Hamile iken adet görülebilir mi ?

Doktora gıdıp test yaotırsana tekrardan. Boyle var mı yok mu stresı cok gerıyo ınsanı. Bakalım yukselmısmı
Kan verdim canım 3 te alıcam bakalım hayırlısı insallah sağlıklı olsun da ben başka bişey istemiyorum[/QUOTE]
Insallah canım ama olmadıysa da sakın uzulme yıpratma kendını. Bana da yaz burdan merak ederım:KK17:

Kan verdim canım 3 te alıcam bakalım hayırlısı insallah sağlıklı olsun da ben başka bişey istemiyorum
Insallah canım ama olmadıysa da sakın uzulme yıpratma kendını. Bana da yaz burdan merak ederım:KK17:[/QUOTE]
Yazarım canım Allah’ın izniyle içim rahat ya sağlıksız olacağına 2 3 ay daha beklerim

Canım yükselmiş 57.2 olmusss bu değerle gözükmez dedi Cuma bi daha gtcem :anneadayı::KK200:

Merhaba arkadaşlar :) 3 Aylık evliyim ilk günden beri bebek istiyoruz. Adet düzensizliği ve pko vardı bende 2. Ayda tedavi oldum ve kistlerimden arındım en son 30 ağustosta adet oldum doktoruma gittiğimde bana yumurtamın çatladığını ve belirli gün aralıklarında ilişki söyledi. Biz bunu uyguladık bu ay içinde çok kasık batmalarım oldu belimde ağrı faazla oldu son 1 haftadır daha sıktı erken gebelik testi alıp regl öncesinden baktım tek çizgi negatif. Fakat bu gün regl oldum sandım kahverengi bi lekelenme geldi. Acaba üstüne adet mi görüyorum anlayamadım. Bu aydan ümidimi kesmelimiyim yoksa hala bir ihtimal var mı ?
Benim ablam 4 ay boyunca adet gördü hamileyken

Bende adet gördüm az önce sonucumu aldım yükselmiş değerim bakalım nolcak
Ayy cok sevındım canım ınsallah saglıklı bı bebektır. Bos gebelık kımyasal falan degıldır. Genelde 200kusurlu degerlerı gecene kadar doktorlar pek saglıklı bakmıyolar bebege. Insanında sınırını bozuyolar. Ben ılk gebelıgımı 43kusurle ogrenmıstım ıkı gun sonra 200kusurlu degerlere gelmıstı. Adetın normal gelıyomu hala yoksa kesıldımı kac gun adet oldun

Ayy cok sevındım canım ınsallah saglıklı bı bebektır. Bos gebelık kımyasal falan degıldır. Genelde 200kusurlu degerlerı gecene kadar doktorlar pek saglıklı bakmıyolar bebege. Insanında sınırını bozuyolar. Ben ılk gebelıgımı 43kusurle ogrenmıstım ıkı gun sonra 200kusurlu degerlere gelmıstı. Adetın normal gelıyomu hala yoksa kesıldımı kac gun adet oldun
İnsallah canım ya benim de tek isteğim o vallahi.. adetim kesildi bugun 6. Gündü benim annem de adet gördüğü için şüphelenmiştim ben zaten

Merhaba bende hamileyim ve regl görüyorum doktor bir açıklama yapamıyor kese ve bebek iyi bence bu dünyada her şey olabilir :kahve:
Aaaa gerçekten mi canım :KK36: Allahtan Ümit asla kesilmez canım gerçekten diyo ya olacağı varsa oluk oluk kan aksa da olur olacağı yoksa sadece WC için kalksan bile olmaZ o sebeple canım insallah bebeklerimiz bizi hiç terketmez :dua: ben çok erken ögrendim canım hemde adetliyken ama bebeği tutan progesteron hormonu 0.1 di dr bile çok şaşırdı bakalım erken farkettiğim için hemen ilaca başladım umarım bebeğim benimle olur :dua::dua:

Aaaa gerçekten mi canım :KK36: Allahtan Ümit asla kesilmez canım gerçekten diyo ya olacağı varsa oluk oluk kan aksa da olur olacağı yoksa sadece WC için kalksan bile olmaZ o sebeple canım insallah bebeklerimiz bizi hiç terketmez :dua: ben çok erken ögrendim canım hemde adetliyken ama bebeği tutan progesteron hormonu 0.1 di dr bile çok şaşırdı bakalım erken farkettiğim için hemen ilaca başladım umarım bebeğim benimle olur :dua::dua:
Inşallah canım ben daha kalp atışını duymadım 5+6 da vajinal USG baktı goremedi bekliyorum inşallah haftaya duyarım dua et sen kaç haftalik sin

Inşallah canım ben daha kalp atışını duymadım 5+6 da vajinal USG baktı goremedi bekliyorum inşallah haftaya duyarım dua et sen kaç haftalik sin
Canım benimki hiç belli değil adet gördüm adetim geçen p.tesi bitti ondan önceki adet bitişim 29 Ekim eğer ona göre hesaplarsak suan 4+1 oluyo heralde ama değerim dün 193 tü nerdeyse iki katı artarak devam ediyo o yüzden biraz karışık benimki

Canım benimki hiç belli değil adet gördüm adetim geçen p.tesi bitti ondan önceki adet bitişim 29 Ekim eğer ona göre hesaplarsak suan 4+1 oluyo heralde ama değerim dün 193 tü nerdeyse iki katı artarak devam ediyo o yüzden biraz karışık benimki
Sağlıklı şekilde büye inşallah allah tamamına erdirsin :KK39:

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza 7 aylık evliyim bizde bebek istiyoruz kasım 20 de adet gördüm 21 de bitti ve sonra benim 10 gündür hafif mide bulantım ve baş dönmem var hamilelik olabilir mi normalden fazla gobegimde büyüme var benim annem de ilk bebeginde 2 ay adet görmüş bende olabilirmiyim diye düşünüyorum

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza 7 aylık evliyim bizde bebek istiyoruz kasım 20 de adet gördüm 21 de bitti ve sonra benim 10 gündür hafif mide bulantım ve baş dönmem var hamilelik olabilir mi normalden fazla gobegimde büyüme var benim annem de ilk bebeginde 2 ay adet görmüş bende olabilirmiyim diye düşünüyorum
Test yaptınız mı hiç ?

X