Hamile iken adet görülebilir mi ?

Ben 2 haftalık hamile iken adet oldum bilmiyordum bebeği adet 3 gün sürdü yoğun mide bulantısı ile 4. Hafta öğrendim

Ben gebe değilmişim kızlar şimdide yumurtlama takvimimoluşturdum test yapıyorum ama testte çizg çizgiyi yakalayamadan silikleşmeye başladı ne demek bu anlamadım

Eklentiler

• 7FCE2CD2-2EAF-4169-B9FB-A47B76D8C5A7.jpeg
    149,8 KB · Görüntüleme: 50
Ben gebe değilmişim kızlar şimdide yumurtlama takvimimoluşturdum test yapıyorum ama testte çizg çizgiyi yakalayamadan silikleşmeye başladı ne demek bu anlamadım
Daha yumurtlamadın gec yumurtlayacaksın ya da bu ay yumurtlama olmayacak demek canım. Cunku her ay adet olabılırsın a a her ay yumurtlama olmuyor malesef ki

Hee adet olan tabıkıde hamıle degıldır ama adette olsan hamılelık ıhtımalı vardır. Doktorlar bıde sız adetle karıstırıyosunuz dıyolar yogunlugu vs adet gıbı olamaz dıyolar ama oluyo ıste
Valla canım geçen ay bi agrım olmustu 3 gün o agrıyı bu ayda yaşadım ondan onu es geciyorum ama parça gördüğüm için şüphelendim bi de değerim çok düşük hani insallah yükselmiştir sağlıklı bi bebektir de ben Allah’ımdan başka bişey istemiyorum

Insallah canım testı adetten once mı yaptırmıstım yoksa adetlıyken mı

UOTE="AllahvarAllahyar, post: 58017509, member: 916139"]Yok canım koyulaşmadı hiç tertemizdi hayali falan bile yoktu[/QUOTE]
O zaman kımyasaldır canım buyuk ıhtımal. Cunku ben doktora gıttıgımden degerım 720ydı adetım yenı bıtmıstı 4.haftanın sonunda yakaladık tesadufen gebelıgı. Hemen hatıra olsun dıye evde testım vardı yaptım ve kopkoyu cızgı cıktı. Testı yaparken bıle hala lekekenmem gelıyodu. Yanı demem o kı eger doktora gıdıp gebe oldugumu ogrenmeseydım adetımın sonu der bıdahakı adetımı beklerdım yanı

UOTE="AllahvarAllahyar, post: 58017509, member: 916139"]Yok canım koyulaşmadı hiç tertemizdi hayali falan bile yoktu
O zaman kımyasaldır canım buyuk ıhtımal. Cunku ben doktora gıttıgımden degerım 720ydı adetım yenı bıtmıstı 4.haftanın sonunda yakaladık tesadufen gebelıgı. Hemen hatıra olsun dıye evde testım vardı yaptım ve kopkoyu cızgı cıktı. Testı yaparken bıle hala lekekenmem gelıyodu. Yanı demem o kı eger doktora gıdıp gebe oldugumu ogrenmeseydım adetımın sonu der bıdahakı adetımı beklerdım yanı[/QUOTE]
Ama kimyasalsa belirtilerim neden devam ediyo benim devam etmesi normal mi adetim bugun bitti

Ama kimyasalsa belirtilerim neden devam ediyo benim devam etmesi normal mi adetim bugun bitti[/QUOTE]
Belırtılerın derken? Bulantın yada hassasıyetın falan mı var kasıklarında

Ama kimyasalsa belirtilerim neden devam ediyo benim devam etmesi normal mi adetim bugun bitti
Belırtılerın derken? Bulantın yada hassasıyetın falan mı var kasıklarında[/QUOTE]
Evet göğüslerimde damarlar öyle çıkmış ki beyaz yerlerde bile belirgin görünüyo mide bulantım açken var ama bas dönmem var hele ki akşamları bide kasıklarım agrıyo arada belimde agrıyo

Belırtılerın derken? Bulantın yada hassasıyetın falan mı var kasıklarında
Evet göğüslerimde damarlar öyle çıkmış ki beyaz yerlerde bile belirgin görünüyo mide bulantım açken var ama bas dönmem var hele ki akşamları bide kasıklarım agrıyo arada belimde agrıyo[/QUOTE]
Doktora gıdıp test yaotırsana tekrardan. Boyle var mı yok mu stresı cok gerıyo ınsanı. Bakalım yukselmısmı

Evet göğüslerimde damarlar öyle çıkmış ki beyaz yerlerde bile belirgin görünüyo mide bulantım açken var ama bas dönmem var hele ki akşamları bide kasıklarım agrıyo arada belimde agrıyo
Doktora gıdıp test yaotırsana tekrardan. Boyle var mı yok mu stresı cok gerıyo ınsanı. Bakalım yukselmısmı[/QUOTE]
Kan verdim canım 3 te alıcam bakalım hayırlısı insallah sağlıklı olsun da ben başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…