Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dnzvrl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
278
129
103
37
Merhabalar bu kulübe yeni katıldım ben hamile kalmak istiyorum fakat bir türlü olmuyor bana yardımcı olabilicek önerileriniz varmıdır doktora gittim herşey yolunda ama olmuyor

Nekadar süredir olmuyor? Ben hamileliğin bazen piskolojiye bağlı olduğunu düşünüyorum çünkü rahat olduğunda bi bakıyosun hamilesin.. İsteyen insan için sabırlı olmak cok zor ama bence biraz sabır! Bunun disinda yumurtlama zamani iliski duzeni hayat tarzida onemli etkenler. Allah en kissa zamanda nasip etsin insallah

yaklaşık 6 aydır deniyoruz doktor kontrollerimide yaptırdım ama dediğiniz gibi sanırım çok beklenti içine girdim birde stres çok yaptım eşimi doktora gitmeye ikna edemiyorum

Bende doktora gittim.rahim ve kan değerlerinde problem yok fakat bizim de olmuyor eşimde aynı şekilde kontrole gitti.Sadece hsg çektirmek kaldı. Bu ay da olmazsa ve sıra alabilirsem hsg ye gireceğim.

yaklaşık 6 aydır deniyoruz doktor kontrollerimide yaptırdım ama dediğiniz gibi sanırım çok beklenti içine girdim birde stres çok yaptım eşimi doktora gitmeye ikna edemiyorum
Taktir edersiniz ki iş bir tek sizinle bitmiyor. Eşinizin de gitmesi lazım belki problem ondan kaynaklanıyor olabilir en azından ona göre önlemini alırsınız

Merhabalar bu kulübe yeni katıldım ben hamile kalmak istiyorum fakat bir türlü olmuyor bana yardımcı olabilicek önerileriniz varmıdır doktora gittim herşey yolunda ama olmuyor
Benim de öyleydi vajinal ultrason smear testi ve kan testleri temiz çıktı üstüne korunmayı bırakınca şaşmayan adetim duzensizlesti üstüne negatifleri gördükçe stresle hormonlarim dengesizlesti.ben de kürler araştırdım .soğan kürüne başladım ama 4. Gün şiddetli mide ağrısı yaptı ve bırakmak zorunda kaldım sonra araştırmalara devam ettim ve Agnucaston kullanmaya başladım hayit tohumu konsantresi olan bitkisel bi hap bunun tohumunu da direkt kullananlar da var çok fayda görmüşler ama ben incir kürü ve havuç kürü de uyguladim o yüzden hayıt tohumunu da kür olarak yapmak istemedim . Aynı ay hamile olduğumu öğrendim ve tüm kürleri ve hapı yumurtam catladiktan 1-2 gün sonra bıraktım eğer hamileysem bebeğe zarar vermesin diye

Anlıyorum seni canım insan hemen olucak sanıyor ama öyle olmuyormus bende 1,5 senedir ugrasıyorum gitmediğim doktor kalmadı hsg bile çekindim herşey normal bu arada eşimi ikna edemiyordum bu ay en sonunda ikna oldu test verdi ve sorun eşimde çıktı yani tek taraflı 1,5 senelik mücadelem boşunaymış. Umarım en kısa sürede ikna edebilirsin eşini.

Ya sorun eşimde eşim doktora gitmediği için tüplerime baktıramadım şuan köşeye sıkışmış gibi hissediyorum her ay kalıcam moduna girip hasta olunca ağlamaya başlıyorum eşimi ikna etmem lazım ama nasıl gurur yaptı

Kullanmış olduğun kürler sayesinde kalmış oldun o zaman demi bendemi başlasam onlara yumurta takibimi yaptırdım ondada sorun yok

Eğer sorun yok diyorsanız ovülasyon teslerini deneyin internette nasil olacağina dair videolari da var... belki gunu tutmuyordur

İnşallaaaahh canım inşallaah

Eğer sorun yok diyorsanız ovülasyon teslerini deneyin internette nasil olacağina dair videolari da var... belki gunu tutmuyordur
Onu hiç kullanmadım birde onlarla deniyim o zaman doğru diyosun ondanda olabilir ama gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş

Naskl ikna ettin

Onu hiç kullanmadım birde onlarla deniyim o zaman doğru diyosun ondanda olabilir ama gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş
Ovulosyon testini bende hiç yapmadım ama kendi uyguladığım bir yöntemi söyliyeyim. İnternetten yumurtalama günümü hesapladım ve yumurtalama günü iki gün üst üste süt ve maydanoz kürünü uyguladım o ay hamile kaldım 3 aydır olmuyordu benim kide ama bu kürü uygulayıp hamile kalan çok insan var

Kullanmış olduğun kürler sayesinde kalmış oldun o zaman demi bendemi başlasam onlara yumurta takibimi yaptırdım ondada sorun yok
Kesinlikle onlar sayesinde oldu diyemem ama Agnucastonla rahmimi temizleyip hormonlarimı düzenleyip prolaktini düşürdüm .incir kürü yumurta olgunlaşması ve oluşumu için havuç kürü çatlaması için . Ben uyguladığım ay hamile kaldım kürleri uygulamadan önce çok araştırdım içime sinmeyen hiç bir şeyi yapmadım ben tavsiye ediyorum ama en başta araştırın içinize sinsin sonra başlayın derim .bana bunlar vesile oldu Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin

Amiin canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu kürü hiç duymamıştım bende uygulayacağım nasıl yapıyoruz peki

Bi seferde boyle dene hastsnelerde kosturma sureci cok yorucu tüp bebek sürecide bi o kadar zor anlatilanlara göre eğer olursa insAllah ovulasyonu dene

Merhabalar bende tüm testlerimi yaptırdım Aylarca ben araştırıldım. Eşim en son bakıldı. Spermde sayı ve hız sorunu çıktı Yani aylarca boşa vakit kaybettik Eşinizi ikna edin sperm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…