hamıle kalamayanlar sizde her ay bunu mu yapıyorsunuz ??

sevecen_29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2015
1.044
498
53
arkadaslar slm, her ay takmıyayım dıyorum ama her ay adete yakın ya hamıleysem deyıp umutlanıyorum.... mesela bayrama az kaldı temızlık yapacagım evde dün izin günümdü hsg cekıldım bu ay adetım 2 gün gecıktı gercı yumurtlamam da gec oldu bıraz. ben ya hamıleysem deyıp resmen iş falan yapmadım evde(( hep boyle oluyorrrr stressss

ne yapacagız bılmıyorum? esım stres yapıyosun dıyor iyide olmuyorkı nasıl stres olmayayım. doğal yoldan olmayacak mı acaba dıyorum bazen her ay aynı hüsran her ay cıdden bunaldım artık.... sımdı yıne adetımı beklıyorum işteee hsg cekıldıgım ıcın yumurtlamam da gec oldu takıp ettım... normalde 13.14 te yumurtam catlardı bu sefer 15.16 gibi oldu catlamam.... zaten yakında bende catlayacagım neolurrrr bıseyler yazınn

""kün fe yekün"" ol der, o da hemen oluverir...
Senne kadar dikkat edersen et nasip etmeyecekse yaradan nafile...
Egerki nasip edecekse sırtında taş taşısan onu sana verir...
İşini gücünü bosverme akışına bırak dua et bence cnm... Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese... =))

Nerde çekildin canımm ?
Bende aynı şekildeyim... Stres yapmayalım diyorum son günler yaklaşınca bana bişeyler oluyo

yaa ne mutlu sana konuşmuştuk özel mesajdan nisan ayı gibiydi galiba maşallah sağlıcakla doğar inşallah bize de dua et olur mu :)

yaa ne mutlu sana konuşmuştuk özel mesajdan nisan ayı gibiydi galiba maşallah sağlıcakla doğar inşallah bize de dua et olur mu :)
ah arkadasım yaaaa RABBIM en kısa zamanda sana ve tüm evlat isteyen kardeşlerime sağlıklı hamılelıkler evlatlar versin. İNŞALLAH .... amınn...:) ederim dua RABBImin izniyle tamam...

ah arkadasım yaaaa RABBIM en kısa zamanda sana ve tüm evlat isteyen kardeşlerime sağlıklı hamılelıkler evlatlar versin. İNŞALLAH .... amınn...:) ederim dua RABBImin izniyle tamam...
Sagol canim Allah razi olsun amiin diyeyim hemen sen de inşallah sağlıcakla al bebeğini kucağına amin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…