Merhaba kızlar kafam cok kaırısık belki yardımcı olan birileri cıkar diye düşünüyorum. 2 senelik evliyim evlendiğimden beri bebek isitoyrum olmuyor yasım 32 evlendikten üc ay sonra doktora gittim burda cok acele ettiğimi düşünüyroum doktor hersey normal dedi sonra 5. Ayda cpcuk olmayınca tekrar gittim rahim filmi sperm testi amh hepsi yapıldı. Hersey normal doktorlar bekle dedi bir sene bekledikten sonra tekrar dpktor yolları göründü bana zaten bütün testlerimi yaptırmıstım ve normaldi. Gittiğim doktor prof. Stres yapma birs enede olmazsa ikinci senede olur ama senin cocugun olur dedi. Bende saldım zaten annemi kaybetmiştim vucut olarak gectim zihinsel olarakta be tedavi nede baska bir şeye hazır değildim. Kendimi 2 ay önce toparladım ve doktorun kapısı caldım ultrasonda baktı 8 adet folikül var dedi kan testi yaptı fsh 16 cıktı menopoza giriyosun amh yenileyim dedi bir sonraki ay gel tekrar dedi. Bu ay gittim fsh normal değer aralıgına gelmiş 3 ile 13 arasında olması gerekiyor benim 11 amh 1.80 ultrasonda 7 adet folikül göründü. Acele et menopoza giriyosun hemen
tüp bebek dedi o kadar agladım ki. Eşim aldı hemen baska doktora gittik o doktor gayet iyisin hatta hemen yapmıcam 2 ay vitamin bir kullan gez toz kafanı bosalt olmazsa gel yapalım dedi.kızlar sizce ne yapmalıyım bu değerler ile cocugum olmazmı? Hiç takviye bişe denemedim folik asit bile kullanmadım rahim tüpler hersey normal sizce ne yapmalıyım iki ay daha durup öylemi gitmeliyim. Cok uzun oldu kusura bakmayın