• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalamıcam diye cok korkuyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Merhaba herkese..Evlendikten sonra ilk kez hormonlarıma baktırdım hamilelik için fsh 4.59 lh 6.71 çıktı.Lh değerinin fsh dan düşük olması gerekiyormuş benim yuksek bu beni cok korkutuyor :( 6 ay normal yollarla deneyin olmazda tedavi uygularız dedi.Ama ben cok panik yapıyorum aklımda surekli bu var.Bir an once anne olmak istiyorum.Onerebilceğiniz bir seyler varsa cok mutlu olucam anne olmak için herseyi yapmaya hazırım :)

Doktorlar sağolsun her şeyde hemen tedaviye başlarız diyorlar bahsettiğin değerler düşebilecek değerler maşallah önüne geleni masaya yatıyorlar. Bana da dediler bebeğin olmaz tedaviye başlayacaz diye

Merhaba herkese..Evlendikten sonra ilk kez hormonlarıma baktırdım hamilelik için fsh 4.59 lh 6.71 çıktı.Lh değerinin fsh dan düşük olması gerekiyormuş benim yuksek bu beni cok korkutuyor :( 6 ay normal yollarla deneyin olmazda tedavi uygularız dedi.Ama ben cok panik yapıyorum aklımda surekli bu var.Bir an once anne olmak istiyorum.Onerebilceğiniz bir seyler varsa cok mutlu olucam anne olmak için herseyi yapmaya hazırım :)
Canim yumurtaliklarinda sorun olanlar var ya da eşinin spermiyle ilgili problemi olanlar var seninli onlarin yaninda hic çözülmesi kolaybi problem. Stres cok etkiliyor benim 1 sene oldu ki düşük yaptim oncesinde hemen ama oldu stres yapma olumsuz yönde etkiliyo. Kafanı dağıt baska şeylerle ilgilen ne kadar kafana takarsan o kadar gec olur

Doktorlar sağolsun her şeyde hemen tedaviye başlarız diyorlar bahsettiğin değerler düşebilecek değerler maşallah önüne geleni masaya yatıyorlar. Bana da dediler bebeğin olmaz tedaviye başlayacaz diye
Oldu mu peli canım senin sorunun neydi

Canim yumurtaliklarinda sorun olanlar var ya da eşinin spermiyle ilgili problemi olanlar var seninli onlarin yaninda hic çözülmesi kolaybi problem. Stres cok etkiliyor benim 1 sene oldu ki düşük yaptim oncesinde hemen ama oldu stres yapma olumsuz yönde etkiliyo. Kafanı dağıt baska şeylerle ilgilen ne kadar kafana takarsan o kadar gec olur
Öyle yapmaya çalışıyorum canım ama hep merak içerisinde oluyorum sürekli düşünüyorum elimde değil

Merhaba herkese..Evlendikten sonra ilk kez hormonlarıma baktırdım hamilelik için fsh 4.59 lh 6.71 çıktı.Lh değerinin fsh dan düşük olması gerekiyormuş benim yuksek bu beni cok korkutuyor :KK43: 6 ay normal yollarla deneyin olmazda tedavi uygularız dedi.Ama ben cok panik yapıyorum aklımda surekli bu var.Bir an once anne olmak istiyorum.Onerebilceğiniz bir seyler varsa cok mutlu olucam anne olmak için herseyi yapmaya hazırım :)
Aynı durumdayiz bende bir senedir istiyorum bı kere çatlatma iğnesi oldm geçen ay ama olmadı artık psikoloji denilen.birsey kalmadı kafamiza takmasak olcak belki de bı kaç ay kendi haline bıraktım bitkisel deniyorum hayıt otu içtim 15 gün flan adetimi bekliyorum hormonlara iyi geldiği söyleniyor adetin nasıl bu arada

Canim hic umutsuzluga kapilma. Ben eylul ayinda hormon tahlili yaptirmistim ama adetin 3cu gunu degil son gunune denk gelmisti.. yinede yaptirdim. Lh 14.50 fsh 10 ckmisti.. ama simdi bak ekimde kendiliginden hamile kalmisim🙂stres yapmamak kafadan cocuk dusunceisni cikarmak zamana birakmak cok onemliymis.. bunu yasayip gordum.. ek olarak ben hayit otu kullandim onun etkisi oldugunu dusunuyorum.. cunku asla duzenli reglim yoktu hep 38 gunu geciyodu. Hayit kullandigim ay 32 gunde regl oldum diger ay hamileymisim🤗

Ameliyat veya ilac vermemis ki doktor, olmaz da dememis, 6 ay kendiniz deneyin demis. Niye kiziyorsunuz?

Öyle yapmaya çalışıyorum canım ama hep merak içerisinde oluyorum sürekli düşünüyorum elimde değil
Ama ben zeytinyaginda incir bekletip hem eşime yedirdim ac karna sabahlari hem de ben yedim. Sonra keçi boynozu özü kullandi eşim ve ovulasyon testiyle takip yaptim ona gore değerlendirdim ve 2 ay içinde hamile kaldim

Ameliyat veya ilac vermemis ki doktor, olmaz da dememis, 6 ay kendiniz deneyin demis. Niye kiziyorsunuz?
İyi misiniz çok pardon kızdığım yargısına nasıl vardınız? Yorumumun üstüne duyguölçer koydunuz öyle kızdıgımı anladınız sanırım. İlginçsiniz... Bu sonuca bir tek siz varacak kadar ilginç...

Canım ilişki her gun mu oldu bir gun ara vererek mi denediniz
Yumurtlama gününün öncesi yumurtlama günü ve sonrası 2 gün birden fazla ilişki oldu aynı gün. Diğer günler hergün olduğu da oldu. 1 gün aralıklı da oldu. Önemli olan sanırım 2 günden fazla ara vermemek

Yumurtlama gününün öncesi yumurtlama günü ve sonrası 2 gün birden fazla ilişki oldu aynı gün. Diğer günler hergün olduğu da oldu. 1 gün aralıklı da oldu. Önemli olan sanırım 2 günden fazla ara vermemek
Anladım canım bende her gün denicem

Merhaba herkese..Evlendikten sonra ilk kez hormonlarıma baktırdım hamilelik için fsh 4.59 lh 6.71 çıktı.Lh değerinin fsh dan düşük olması gerekiyormuş benim yuksek bu beni cok korkutuyor :KK43: 6 ay normal yollarla deneyin olmazda tedavi uygularız dedi.Ama ben cok panik yapıyorum aklımda surekli bu var.Bir an once anne olmak istiyorum.Onerebilceğiniz bir seyler varsa cok mutlu olucam anne olmak için herseyi yapmaya hazırım :)
Canim bende 8 aydir buyuzden ugrasiyorum bu 9zuncu ay gecen ay pko oldugumu ogrendim hormonlarim cok yuksekti hayit otunu duymustum aktara oyuzden gittim ama bana civam percemli hayit oyu cayini tafsiye etti pek emin olamasamda aldim ise yaramassa ben burdayim gel dedi aldim ve 2 haftada normale cevirdi degerlerimi coook coook memnun kaldim tafsiye ederim sabah aksam ic ac karni 20 lira verdim fazla biseyde degil internettende baktim cok faydaliymis siddetle tafsiye ediyorum

Back