Merhabalar,
Bizde 2 yıldır evliyiz ama çocuk denemesine daha eylül ayında başladık. Yumurtlama günümü adetimi takip ettiğim programdan takip ettim aslında, bu konularda yeniyim. daha önce hiç araştırmamıştım. denedikten sonraki günler kasıklarımda ve karnımda ağrılar oldu ama ben net olmak için adetimi bekledim. Adetim çok düzenlidir, 28 günde bir mutlaka olur. Başlangıcında 2 gün az az olmak ve sonrasında 3 gün normal gider ve böyle devam eder. Bu ay adetimi bekliyordum, 2 gün kala bir şey gelmedi. Normalde 8 ekim adetim, 9 ekim akşamı hafif kan geldi, 10 ekim günü ağır ağrıyla devam etti. ağrım fazla olunca ilaç içtim bir tane dolorex ve akşamına ağır bir mide bulantısıyla ayıptır söylemesi istifra ettim. Kanamam normal adetim gibi fazla değildi ama yine de lekelenmeden bir tık daha fazlaydı. 10 ekim akşamı da adetim kesildi ve devam etmedi. Yani bu ay adetim 1 gün, 1,5 gün sürdü diyebilirim ki bu benim için hiç normal değil. Mide bulantım az az devam ediyor, koku normalde burnum tıkalı alamam ama koku hassasiyetim başladı. adetimden önce de göğüs şişkinliğim var, hala da göğüslerim şiş ama sertlik yok. ben bunları hep adet belirtisi olarak yordum, hatta biraz moralim de bozuldu ilk denemede olma ihtimalinin düşük olduğunu bilsem de. Ama adetim hayatımda ilk kez böyle kısa olunca kafam karıştı, sizce hamile olma durumum olabilir mi? Hamile değilsem başka neden olabilir? biraz da korktum açıkçası.
Şimdiden çok teşekkürler.