Ben 2 haftalık hamile iken adet oldum bilmiyordum bebeği adet 3 gün sürdü yoğun mide bulantısı ile 4. Hafta öğrendimMerhaba arkadaşlar :) 3 Aylık evliyim ilk günden beri bebek istiyoruz. Adet düzensizliği ve pko vardı bende 2. Ayda tedavi oldum ve kistlerimden arındım en son 30 ağustosta adet oldum doktoruma gittiğimde bana yumurtamın çatladığını ve belirli gün aralıklarında ilişki söyledi. Biz bunu uyguladık bu ay içinde çok kasık batmalarım oldu belimde ağrı faazla oldu son 1 haftadır daha sıktı erken gebelik testi alıp regl öncesinden baktım tek çizgi negatif. Fakat bu gün regl oldum sandım kahverengi bi lekelenme geldi. Acaba üstüne adet mi görüyorum anlayamadım. Bu aydan ümidimi kesmelimiyim yoksa hala bir ihtimal var mı ?
Daha yumurtlamadın gec yumurtlayacaksın ya da bu ay yumurtlama olmayacak demek canım. Cunku her ay adet olabılırsın a a her ay yumurtlama olmuyor malesef kiBen gebe değilmişim kızlar şimdide yumurtlama takvimimoluşturdum test yapıyorum ama testte çizg çizgiyi yakalayamadan silikleşmeye başladı ne demek bu anlamadım
Agrın oldu mu canımBen 2 haftalık hamile iken adet oldum bilmiyordum bebeği adet 3 gün sürdü yoğun mide bulantısı ile 4. Hafta öğrendim
Evet aynı adet belirtilerş vardıAgrın oldu mu canım
Peki parça varmıydı canımEvet aynı adet belirtilerş vardı
Benım parçalıydı canım ufak ufak kan pıhtıları vardıPeki parça varmıydı canım
Yani hamile olma ihtimalim var :)Benım parçalıydı canım ufak ufak kan pıhtıları vardı
Hee adet olan tabıkıde hamıle degıldır ama adette olsan hamılelık ıhtımalı vardır. Doktorlar bıde sız adetle karıstırıyosunuz dıyolar yogunlugu vs adet gıbı olamaz dıyolar ama oluyo ısteYani hamile olma ihtimalim var :)
Valla canım geçen ay bi agrım olmustu 3 gün o agrıyı bu ayda yaşadım ondan onu es geciyorum ama parça gördüğüm için şüphelendim bi de değerim çok düşük hani insallah yükselmiştir sağlıklı bi bebektir de ben Allah’ımdan başka bişey istemiyorumHee adet olan tabıkıde hamıle degıldır ama adette olsan hamılelık ıhtımalı vardır. Doktorlar bıde sız adetle karıstırıyosunuz dıyolar yogunlugu vs adet gıbı olamaz dıyolar ama oluyo ıste
Insallah canım testı adetten once mı yaptırmıstım yoksa adetlıyken mıValla canım geçen ay bi agrım olmustu 3 gün o agrıyı bu ayda yaşadım ondan onu es geciyorum ama parça gördüğüm için şüphelendim bi de değerim çok düşük hani insallah yükselmiştir sağlıklı bi bebektir de ben Allah’ımdan başka bişey istemiyorum
Yok canım adetten önce yapmıştım Pazartesi yaptım Salı adet oldumInsallah canım testı adetten once mı yaptırmıstım yoksa adetlıyken mı
Ozaman kımyasal olma ıhtımalı cok yuksek. Evde test yaptın mı koyulasıyomu cızgınYok canım adetten önce yapmıştım Pazartesi yaptım Salı adet oldum
Yok canım koyulaşmadı hiç tertemizdi hayali falan bile yoktuOzaman kımyasal olma ıhtımalı cok yuksek. Evde test yaptın mı koyulasıyomu cızgın
O zaman kımyasaldır canım buyuk ıhtımal. Cunku ben doktora gıttıgımden degerım 720ydı adetım yenı bıtmıstı 4.haftanın sonunda yakaladık tesadufen gebelıgı. Hemen hatıra olsun dıye evde testım vardı yaptım ve kopkoyu cızgı cıktı. Testı yaparken bıle hala lekekenmem gelıyodu. Yanı demem o kı eger doktora gıdıp gebe oldugumu ogrenmeseydım adetımın sonu der bıdahakı adetımı beklerdım yanı[/QUOTE]UOTE="AllahvarAllahyar, post: 58017509, member: 916139"]Yok canım koyulaşmadı hiç tertemizdi hayali falan bile yoktu
Ama kimyasalsa belirtilerim neden devam ediyo benim devam etmesi normal mi adetim bugun bitti[/QUOTE]O zaman kımyasaldır canım buyuk ıhtımal. Cunku ben doktora gıttıgımden degerım 720ydı adetım yenı bıtmıstı 4.haftanın sonunda yakaladık tesadufen gebelıgı. Hemen hatıra olsun dıye evde testım vardı yaptım ve kopkoyu cızgı cıktı. Testı yaparken bıle hala lekekenmem gelıyodu. Yanı demem o kı eger doktora gıdıp gebe oldugumu ogrenmeseydım adetımın sonu der bıdahakı adetımı beklerdım yanı
Belırtılerın derken? Bulantın yada hassasıyetın falan mı var kasıklarında[/QUOTE]Ama kimyasalsa belirtilerim neden devam ediyo benim devam etmesi normal mi adetim bugun bitti
Evet göğüslerimde damarlar öyle çıkmış ki beyaz yerlerde bile belirgin görünüyo mide bulantım açken var ama bas dönmem var hele ki akşamları bide kasıklarım agrıyo arada belimde agrıyo[/QUOTE]Belırtılerın derken? Bulantın yada hassasıyetın falan mı var kasıklarında
Doktora gıdıp test yaotırsana tekrardan. Boyle var mı yok mu stresı cok gerıyo ınsanı. Bakalım yukselmısmı[/QUOTE]Evet göğüslerimde damarlar öyle çıkmış ki beyaz yerlerde bile belirgin görünüyo mide bulantım açken var ama bas dönmem var hele ki akşamları bide kasıklarım agrıyo arada belimde agrıyo