• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Kalamayıp Kilo Vermeye Yönelen Anne Adaylarının Diyet Deneyiımleri

nrkny

şaşkın :)
Kayıtlı Üye
6 Mart 2012
1.019
11
118
merhaba arkadaşlar biz iki arkadaş bi kaç ay denememize ragmen hamile kalamadıkkk ve kiloluyuzzz rejim yapmaya karar verdikkkk umarımmmm istediğim kiloya geldiğimizde bebeklerimiz bize gelir...şimdi diyeceksiniz ki kilolu olmak hamile olmaya engel değilll... evet tabıkıde engel değillll... önce sağlıkkkkk.... nrkn&yasemınmmm

ıwavttobabyyyyymm senı unutmadık unutmayız ama sen manken gibi oldugun için sayfamıza muhabbete beklerizzz...:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Manken gibiymişim hıhhhh...! neyse affediyim bari :) sırf benı dıslamayın dıye kılo alasım var yemın olsun :)):9::9::9:

merhaba arkadaşlar biz iki arkadaş bi kaç ay denememize ragmen hamile kalamadıkkk ve kiloluyuzzz rejim yapmaya karar verdikkkk umarımmmm istediğim kiloya geldiğimizde bebeklerimiz bize gelir...şimdi diyeceksiniz ki kilolu olmak hamile olmaya engel değilll... evet tabıkıde engel değillll... önce sağlıkkkkk.... nrkn&yasemınmmm

ıwavttobabyyyyymm senı unutmadık unutmayız ama sen manken gibi oldugun için sayfamıza muhabbete beklerizzz...:)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

aha tam şu anki ruh halime ithaf bir topik olmuş bende zayıflamak istiyorummmmmmmmm:52:

aha tam şu anki ruh halime ithaf bir topik olmuş bende zayıflamak istiyorummmmmmmmm:52:

aramıza hoşgeldinn hepimiz aynı ruhane duygular içindeyız ınan bıze anlatmak istermisin kaç kilosun boyun kaç bebek yapmak istiosan kaç aydır yapmaya çalışıp yapamıyosunnn?????:)

öncelikle gece yemeklerini kesmeyi sonra yürüyüş yapmayı karbonhidratlardan uzak durmayı düşünüyorum.evet ilk etapta bunlar var :34:

çok ilginç bir topik olmuş ve ilk gördüğüme yüzümde bir şaşkınlık ifadesi oluştu nedenine gelince; birkaç gün önce bekarkenden farklı olarak yumurtlama bozukluğum olduğunu düşündüm zira her ay farklı günlerle adet oluyorum. neden olabilir diye düşündüğümde bunu evlendikten sonra aldığım 15 kiloya bağladım. kilo bebek için engel mi? kesinlikle engel. pcos kilolu bayanlarda daha çok görülüyor mesela ya da pcos değilseniz bile kilo yumurtaların kalitesini azaltıyor.
bu sebepten dolayı diyet yapmaya ve bebeğimi beklemeye karar verdim. hem doğuma şu an bulunduğum kiloda gitmek için hem de adetlerimi düzene sokmak için.
hangi diyet diye sorarsanız dukan diyeti yapacağım. araştırmalarım beni ona yönlendirdi. umarım başarılı oluruz diyorum

Merhaba Arkadaşlar,bende sizdenim hiç denemedim ama rahatsızlığım vardı tedavi gördüm 86 kg den 77 ye düştüm hala diyetteyim amacım yıl sonuna kadar 65-66 olmak ve bebiş sahibi olmak.Sağlıklı bir hamilelik geçirmek için kilo vermek istiyorum sizler gibi.Diyet günlükleri bölümünde diyetmi paylaşıyorum klasik bir diyet yapıyorum umarım hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz :emir_bebek:

bende varim kizlar ....:3: kalori hesabi yaparak ve aksam 18.00 'dan sonra yemeyerek yilbasina 52-53 kilo girmek istiyorum....

bende varim kizlar ben kac aydir kilo vermeye calisiyorum bebek istiyorum ama malesef 2 yildan fazladir olmuyo doktor kilo vermen lazim dio o yuzdende 1 ay içinde 5 kilo vermem lazim gecen hafta lahana corbasiyla 2.2 kg verdim bu haftada hoolywood diyetine basladim
hadi ins benim hedefim 75 kilo simdilik

bende başlığı görünce işte burdayımmm :) öncelikle hamilelikte zaten kilo alıcazz o yüzden ne kadar zayıflayıp hamile kalırsak okadar iyi benm hedefim en az 5 kilo...daha önce karatay yaptım ama ekmeksiz olmuo kahwaltılar....size tawsiyem we benm yapacğım...sabah 2 dilim kepekli ekmekle kahwaltı öğlende sebze çorba artık ne warsa ara öğünlerde yeşilçayy su fındık fıstık cewiz akşam çorba sebze yatmadan süt kapanış :)) benm sorunum aburcuburdu onu kesersem ii olurr

ben de varım ama pek uğrayan yok buraya galiba... geçen hafta resmen dr.un odasından kovuldum kilo vermeden gelme diye...:50::50: ama ben pek kilo veremiyorum kiiiii. bir de diyetlerle kilo vereyim diyorum ablam çook kızıyor metabolizmanı durdurursun diye! (kendisi 25 kilo verdi de:19::19:)
ne yapsam bilemiyorum:44::44: az ve sık yiyerek veremiyorum. etrafımdakiler de diyete karşı... siz neler yapmayı düşünüyorsunuz??

tatlımmmmmm nerelerdesin sen napıyonn...
hayırlı olsun topik bende warımmmmmmmmmmm :4::4::4::4: zayıflıcam zayıflıcammmmmm :8::8::8::8::8:

ben 3 gündür yapıyorum zaten ttlım gayet güzel gidiyo 19la başladım önce 78e düştüm... bu sabahta 77.01di kilom
bu istikrrla wermek istiyorum we eskisi gibi incecik olmak istiyorum...

bu arada herkez ewlennce almış kiloyu benm gibi :50::50: ne ewlilikmiş beeee :1::1::1::1::1::1::1:

Back
X