merhaba,
gebelikten yaklaşık 1 ay önce yada gebe iken röntgen - tomografi çektiren var mı? sorun yaşadınız mı? henüz hamile değilim ancak bu ay kısmetse planlıyoruz. bu hafta da röntgen çektirmem gerekiyor, gerekirse belki tomografi çekilecek kontrol amaçlı. duyduğuma göre tomografi çekilirsen en az 6 ay hamile kalmaman gerekiyormuş. böyle bir bilginin aslı var mı merak ediyorum.. umarım o kadar uzun süre gerekmiyordur.. :çok üzgünüm:
Merhaba üzerinden çok zaman geçti umarım yazımı okursunuz şu an hamileyim ve döllenmemin 6. günü gebe olduğumu bilmeden tomografi çekildim bebeğiniz doğdu mu ve sağlığı nasıl ? Cevaplarsanız çok mutlu olurumbenim bir gece aşırı baş dönmem oldu temografi çektirdim.test yaptım negatif çıktı.15gün sonra tekrar test yaptım pazitif çıktı.nasıl korktum.dr gittim telaşlı telaşlı hemen anlattım durumu dr gayet rahat bi durumda bişi olmamış dedi.hamilelik ya oluşmamıştı yada çok yeni ilk günlerdi bilemiyorum.düşürürdün kalp atışları olmazdı dedii.şimdi 4aylıkım bu ay gidicem şimdilik normal herşey.inşallahta böle devam eder.
MerhabaMerhaba üzerinden çok zaman geçti umarım yazımı okursunuz şu an hamileyim ve döllenmemin 6. günü gebe olduğumu bilmeden tomografi çekildim bebeğiniz doğdu mu ve sağlığı nasıl ? Cevaplarsanız çok mutlu olurum
Acaba doğum yaptınız mı bebek nasılbenim bir gece aşırı baş dönmem oldu temografi çektirdim.test yaptım negatif çıktı.15gün sonra tekrar test yaptım pazitif çıktı.nasıl korktum.dr gittim telaşlı telaşlı hemen anlattım durumu dr gayet rahat bi durumda bişi olmamış dedi.hamilelik ya oluşmamıştı yada çok yeni ilk günlerdi bilemiyorum.düşürürdün kalp atışları olmazdı dedii.şimdi 4aylıkım bu ay gidicem şimdilik normal herşey.inşallahta böle devam eder.
Acaba bebek doğdu mu ve nasılbenim bir gece aşırı baş dönmem oldu temografi çektirdim.test yaptım negatif çıktı.15gün sonra tekrar test yaptım pazitif çıktı.nasıl korktum.dr gittim telaşlı telaşlı hemen anlattım durumu dr gayet rahat bi durumda bişi olmamış dedi.hamilelik ya oluşmamıştı yada çok yeni ilk günlerdi bilemiyorum.düşürürdün kalp atışları olmazdı dedii.şimdi 4aylıkım bu ay gidicem şimdilik normal herşey.inşallahta böle devam eder.
Merhaba, ben gebeligimin 6.ayinda tomografi cekildim, bebegin kolunda bir problem vardi Doktor istedi, AMA makinaya girdikten sonra sanki hersey daha tetiklendi bebegimin kolundaki kitle hizla buyudu, karnimin icimdeki hareketler hizlandi Ve ben 2 gun sonra bebegimi kaybettim, her ne kadar karnimin ustune koruyucu birsey koysalar ve bebege birsey olmayacak deselerde ben buna inanmiyorum sonucta sacimizdan tirnagimizdan yine aliyo lar o radyasyonu o donemlerde cok saglikli dusunemedim 8 ay oldu kaybedeli bebegimi.Allah kimseye yasatmasin, size tavsiyem bence girmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?