- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- Konu Sahibi Huzurumsun01
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiodum..çok sıkıntılıyım..eşimle boşanıoruz..ben şimdi babamgildeyim ve kararım kesin ayrılıcam.artık çocuk özlemine yer yok hayatımda..anası babası kardeşleri artık çekemiorum..son zamanlarda eşimdende soğumuştum sürekli eften püften kavga etmeye başlamıştık..aslında bunlar çok basit gibi gözüksede içimize girseniz kargaşayı göürrsünüz...çok mutlu giden bi evliliğim vardı.eşimde bende çok sevioduk..ama olmaz olasıca ailesi huzurumuzu yerle bir etti...oda hep ailesini haklı buldu.bana laf sölettirmedi..sonunda bi damla huzurumuz kalmadı..sonumuzun hayırlı bitcenide düşünmüorum zaten..en son tatrışmamızda beni öldürmeye kalktı..sanki kafayı yemiş gibiydi..ailemde artık resti çöekti bende çektim...kesinlikle dönüşü yok benim için.ilk defa çocuğumun olmadına seviniorum.daha 23 yaşındayım ben ya yazık diilmi banada..ortada kalacak durumum yok..çok üzgünüm kızlar..her ne kadar boşanmak istesemde yinde zoruma gidio baba evine dönmek..dahada adet olmadım.yrn gidip kan testi vercem.dua edinde hamile olmayım.bu lafı demek bile ne kadar zoruma gidio ya....ama kurban olduğum allah onların yanına bırakmasın bunu...öyle beddua ettimki allah var yukarda...bana hiç acımadılar allahta onlara acımasın.dört dörtlük evliliğimi bozdular sonunda hiç bi sorunumuz yokken eşimle aramı bozdular ama allah yanlarına bırakmasın
ne denirki canim bu durumda hakkinda hayirlisi neyse o olsun.. inan tek degilsin bu konuda... ama allah kimsenin de yanina koymaz böyle bir seyi..