Canim yumurtaliklarinda sorun olanlar var ya da eşinin spermiyle ilgili problemi olanlar var seninli onlarin yaninda hic çözülmesi kolaybi problem. Stres cok etkiliyor benim 1 sene oldu ki düşük yaptim oncesinde hemen ama oldu stres yapma olumsuz yönde etkiliyo. Kafanı dağıt baska şeylerle ilgilen ne kadar kafana takarsan o kadar gec olurMerhaba herkese..Evlendikten sonra ilk kez hormonlarıma baktırdım hamilelik için fsh 4.59 lh 6.71 çıktı.Lh değerinin fsh dan düşük olması gerekiyormuş benim yuksek bu beni cok korkutuyor6 ay normal yollarla deneyin olmazda tedavi uygularız dedi.Ama ben cok panik yapıyorum aklımda surekli bu var.Bir an once anne olmak istiyorum.Onerebilceğiniz bir seyler varsa cok mutlu olucam anne olmak için herseyi yapmaya hazırım :)
Oldu mu peli canım senin sorunun neydiDoktorlar sağolsun her şeyde hemen tedaviye başlarız diyorlar bahsettiğin değerler düşebilecek değerler maşallah önüne geleni masaya yatıyorlar. Bana da dediler bebeğin olmaz tedaviye başlayacaz diye
Öyle yapmaya çalışıyorum canım ama hep merak içerisinde oluyorum sürekli düşünüyorum elimde değilCanim yumurtaliklarinda sorun olanlar var ya da eşinin spermiyle ilgili problemi olanlar var seninli onlarin yaninda hic çözülmesi kolaybi problem. Stres cok etkiliyor benim 1 sene oldu ki düşük yaptim oncesinde hemen ama oldu stres yapma olumsuz yönde etkiliyo. Kafanı dağıt baska şeylerle ilgilen ne kadar kafana takarsan o kadar gec olur
Aynı durumdayiz bende bir senedir istiyorum bı kere çatlatma iğnesi oldm geçen ay ama olmadı artık psikoloji denilen.birsey kalmadı kafamiza takmasak olcak belki de bı kaç ay kendi haline bıraktım bitkisel deniyorum hayıt otu içtim 15 gün flan adetimi bekliyorum hormonlara iyi geldiği söyleniyor adetin nasıl bu aradaMerhaba herkese..Evlendikten sonra ilk kez hormonlarıma baktırdım hamilelik için fsh 4.59 lh 6.71 çıktı.Lh değerinin fsh dan düşük olması gerekiyormuş benim yuksek bu beni cok korkutuyor6 ay normal yollarla deneyin olmazda tedavi uygularız dedi.Ama ben cok panik yapıyorum aklımda surekli bu var.Bir an once anne olmak istiyorum.Onerebilceğiniz bir seyler varsa cok mutlu olucam anne olmak için herseyi yapmaya hazırım :)
Ameliyat veya ilac vermemis ki doktor, olmaz da dememis, 6 ay kendiniz deneyin demis. Niye kiziyorsunuz?Doktorlar sağolsun her şeyde hemen tedaviye başlarız diyorlar bahsettiğin değerler düşebilecek değerler maşallah önüne geleni masaya yatıyorlar. Bana da dediler bebeğin olmaz tedaviye başlayacaz diye
Ama ben zeytinyaginda incir bekletip hem eşime yedirdim ac karna sabahlari hem de ben yedim. Sonra keçi boynozu özü kullandi eşim ve ovulasyon testiyle takip yaptim ona gore değerlendirdim ve 2 ay içinde hamile kaldimÖyle yapmaya çalışıyorum canım ama hep merak içerisinde oluyorum sürekli düşünüyorum elimde değil
İyi misiniz çok pardon kızdığım yargısına nasıl vardınız? Yorumumun üstüne duyguölçer koydunuz öyle kızdıgımı anladınız sanırım. İlginçsiniz... Bu sonuca bir tek siz varacak kadar ilginç...Ameliyat veya ilac vermemis ki doktor, olmaz da dememis, 6 ay kendiniz deneyin demis. Niye kiziyorsunuz?
Enfeksiyon ve pko başlangıcı vardı kuzum. Bu aralıkta klomen e başlayalım olmuyor normal yolla dedi doktor. Allaha şükür tedaviye gerek kalmadıOldu mu peli canım senin sorunun neydi
Canım ilişki her gun mu oldu bir gun ara vererek mi denedinizEnfeksiyon ve pko başlangıcı vardı kuzum. Bu aralıkta klomen e başlayalım olmuyor normal yolla dedi doktor. Allaha şükür tedaviye gerek kalmadı
Yumurtlama gününün öncesi yumurtlama günü ve sonrası 2 gün birden fazla ilişki oldu aynı gün. Diğer günler hergün olduğu da oldu. 1 gün aralıklı da oldu. Önemli olan sanırım 2 günden fazla ara vermemekCanım ilişki her gun mu oldu bir gun ara vererek mi denediniz
Anladım canım bende her gün denicemYumurtlama gününün öncesi yumurtlama günü ve sonrası 2 gün birden fazla ilişki oldu aynı gün. Diğer günler hergün olduğu da oldu. 1 gün aralıklı da oldu. Önemli olan sanırım 2 günden fazla ara vermemek
Canim bende 8 aydir buyuzden ugrasiyorum bu 9zuncu ay gecen ay pko oldugumu ogrendim hormonlarim cok yuksekti hayit otunu duymustum aktara oyuzden gittim ama bana civam percemli hayit oyu cayini tafsiye etti pek emin olamasamda aldim ise yaramassa ben burdayim gel dedi aldim ve 2 haftada normale cevirdi degerlerimi coook coook memnun kaldim tafsiye ederim sabah aksam ic ac karni 20 lira verdim fazla biseyde degil internettende baktim cok faydaliymis siddetle tafsiye ediyorumMerhaba herkese..Evlendikten sonra ilk kez hormonlarıma baktırdım hamilelik için fsh 4.59 lh 6.71 çıktı.Lh değerinin fsh dan düşük olması gerekiyormuş benim yuksek bu beni cok korkutuyor6 ay normal yollarla deneyin olmazda tedavi uygularız dedi.Ama ben cok panik yapıyorum aklımda surekli bu var.Bir an once anne olmak istiyorum.Onerebilceğiniz bir seyler varsa cok mutlu olucam anne olmak için herseyi yapmaya hazırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?