Canım bende hamileyim ve adet gördümMerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza 7 aylık evliyim bizde bebek istiyoruz kasım 20 de adet gördüm 21 de bitti ve sonra benim 10 gündür hafif mide bulantım ve baş dönmem var hamilelik olabilir mi normalden fazla gobegimde büyüme var benim annem de ilk bebeginde 2 ay adet görmüş bende olabilirmiyim diye düşünüyorum
Evet yaptım negatif yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Belki başka bir rahatsizligim vardır jinekologa gorunmem gerekiyor sanırımTest yaptınız mı hiç ?
Cok guzel ALLAH kucaginiza almayı nasip etsin canım benim annem de adet görmüş bende onun için ilaç bile icemiyorum korkumdanCanım bende hamileyim ve adet gördüm
Inşallah bebek tir canım bize de haber etEvet yaptım negatif yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Belki başka bir rahatsizligim vardır jinekologa gorunmem gerekiyor sanırım
Canım bende içmemiştim sende içme bence emin olana kadar amiinnn insallah kuzum darısı bütün isteyenlereCok guzel ALLAH kucaginiza almayı nasip etsin canım benim annem de adet görmüş bende onun için ilaç bile icemiyorum korkumdan
Inşallah canım yarın güzel haber alırsam yazarımInşallah bebek tir canım bize de haber et
Amin ben bu kadar zor olacağını düşünmüyordum beklemek çok zor belki çok erken diceksiniz ama çok istiyorum yasim 33Canım bende içmemiştim sende içme bence emin olana kadar amiinnn insallah kuzum darısı bütün isteyenlere
Yok canım olur mu neden öyle bişey diyelim yasın için de tam vaktiAmin ben bu kadar zor olacağını düşünmüyordum beklemek çok zor belki çok erken diceksiniz ama çok istiyorum yasim 33
Teşekkür ederim canım. Doktora randevu aldım sabah 9:20 de bakalım inşallah güzel haberler alırım bugün çok hafif göğüs ağrım varYok canım olur mu neden öyle bişey diyelim yasın için de tam vakti
İnsallah kuzum ya bende iki kere hamilelik yaşadım ikisindede çiş testinde göremedim :) Hep kanda çıktı :)Teşekkür ederim canım. Doktora randevu aldım sabah 9:20 de bakalım inşallah güzel haberler alırım bugün çok hafif göğüs ağrım var
Kanda çıkma ma ihtimalide varmış yaşayan oldu mu aranızdaİnsallah kuzum ya bende iki kere hamilelik yaşadım ikisindede çiş testinde göremedim :) Hep kanda çıktı :)
Bilemiyorum canımKanda çıkma ma ihtimalide varmış yaşayan oldu mu aranızda
Diger postlarda var hemde çok bakalım hayırlısıBilemiyorum canım
Belkide olabilir ama ilk zamanlarda mı cıkmıyomus yoksa hiç miDiger postlarda var hemde çok bakalım hayırlısı
Geç döllenme de birde normalde de çıkmayanlar olmuşBelkide olabilir ama ilk zamanlarda mı cıkmıyomus yoksa hiç mi
Allah Allah kuzum sasırdım hiç bilmiyordumGeç döllenme de birde normalde de çıkmayanlar olmuş
Evet bende ilk okudugum da şaşırdım demek ki kan tahliline de güvenilmezAllah Allah kuzum sasırdım hiç bilmiyordum
Canım doktora gittim gebelik yok bir sorun da yok dedi dahiliye ye yönlendirdiInşallah bebek tir canım bize de haber et
Ama beta hcg yükseliş gösterir eğer ona bakarsak her ay hamilryiz deriz ben adet gördüm kan verdim hemen kan da çıktı meselaEvet bende ilk okudugum da şaşırdım demek ki kan tahliline de güvenilmez
Evet ama bunu yaşayan çok kişi var kanda ve evdeki testte çıkmamış doktora gidince çıkmış olabiliyormus demek bende yeni öğrendimAma beta hcg yükseliş gösterir eğer ona bakarsak her ay hamilryiz deriz ben adet gördüm kan verdim hemen kan da çıktı mesela