• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamile kalabilir miyim😔😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yaren060716

ısparta❤
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
364
149
103
merhabalar esimin kasklarda siddetli agri vardi varikosel olabilirsin dedi doktor ilac yazdi sperm testine gel bidahakine dedi hamilelik dusunuyordum sizce engel olur mu lutfen yasayanlar ya da bu sorunu taniyanlar yazabilir mi 😔😔😔

Test yaptırmadan olumsuz sonuca varmayın normalde varikosel gebeliğe engel ama tedavisi olan bir durum

Aynen öyle test yapılmadan hiçbirşey belli olmaz varikosel ameliyatı var evet.
Inşallah bir sıkıntı çıkmaz testleriniz de

ultrasonda çekilseydi keşke varikoselin kesin teşhisi ultrasonla konuluyor diye biliyorum
benim eşimdede çok ağrı vardı varikosel için ultrason çektiler ama basit kist çıktı umutsuz olmayın

ultrasonda çekilseydi keşke varikoselin kesin teşhisi ultrasonla konuluyor diye biliyorum
benim eşimdede çok ağrı vardı varikosel için ultrason çektiler ama basit kist çıktı umutsuz olmayın
ultrason cekildi doktor varikoselinsin tam demedi ama ilac verdi bitince yime gel sperm testi yaptr dedi

Şu an aynı durumdayız biz de canım, hem kist hem de varikosel var bu ay sonu test yaptırcaz inş ben de kendim için kan testi vs yaptıracağım.. Rabbim şifa versin herkese

Back