2.gebelik istiyorum

tatlisert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2025
14
1
1
36
Merhabalar araniza yeni katildım bisey sormak istiyorum benim 9 yaşinda bir kizim var ve 2.gebelik istiyorum ama 1 bucuk 2 yıla yakın oldu ama hamile kalamıyorum bu durumu yaşayan varmı..bi önerisi olan varmı

Peki belli bir zamanı varmı bu testin kadın dogumdan sıra alınca hemen yapılıyor mu
Adetin arkasından yapılıyor 2-3 gün sonra içerisi tamamen temizken . Bu bi test değil
İsterseniz aneztezi altında isterseniz anestezi olmadan vajinal giriş yaparak film çekme işlemi . Adetken gidip görüşüp son temızlenme gününüzü tahmin yurutup randevu alın doktorunuzdan

Eşinizde test versin 3 gün perhiz yapması gerekir bosalma olmayacak yani . üroloji bölümüne sperm verecek yani tek sorunu kendınızden aramayın

2 Gün sonrasına aldım randevuyu adetimin 3.günü oluyor inslh yaparlar hormon testini adetin 3.günü yumurtalıklarada daha net bakıliyor diye biliyorum

2 Gün sonrasına aldım randevuyu adetimin 3.günü oluyor inslh yaparlar hormon testini adetin 3.günü yumurtalıklarada daha net bakıliyor diye biliyorum
randevu bulabilmiş olmanız çok iyi .

aynen istersenız alttan da muayene ediyorlar

Üstüne basmadınız ama tekrar söylüyorum eşiniz test versin sorunu kendınızde aramayın sayfaya bakabılırsınız %50 erkeklerde de sorun oluyor tek başınıza yüklenmeyin bu stresi, kendınızı tek sorun olarak görmeyin

randevu bulabilmiş olmanız çok iyi .

aynen istersenız alttan da muayene ediyorlar

Üstüne basmadınız ama tekrar söylüyorum eşiniz test versin sorunu kendınızde aramayın sayfaya bakabılırsınız %50 erkeklerde de sorun oluyor tek başınıza yüklenmeyin bu stresi, kendınızı tek sorun olarak görmeyin
Yok ben kendim kendimle alakalı olanları yaptirayım esimede yaptıracagım istenilen bütün testleri...

Back
X