- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 123
- 32
Merhabalar bende tüm testlerimi yaptırdım Aylarca ben araştırıldım. Eşim en son bakıldı. Spermde sayı ve hız sorunu çıktı Yani aylarca boşa vakit kaybettik Eşinizi ikna edin ayrıntılı sperm tahlili versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar bende tüm testlerimi yaptırdım Aylarca ben araştırıldım. Eşim en son bakıldı. Spermde sayı ve hız sorunu çıktı Yani aylarca boşa vakit kaybettik Eşinizi ikna edin ayrıntılı sperm tahlili versin
Ya sorun eşimde eşim doktora gitmediği için tüplerime baktıramadım şuan köşeye sıkışmış gibi hissediyorum her ay kalıcam moduna girip hasta olunca ağlamaya başlıyorum eşimi ikna etmem lazım ama nasıl gurur yaptı
Naskl ikna ettin
Aaah yaaa nasıl ediceğim bilmiyorum ama evet etmem getekiyorMerhabalar bende tüm testlerimi yaptırdım Aylarca ben araştırıldım. Eşim en son bakıldı. Spermde sayı ve hız sorunu çıktı Yani aylarca boşa vakit kaybettik Eşinizi ikna edin sperm
Ee diyo ya bende sorun yoksa şaka gibi demi dedim ki inşallah yoktur bu sadece bir önlemBilirim canım benim eşimde 1 sene çektirdi bana, test vermeye giderken bile nasıl gergindi burnumdan getirdi ama hep sabır dedim içimden. Sabret güzelce anlat sadece bi kere vericeksin ben zaten sende sorun olmadığını biliyorum ama gerekli test de.
Doktora gittim yumurta takibi yaptırmaya gayet sağlıklı yumurtalarım hatta çatlama günümde çok sancılı geçiyorcanım sen ovulosyon testi alıp takip ettn mi hiç ?
Ee diyo ya bende sorun yoksa şaka gibi demi dedim ki inşallah yoktur bu sadece bir önlem
Offf inşallaaah yaaaaEvet sende sorun yoksa zaten beni daha detaylı muayene edecek doktorlar dersin. İnanki aynı kelimeleri duydum canım sabret elbet ikna olacak.
Ne güzeel eşiniz gidiyorr benim şuan tıkanıp kaldığım noktaBenimde olmuyor 7 aya yakındır uğraşıyoruz hormonlarım normal çıktı, eşim test verecek bende hgs çekilecem bu ay Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inş
hiç kafana takma , illa olcak diye kendini baskılama , yumurtlama günlerini değerlendir, bak nasılda hamile kalıcaksınDoktora gittim yumurta takibi yaptırmaya gayet sağlıklı yumurtalarım hatta çatlama günümde çok sancılı geçiyor
İnşallah canım ya bu ay hiç denemedim salladım gittihiç kafana takma , illa olcak diye kendini baskılama , yumurtlama günlerini değerlendir, bak nasılda hamile kalıcaksın
Bende 2 senedir istiyorum kendimle ilgili bütün testleri yaptırdım benimde eşim gitmiyor doktora tek başına mücadele etmek yetmiyor malesefAnlıyorum seni canım insan hemen olucak sanıyor ama öyle olmuyormus bende 1,5 senedir ugrasıyorum gitmediğim doktor kalmadı hsg bile çekindim herşey normal bu arada eşimi ikna edemiyordum bu ay en sonunda ikna oldu test verdi ve sorun eşimde çıktı yani tek taraflı 1,5 senelik mücadelem boşunaymış. Umarım en kısa sürede ikna edebilirsin eşini.
Bende 2 senedir istiyorum kendimle ilgili bütün testleri yaptırdım benimde eşim gitmiyor doktora tek başına mücadele etmek yetmiyor malesef
Merhaba kızlar
Ovulasyon testinde gebelik sonucu öğrenenlere sesleniyorum
regle yakın ikinci çizgi silik de olsa çıkar mı?
Regle iki gün kala yaptım
Silik de olsa çıktı ikinci çizgi .
Etiketlerseniz sevinirim cevabı görmem için
Teşekkür ederim
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz bende bitkisel şeyler veriyorum benimki de içmem demiyor Allahtan ne versem içiyor ama işte elimizde bi tahlil sonucu yok bende de sıkıntılar var pko var adetlerim düzensiz çok umutsuzum ama Allah’a şükür benim bi kızım var tek tesellim oEvet maalesef bu sefer daha çok yıpranıyor insan ve inanki hep eşimde sorun çıkmasın diye dua ettim çünkü onu tedaviye ikna etmek daha zor. Ama onda olunca sorun yine iş bana düştü elimde vitaminler peşinde dolaşıyorum çok şükür içmem diye karşı çıkmıyor bari.
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz bende bitkisel şeyler veriyorum benimki de içmem demiyor Allahtan ne versem içiyor ama işte elimizde bi tahlil sonucu yok bende de sıkıntılar var pko var adetlerim düzensiz çok umutsuzum ama Allah’a şükür benim bi kızım var tek tesellim o