Daha önceden de bir çok foruma yorum yazdım ama yok 11 ay oldu hala hamile kalamadım , artık psikolojim iyice bozuldu.30 yaşındayım 4 yıllık evliyim..2 sene mesigna aylık iğne kullandım , 8 ay da doğum kontrol hapı kullandım.2018 aralık ayında bıraktım 2 ay sonra geçici kistlerden oluştuğu için tekrar doğum kontrol hapı kullandım. Kısacası Martın sonundan beri korunmadığımız halde hamile kalamıyorum
Doktora gittim , tahliller normal çıktı , ovülasyon testiyle iki ay takip ettim ama yok olmuyor . En son eşimi ikna ettim ve haftaya ürolog'a gideceğiz.Artık sabrım da kalmadı , arkadaşlarımın çocuklarının fotoğraflarını görmek istemiyorum bazen kendimce küsüyorum onlara , ne diyeyim ki onlarda haklı diyorum ama benim durumumu bilmelerine rağmen hala whatsappdan göndermelerine üzülüyorum..Çocuk haberlerini izleyemiyorum, ağlıyorum sürekli. Normal yollarla olmayacak herhalde artık diyorum. Dua ediyorum , isyan etmiyorum , şükür diyorum. Ama başka insanların tek seferde hamile kaldığını duyunca veya kazayla istemedikleri halde hamile kaldıklarını duyunca kendimde sorun aramaya başlıyorum. Annem eskiden hiç üstelemezdi , konuşmazdıkta bu konuları , teyzem sürekli " bir çocuk yap" derdi bende " zamanı var "derdim ama aslında korunmazdıkta , en son bir kaç kere daha söyleyince " olmuyor yani ne yapayım " dedim.Annemde bunu duyunca üzüldü kadıncağız.." Bir doktora gidin bak şurda şu tanıdık var ilgilenir " dedi.
Bilmiyorum kafam karman çorman ne yapacağım bilmiyorum