Hamile kalmayı kolaylaştırmak için napabilirim

osslemm31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2025
15
1
1
24
Kızlar merhaba kilo problemim var altı aydır evliyim hamile kalabilmek için ne yapabilirim bi türlü olmuyor öneriniz varmı

Kızlar merhaba kilo problemim var altı aydır evliyim hamile kalabilmek için ne yapabilirim bi türlü olmuyor öneriniz varmı
İlk olarak kadın doğum doktoruna normal hormon değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim.
Kilo probleminiz varsa biraz da kilo vermeye çalışın sonra akışa bırakın derim🙏umarım kolay ve sağlıklı bir gebelik elde edersiniz

Psikolojik olarak kafandan atman lazım. Akışına bırakın, şunu deneyim,yiyin şu pozisyon,şu gün vs aklından çıkar akışına bırak olur inşallah. Daha yeni evliymissin zaten

Hamile kalmak için sevişmeyin. Tadını çıkarmak için sevilin ve hamile kalamıyorum düşüncesini aklımızdan çıkarın. Âdet görünüyor iseniz hamile kalabilirsiniz. Doğanın kanunu bu. Siz hamile kalamıyoruma odaklanmışsınız. Beraberlik sonrasında zihninizde eşinizden gelen spermin yumurtanınızın içine girerek döllendiğini hayal edin. Düzenli ve kaliteli beslenin. Ör: hergün 1 tane avakoda yiyin kırmızı et ve balık haftalık tüketmeye çalışın,kuru yemiş tüketin ve en önemlisi olmuyor steresinden uzak kalıp sevişmenin tadını çıkarın

6 ay çok erken dertlenmek için ki evliliğiniz de yeniymiş. Sağlıklı alışkanlıklar edinin kilo verin, böyle artar şansınız.

Madem kilo problemin var kilo vermeye odaklan o süreçte kafandan hamilelik fikri biraz olsun çıkıyor. Ben 17 kilo verdim hamile kaldım sağlıksızdı kürtaj oldum. 1 adet sonrası tekrar denedik ve çok şükür hemen hamile kaldım. Kilo ve stres en büyük etken.

Kaç yaşındasın ? Evleneli 6 ay olmuş, henüz hamile kalmak için çok erken. Biraz evliliğine de zaman ver. Vakti geldiğinde olacak.. :KK51:

Bu arada arkadaşların dediği gibi kilo vermeye çalış. Ne kadar fazlan var bilmiyorum ama 3-5 kg bile etki edebilir.

Bir kadın doğumcuya görün. Rutin muayene ol. Rahmini, adetlerini, yumurtlamanı değerlendirir. Gerekse hormon testi yaptır. Tiroid yüksekse o da gebe kalmayı güçleştirir.

Bir de takıntı yapmamaya çalıs. Stres yüzünden hamile kalamayan çok kadın var.

Back
X