- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
arkadaslar slm, her ay takmıyayım dıyorum ama her ay adete yakın ya hamıleysem deyıp umutlanıyorum.... mesela bayrama az kaldı temızlık yapacagım evde dün izin günümdü hsg cekıldım bu ay adetım 2 gün gecıktı gercı yumurtlamam da gec oldu bıraz. ben ya hamıleysem deyıp resmen iş falan yapmadım evde
(( hep boyle oluyorrrr stressss
ne yapacagız bılmıyorum? esım stres yapıyosun dıyor iyide olmuyorkı nasıl stres olmayayım. doğal yoldan olmayacak mı acaba dıyorum bazen her ay aynı hüsran her ay
cıdden bunaldım artık.... sımdı yıne adetımı beklıyorum işteee hsg cekıldıgım ıcın yumurtlamam da gec oldu takıp ettım... normalde 13.14 te yumurtam catlardı bu sefer 15.16 gibi oldu catlamam.... zaten yakında bende catlayacagım neolurrrr bıseyler yazınn
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
ne yapacagız bılmıyorum? esım stres yapıyosun dıyor iyide olmuyorkı nasıl stres olmayayım. doğal yoldan olmayacak mı acaba dıyorum bazen her ay aynı hüsran her ay
![KK61 :KK61: :KK61:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk61.gif)