• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum.

Kızlar merhaba, geçen sene bir kimyasal gebelik geçirdim. O süreden sonra eşimle hiç dikkat etmedik. Ne yumurtlama zamanlarımı sıkı sıkıya takip ettik ne de korunmak için çaba sarfettik. Akışına bıraktık. Bu ay adet olduğumda bir korktum. Acaba hamile kalamıyor muyum diye çünkü 1 yılı da geçti artık. Yani arkadaşlarımdan biliyordum anında çocuk sahibi olmak büyük şans zaman gerekebiliyor diye ama 1 yıl da uzun bir süre değil mi? Hormon testimde dhea so4 yüksek çıktı baya, o etkili olur mu? Sizce ne yapmalıyım çocuk sahibi olmak için acelemiz yok ama olmama ihtimali insanı gerçekten sarsıyor. Aileme her sorduklarında daha istemiyoruz diyorum ama korunmuyoruz da aslında. Üzülmesinler diye bir şey söyleyemem. O yüzden lütfen yol yordam gösterin. Ne yapmam gerekiyor. Doktora gitmeliyim biliyorum ama çoğu doktor çok ilgisiz. Ciddiye almıyorlar gibi geliyor.
Niye ciddiye almasın. Kadın doguma gıtcen 1 senedir korunmasız ılıskı oluyo ama hamıle
Kalamıyorum de. Esin de üroloji de sperm tahlili versın en az 3 gun ılıskı ye girmeden gitmesi gerek. Sonuca gore dr der zaten

Devlet hastanelerine karşı bir önyargım var kadın doğum konusunda. Ultrasona bile üç ay sonraya gün veriyorlar, araştırma hastanelerinde infertilite durumunda daha hassas yaklaşıyorlar mı? Bir de normal kadın Doğum mu sevk veriyor yoksa direk kendimiz alabilir miyiz?
Kesinlikle önyargınız olmasın araştırma hastaneleri çok iyi. Kadın doğuma jinekolojiye randevu alıp belirtin sizden smear testi filan alırlar eşinize de ürolojiden randevu alın beraber gidin bir muayene olun

Kızlar merhaba, geçen sene bir kimyasal gebelik geçirdim. O süreden sonra eşimle hiç dikkat etmedik. Ne yumurtlama zamanlarımı sıkı sıkıya takip ettik ne de korunmak için çaba sarfettik. Akışına bıraktık. Bu ay adet olduğumda bir korktum. Acaba hamile kalamıyor muyum diye çünkü 1 yılı da geçti artık. Yani arkadaşlarımdan biliyordum anında çocuk sahibi olmak büyük şans zaman gerekebiliyor diye ama 1 yıl da uzun bir süre değil mi? Hormon testimde dhea so4 yüksek çıktı baya, o etkili olur mu? Sizce ne yapmalıyım çocuk sahibi olmak için acelemiz yok ama olmama ihtimali insanı gerçekten sarsıyor. Aileme her sorduklarında daha istemiyoruz diyorum ama korunmuyoruz da aslında. Üzülmesinler diye bir şey söyleyemem. O yüzden lütfen yol yordam gösterin. Ne yapmam gerekiyor. Doktora gitmeliyim biliyorum ama çoğu doktor çok ilgisiz. Ciddiye almıyorlar gibi geliyor.
nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ben ankarada gitmedigim doktor kalmadı özelinden devlete bütün doktorlar olur dedi bekledim olmadi hsg film çekildim birseyin yok dediler şehir dişinda başka bir doktor buldum devlet hastahanesinde doktor hsg film sonucuna bakarak sorunumu anladı ona gore tedavi şekli önerdi hiç bir doktor anlamamisti kaybettiğim zamana mi yoksa yıprandigim günlere mi yanayım anlamadım o yüzden en iyi doktor bulana kadar araştırın profesör oluyorlar bir şey bilmiyorlar

nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ben ankarada gitmedigim doktor kalmadı özelinden devlete bütün doktorlar olur dedi bekledim olmadi hsg film çekildim birseyin yok dediler şehir dişinda başka bir doktor buldum devlet hastahanesinde doktor hsg film sonucuna bakarak sorunumu anladı ona gore tedavi şekli önerdi hiç bir doktor anlamamisti kaybettiğim zamana mi yoksa yıprandigim günlere mi yanayım anlamadım o yüzden en iyi doktor bulana kadar araştırın profesör oluyorlar bir şey bilmiyorlar

Çok geçmiş olsun size de. Ben de Ankara’da yaşıyorum. Hsg kadınlar için teşhis için yaptıkları bir şey sanırım.

Merhaba yeni üye oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen

Amh: 7.68 Fsh: 7.43 prolaktin:17.4 progesteron: 12,7 Lh: 5.17.
Merhaba yeni oldum yardımınıza ihtiyacım var 11 aylık evliyim ve evlendiğimiz ilk günden beri cocuk istiyoruz ve her gün ilişkiye giriyoruz hatta günde bazen iki üç bile oluyor ama bir türlü olmadı rahim filmim dahi çekildi hersey temiz degerlerimde bunlar lütfen yardımcı olurmusunuz benim gibi anne olmak isteyen bircok kadın var burada lütfen benimle bilgilerinizi paylasırmısınız artık bebegimi almak istiyorum kucagıma :KK43:

Çok geçmiş olsun size de. Ben de Ankara’da yaşıyorum. Hsg kadınlar için teşhis için yaptıkları bir şey sanırım.

Hsg = İlaçlı rahim filmi demek
Bende geçen hafta çektirdim
Tüplerin kapalı olup olmadığı ve rahim şeklinde bi sıkıntı varmı lezyon polip vs gibi sıkıntılar varmı bunlar belli oluyor
Gittinizmi tahlilleri yaptırdınızmı sonuç ne merak ettim?

Hsg = İlaçlı rahim filmi demek
Bende geçen hafta çektirdim
Tüplerin kapalı olup olmadığı ve rahim şeklinde bi sıkıntı varmı lezyon polip vs gibi sıkıntılar varmı bunlar belli oluyor
Gittinizmi tahlilleri yaptırdınızmı sonuç ne merak ettim?
Hayır maalesef gidemedim, bir dahaki ay gitmeyi düşünüyorum. Buradan mutlaka yazarım ama hala hamile kalamıyorum.

:110:
:110:
Benim 3 ay önceki ruh halimi anlatmışsınız resmen. Evet insan olacağını bilse hiç kafasına takmaz ama o hiç olmayacak mı düşüncesi yıpratıyor insanı bende sebepsiz yere 2 sene hamilekalamadım 2 senenin sonunda hiç beklemediğim bi anda oldu şu an 3 aylık hamileyim. Bu düşünceye lütfen kapılmayın çünkü herşeyin bir zamanı var ben bunu anladım. Ama her ihtimale karşı bir doktora görübmenizi tavsiye ederim ve daha sonrada yumurtlama günü hesaplama stresinden uzak bir şekilde haftada düzenli olarak 4 kez cinsel ilişkiyle şansınızı maksimum düzeye ulaştırmış olursunuz(gün aşırı olsa çok daha iyi) aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz burdaki çoğu arkadaşta tecrübeli bende 2 senedir baya tecrübe yaşadım zevkle yardımcı oluruz en önemlisi lütfen stres yapmayın🙏🏻
Benimde 7 ay oldu evet kisa bir sure ama insan telaslaniyor ilk aylar cok lafama takmistim ama akisina biraktim ovulasyon testi kullanmaya basladim yumurtlam gunlerime gore iliski oluyor artik kafama takmamaya calisiyorum yinede o ovulasyonu takip ederken insan dusunmeden edemiyor bu ayda olmadi ama umidimi yitirmedim dr gittim genel kontrol icin ozele yumurtaliklarimin iyi oldugunu rahimde bir sorun olmadigininsoyledi ultrason kontrolude oldu hersey yolunda esim 1 sene bekle eger olmazsa bende giderim dr 1 sene normal taninan sure dedi. Stresi nasil azalta biliriz ne yapabilirim bana oneride bulunurmusunuz

Canm ne yaptın gebe kalabildin mi aynı dhea so4 bende de yüksek cıktı sen düşürebildin mi ne yaptın benle de paylasır mısın

Özele mi gittin canım

Canm ne yaptın gebe kalabildin mi aynı dhea so4 bende de yüksek cıktı sen düşürebildin mi ne yaptın benle de paylasır mısın

en son testesteron yüksek çıktığı için ve adet zamanı kistlerim oluştuğu için doktor diane 35e başlayalım dedi adet olmayı bekliyorum işte ama adetim yaklaştığı için bir yandan da heyecanlanıyorum acaba bu sefer olabilir mi diye.

en son testesteron yüksek çıktığı için ve adet zamanı kistlerim oluştuğu için doktor diane 35e başlayalım dedi adet olmayı bekliyorum işte ama adetim yaklaştığı için bir yandan da heyecanlanıyorum acaba bu sefer olabilir mi diye.
İnşallah olmustur canm Rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın

Back