Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım olmadı . Tüplerim tıkanmış geçen yıllar içinde tüp bebek yaptıkMerhabalar araniza yeni katildım bisey sormak istiyorum benim 9 yaşinda bir kizim var ve 2.gebelik istiyorum ama 1 bucuk 2 yıla yakın oldu ama hamile kalamıyorum bu durumu yaşayan varmı..bi önerisi olan varmı
Doktora gittim ultrasondan bakildı yumurtaliklarıma kan ve idrar testi tapildı bir sorun yok denildi..Benım olmadı . Tüplerim tıkanmış geçen yıllar içinde tüp bebek yaptık
Rahim filmiyle anlaşılıyor bu dediğimDoktora gittim ultrasondan bakildı yumurtaliklarıma kan ve idrar testi tapildı bir sorun yok denildi..
Anladım canım en kısa zamanda rahim testi yaptırayım ozamanRahim filmiyle anlaşılıyor bu dediğim
Ama eşiniz de bi test versin yani belki yıllar onu yıpratmış olabilir (spermıogram testi)
Umarım bi sorun çıkmaz .Anladım canım en kısa zamanda rahim testi yaptırayım ozaman
Inslh canim..tesekkürlerUmarım bi sorun çıkmaz .
Benım olmadı . Tüplerim tıkanmış geçen yıllar içinde tüp
Peki belli bir zamanı varmı bu testin kadın dogumdan sıra alınca hemen yapılıyor muUmarım bi sorun çıkmaz .
Adetin arkasından yapılıyor 2-3 gün sonra içerisi tamamen temizken . Bu bi test değilPeki belli bir zamanı varmı bu testin kadın dogumdan sıra alınca hemen yapılıyor mu
aynen çok iyi Deng gelmiş zamanlamanız . 2-3 günlerde hormon testleri yapılıyor yarın öbür güne bulursanız onlara da bi baktırın gitmişkenŞuan yeni adet oluyorum 1.günü bugün..kadın dogumdan randevu alayım ozaman
randevu bulabilmiş olmanız çok iyi .2 Gün sonrasına aldım randevuyu adetimin 3.günü oluyor inslh yaparlar hormon testini adetin 3.günü yumurtalıklarada daha net bakıliyor diye biliyorum
Yok ben kendim kendimle alakalı olanları yaptirayım esimede yaptıracagım istenilen bütün testleri...randevu bulabilmiş olmanız çok iyi .
aynen istersenız alttan da muayene ediyorlar
Üstüne basmadınız ama tekrar söylüyorum eşiniz test versin sorunu kendınızde aramayın sayfaya bakabılırsınız %50 erkeklerde de sorun oluyor tek başınıza yüklenmeyin bu stresi, kendınızı tek sorun olarak görmeyin
yasınız kaç bu aradaYok ben kendim kendimle alakalı olanları yaptirayım esimede yaptıracagım istenilen bütün testleri...
Var, benMerhabalar araniza yeni katildım bisey sormak istiyorum benim 9 yaşinda bir kizim var ve 2.gebelik istiyorum ama 1 bucuk 2 yıla yakın oldu ama hamile kalamıyorum bu durumu yaşayan varmı..bi önerisi olan varmı
36yasınız kaç bu arada
Size ne dediler pekiVar, ben![]()
Bir sıkıntı görünmüyor. 1,5 sene önce kimyasal oldu daha da bir şey olmadı üstüne.Size ne dediler peki
Ay inslh bende de bi sıkıntı çıkmazBir sıkıntı görünmüyor. 1,5 sene önce kimyasal oldu daha da bir şey olmadı üstüne.