- 26 Şubat 2008
- 2.761
- 1
- Konu Sahibi Ali's Mother
hamile ien sigara içenleri ve günde ...... tane içebilirsin diye onlara izin veren doktorları kınamak istiyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende esefle kınıyorum. Biz eşimle bir bebek yapmaya yeni karar verdik, neredeyse 5 yıllık evliyim.En az 10 yıldırda sigara kullanan biriyim.Bebek yapmaya niyetlendiğim zaman ilk iş sigarayı bırakmam gerektiğini düşündüm hemde öyle bebek olduktan sonra değil daha öncesinden vücudumu bu zehirden temizlemem gerektiğini düşündüm ve uyguladım 4ay olcak şimdi doktorumada gidicem ve önceden kullanmam gereken vitaminlerede başlıycam,oldukça organize bir insanımdır. İşimi şansa bırakmam ben. Herşeyimi günler hatta aylar öncesinden planlarım. 4aydır sigarasızım ve mutluyum huzurluyum.Bütün arkadaş çevreminde sigara içtiği söylesem inanın abartmış olmam.Örneğin 8 mart kadınlar gününde bir organizasyona davetliyidm 11 kişilik masada sigara kulanmayan tek bendim Düşünebiliyor musunuz?kafamçokkarıştı
size fazlasıyla katılıyorum insanların kendi egolarını tatmin ederken küçücük canlıları zehirlemelerini kınıyorum ve aynı zamandada ço zayıf karakterli olduklarını düşünüyorum.Annelik içgüdüsü bile yetmemiş sigaradan vazgeçmelerine çok yazık çoookhamile ien sigara içenleri ve günde ...... tane içebilirsin diye onlara izin veren doktorları kınamak istiyorum...
neyse vazgeçtim yazmaktan... kimseyi üzmiyim şimdi...