- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
- Konu Sahibi moda tas ogrt
Hanımlar, artık bebek doğurmak eskisi kadar kolay değil, çoğu çiftin problemleri oluyor .
Ben de 1,5 yıllık evliyim ve evliligimin 7-8. Ayında başladım gebelik için çözüm aramaya.
Önce acıbadem hastanesinde bir doktora gittim. Adet düzensizliği falan vardı, düzenlemek için ilaç, bekleme derken olmadı. Bu kez rahimde polip olabilir dedi. Ben de ozele bir suru para vermeyelim, devlette olayım dedim . Yapılacak işlemin adı da HİSTEROSKOPİ.
Neyse yapıldı. Ama geride bir tane polip kaldı o da engel olur gebeliğe dedi doktor. Seni tıp fakültesinde bu alanda uzman, bir profesör e yonlendireyim dedi.
Tamam dedim.
Bu işlemden birkaç ay sonra, profesore gittik.
Ben hallederim basit bir işlem dedi.
Geçen hafta salı günü oldum histeroskopi . Tıp fakültesinde.
Başarılı geçmiş. Bugün çağırmıştı yeniden. Gittim
Bu kez ofis histeroskopi yaptı.
Herhangi bir yapışıklık varsa engellemek için .
Adet olduktan sonra, adetinin son günü yeniden gel yeniden ofis histeroskopi yapalım dedi.
Bakalım bundan sonra gelişmeler nasıl olacak merak ediyorum.
Umarım daha fazla acı çekmeden bir bebeğimiz olur.
Allah isteyen herkese versin inşallah.
Sorularınız varsa ya da bu süreçlerden geçmiş arkadaşlar varsa yazabilir. Teşekürler :)
Güncelleme 5. Sayfada ....
Ben de 1,5 yıllık evliyim ve evliligimin 7-8. Ayında başladım gebelik için çözüm aramaya.
Önce acıbadem hastanesinde bir doktora gittim. Adet düzensizliği falan vardı, düzenlemek için ilaç, bekleme derken olmadı. Bu kez rahimde polip olabilir dedi. Ben de ozele bir suru para vermeyelim, devlette olayım dedim . Yapılacak işlemin adı da HİSTEROSKOPİ.
Neyse yapıldı. Ama geride bir tane polip kaldı o da engel olur gebeliğe dedi doktor. Seni tıp fakültesinde bu alanda uzman, bir profesör e yonlendireyim dedi.
Tamam dedim.
Bu işlemden birkaç ay sonra, profesore gittik.
Ben hallederim basit bir işlem dedi.
Geçen hafta salı günü oldum histeroskopi . Tıp fakültesinde.
Başarılı geçmiş. Bugün çağırmıştı yeniden. Gittim
Bu kez ofis histeroskopi yaptı.
Herhangi bir yapışıklık varsa engellemek için .
Adet olduktan sonra, adetinin son günü yeniden gel yeniden ofis histeroskopi yapalım dedi.
Bakalım bundan sonra gelişmeler nasıl olacak merak ediyorum.
Umarım daha fazla acı çekmeden bir bebeğimiz olur.
Allah isteyen herkese versin inşallah.
Sorularınız varsa ya da bu süreçlerden geçmiş arkadaşlar varsa yazabilir. Teşekürler :)
Güncelleme 5. Sayfada ....
Son düzenleme: