluştu her zaman dualarımda olacaksın yalnız değilsin unutma

Valla bende ağladım yazdıklarını okuyunca ☺️ gerçekten çok zor ama tek bildiğim bunun seninle hiççç ilgisi olmaması. Eşin bence farkında ama o da yanlıs birşey söylerim diye açmıyordur konuyu. Yine de peşini bırakma her yolu dene bizede umut ol buraya hamileyim yaz. O bebek gelecek ama o gelene kadar hayatını günlerimi mafetme. İçimde sana karşı sevgi sıcaklık oluştu her zaman dualarımda olacaksın yalnız değilsin unutma
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun benmde sana karşı oluştu canm insallah bigun hamile kalır buraya yazarım hepimiz hamile kalalım Allah im ne olur ya ne olur bizlere de sağlıklı evlat nasip et ne olur Allah im ya Sana açtığımız ellerimizi evlatla doldur Sen de hamile kalacaksın sen de bizlere umut olacaksın insallah bi bebeğim olsa kokusunu içime çeksem nasıl güzeldir kimbilir nasıl bi duygudur Allah hepimize bu duyguları tattırsın insallah

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun benmde sana karşı oluştu canm insallah bigun hamile kalır buraya yazarım hepimiz hamile kalalım Allah im ne olur ya ne olur bizlere de sağlıklı evlat nasip et ne olur Allah im ya Sana açtığımız ellerimizi evlatla doldur Sen de hamile kalacaksın sen de bizlere umut olacaksın insallah bi bebeğim olsa kokusunu içime çeksem nasıl güzeldir kimbilir nasıl bi duygudur Allah hepimize bu duyguları tattırsın insallah
Aminn İnşallah cok sağol 🙏☺️

Yalniz değilsin ben de aynıyım 1 buçuk.yildir iki defa hamile kaldım düştü 8 aydır hamile kalamıyorum doktora da gittim tahlil yaptı rahim.filmi çektirdim temiz çıktı eşinin sperm testi iyi çıktı marta kadar zaman verdi olmazsa gel dedi ben bu ay bir takım şeyler yaptım umutluydum ama.az önce lavaboya gittim adet oldum yerle bir oldum tuvalette yere çöküp öylece agladim esimin yuzune bakamıyorum artık utanıyorum neden olmuyor neden eşime nasıl dicem adet oldum die yine hiç bilmiyorum o kadar utanıyorum ki o kadar eksik hissediyorum ki kendimi çorak bi çöl gibi hissediyorum eşime de sebep oldum sanki bana da yorum yazın ne olur yalnız bırakmayın beni kimseye diyemiyorum bu şekilde çok mutsuzum gün geçtikçe içine kapamıyorum geçen günü bi arkadaşının daha hamile olduğunu öğrendim whatsaptan paylaşmış sevincini onun adına çok sevindim tabiki ama kendim geldim.yline aklıma yine agladim
Hey kendini bırakma, eşine de söylemek zorunda değilsin, sana yanaşırsa ped var aşkım regli oldum dersin, kendini kasma boşuna. Ben 40 yaşındayım eşim benden küçük, biz de bebek istiyoruz, 2 ay old deniyoruz ama hiç öyle süngüyü indirmek yok. Bu ay olmaz önümüzdeki ay olur, Allah yardımcımız olsun yeter

Her kadın cocuk doğurmak zorunda cocuk sahıbı olmak zorunda değil. Kendımı eksık hıssedıyorum ne demek? Cocugun oluncamı tam oluyor kadın? Cok yanlıs dusunceler bunlar. Kocanız bu konuda sıze baskı yapıyorsa cok yanlıs bır davranıs. Uzerınızdekı stresten dolayı bıle olmuyor olabılır. Size destek oluyorsa sozum yok tabi. Ama sız her halınızle degerlısınız kendınızı boyle yıpratmayın.

Her kadın cocuk doğurmak zorunda cocuk sahıbı olmak zorunda değil. Kendımı eksık hıssedıyorum ne demek? Cocugun oluncamı tam oluyor kadın? Cok yanlıs dusunceler bunlar. Kocanız bu konuda sıze baskı yapıyorsa cok yanlıs bır davranıs. Uzerınızdekı stresten dolayı bıle olmuyor olabılır. Size destek oluyorsa sozum yok tabi. Ama sız her halınızle degerlısınız kendınızı boyle yıpratmayın.
Biliyorum canım ama elimde değil iste bizim buralarda herkes arkandan da konuşur her gittiğim yerde çocuk yokmu die sordular artık biyere de gitmek istemiyorum giderek yalnızlasmaya basladim yanlış düşünceler biliyorum ama elimde değil canim hep olumsuzluk Allah tez zamanda kucagimizi doldursun insallah tüm isteyenlerin.

Biliyorum canım ama elimde değil iste bizim buralarda herkes arkandan da konuşur her gittiğim yerde çocuk yokmu die sordular artık biyere de gitmek istemiyorum giderek yalnızlasmaya basladim yanlış düşünceler biliyorum ama elimde değil canim hep olumsuzluk Allah tez zamanda kucagimizi
Hey kendini bırakma, eşine de söylemek zorunda değilsin, sana yanaşırsa ped var aşkım regli oldum dersin, kendini kasma boşuna. Ben 40 yaşındayım eşim benden küçük, biz de bebek istiyoruz, 2 ay old deniyoruz ama hiç öyle süngüyü indirmek yok. Bu ay olmaz önümüzdeki ay olur, Allah yardımcımız olsun yeter
Çok teşekkür ederim inşallah hepimizin duaları kabul olur hepimiz cocuk sahibi oluruz

Ekim ayından beri eşimle deniyoruz ama hamile kalamıyorum gecen ay hamileyim sandım test yaptım 2 çizgi silikti doktora gittim hamile değilsiniz dedi napmalıyım
Bir şeyi aklinda tut eşinde sperm sende de yumurta hucresi ve rahim olduğu surece hamile kalamamak diye birşey yok. Allah ne zaman nasib ederse o zaman da olucak. Bazen ugraşdiriyor. Mesela ben 20 ay ugrasdim. Ve kafam rahatken hamile kaldim. Bizim tüm bedenimiz beynimizle idare ediliyor. Ora rahat değilse gexikdirmekden başka birşey yapmiycaksin. Doktora git tedavini ol ama bu ay da olmadi diyerek kendini yipratma. Zaten normalde de her ay hamile kalma şansi yuzde yirmiden fazla değil. Aylar arttikca şans da artiyor. Sabretmek gerek. Hamile kalamiyorum demen bile hamile kalmana engel bir etken

Biliyorum canım ama elimde değil iste bizim buralarda herkes arkandan da konuşur her gittiğim yerde çocuk yokmu die sordular artık biyere de gitmek istemiyorum giderek yalnızlasmaya basladim yanlış düşünceler biliyorum ama elimde değil canim hep olumsuzluk Allah tez zamanda kucagimizi doldursun insallah tüm isteyenlerin.
Sanane de geç valla yap bunu canını hıc sıkma. Evlılıgıgmızın tadını cıkarıyoruz de cocuk geç duusnuyorum de. En basıtı sanane de geç. Evet bazen sanane denmıyor onun yerınede dıger dedıklerımı soyle. Baskaları ıcınkendını asla uzme. Sakın. Sen her zaman degerlısın. ❤️ Her zaman guzelsın. Bu hayata bır kere gelıyoruz bosver baskalarını opuyorum canım senı ne zaman ıstersen yaz burdan yalnız değilsin

Bizde 1 bucuk yillik evliyiz. Ekim ayinda basladik. Insan calismalara baslayinca hemen 1 2 ay icinde bebek olsun istiyor anliyorm. Bende ayni duygudayim. Ama malesef canm dur bakalm. sabret oncelikle. Olmuyor hamile kalamiyorm sorun mu var acaba deme. Ama tabi ben eylul ayinda gidip kan verdim muayene oldum problem varsa bastan cozmek icin. Bisey çıkmadı. Bende hala hamile kalamadim. Ovulasyon testine baktim onla da olmadi. 4. ay denememizi yapiyoruz bu aralar. Kismet artik. Ama doktora gitsen de her sey normalse eger 1 yil kendi haline birakiyor bisey yapmiyor. Beslemene dikkat et diyor. 1 yildan sonra olmazsa tedaviye basliyor.
Ne diyelm insallah en kisa zamanda kalitiz. Isteyen herkese versin rabbim
Bu ay hamile kaldınız mı

Bu ay hamile kaldınız mı
3 kuzenim.evlendi yemin.ederim.ucude ilk aydan.hamile kaldı bende ise hala bi tık yok bu.millet nasıl bOle kolay hamile kalıyoru hiç anlamıyorum.annemde hemen hamile kalmış bize ben.kime çektim bole hiç anlamıyorum of allahım of bu.mubarek günde sen bizlerin dualarını kabul et bizleri de evlat sahibi yap Allah im.bi.ol desen.olacak hani bize de lütfet bU mucizeni.Amin

Amin inşallah.. bizde de durumlar aynı. Adetime 1gün kaldı erken gebelik testi yapıyorum sürekli nesagtif çıkıyor ama hiç bir şey yiyemiyorum ne yesem kusuyorum çok uyuyorum halsizim çıldıracağım

Amin inşallah.. bizde de durumlar aynı. Adetime 1gün kaldı erken gebelik testi yapıyorum sürekli nesagtif çıkıyor ama hiç bir şey yiyemiyorum ne yesem kusuyorum çok uyuyorum halsizim çıldıracağım
Inşallah hamilesindir kardeşim belki test yanlış sonuç vermiş olabilir kan testi yaptır birkaçgün geçince Inşallah hamilesindir

Back