- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.206
- 198
- 34
- Konu Sahibi Melikee Dur
Fotograf atarmısınCanım erken gebelik testi yaptım biri tam diğeri hafif belli. Hamile değilim sanırım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotograf atarmısınCanım erken gebelik testi yaptım biri tam diğeri hafif belli. Hamile değilim sanırım![]()
daha nasıl belirgin olcak canım,gözün aydınKızlar ilk başta heyecandan ben öyle görmüşüm sanırım çok belirginde değilmiş hayal kırıklığı![]()
Ay maşallah ikinci çizgi görünüyorKızlar ilk başta heyecandan ben öyle görmüşüm sanırım çok belirginde değilmiş hayal kırıklığı![]()
Niye hayal kırıklığı onu anlamadım bariz belli şaka mı yapıyorsunuzKızlar ilk başta heyecandan ben öyle görmüşüm sanırım çok belirginde değilmiş hayal kırıklığı![]()
Hamilesin cnm eger gidebiliyorsan hemen bir özel hastahaneye gidip kan ver hemem cikar sonuc 2 saatten onceKızlar ilk başta heyecandan ben öyle görmüşüm sanırım çok belirginde değilmiş hayal kırıklığı![]()
Ben diğeri gibi tam çizgi olcak diye bekliyordum o yüzden tedirgin oldumNiye hayal kırıklığı onu anlamadım bariz belli şaka mı yapıyorsunuz
Tamam canım hafta içi ilk işim bu olcakHamilesin cnm eger gidebiliyorsan hemen bir özel hastahaneye gidip kan ver hemem cikar sonuc 2 saatten once
Çok sevindim canım Rabbim isteyen herkese nasip etain sende inşallah sağlıklı bi şekilde alıraın bebişini kucağınaAy maşallah ikinci çizgi görünüyorBen de 3 seneden sonra bugün öğrendim hamile olduğumu çok şükür Rabbime
![]()
Kiz nasil bekliyorsun hafta icini ay ben duramam hatta yarin 2. Kanimi verecemTamam canım hafta içi ilk işim bu olcak![]()
Ben diğeri gibi tam çizgi beklediğim için olumsuz algıladımEvet var gebelik ben de adetime üç gün kala öğrenmiştim.
Adada yaşadığım için özel hastane yok canım devlet hastaneside sıkıntılı biraz yoksa şimdi gitmiştimKiz nasil bekliyorsun hafta icini ay ben duramam hatta yarin 2. Kanimi verecem
Teşekkür ederim canım benim Allahım isteyen herkese nasip etsindaha nasıl belirgin olcak canım,gözün aydın![]()
Cnm benm o zaman hafta icini bekleyelm agir kaldirma dikkat et hayirli olsunAdada yaşadığım için özel hastane yok canım devlet hastaneside sıkıntılı biraz yoksa şimdi gitmiştim![]()
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnşallah sen de var gebelik bayağı belli çizgin içini ferah tut Allah'ın izniyle hamilesinÇ
Çok sevindim canım Rabbim isteyen herkese nasip etain sende inşallah sağlıklı bi şekilde alıraın bebişini kucağına![]()
Aynen canım mecbur yoksa duramam yerimdeCnm benm o zaman hafta icini bekleyelm agir kaldirma dikkat et hayirli olsun
Bumu hayal kırıklığı ben böyle bir test görmek için neler vermezdimKızlar ilk başta heyecandan ben öyle görmüşüm sanırım çok belirginde değilmiş hayal kırıklığı![]()
Canımsın yaa Rabbim sana en güzel testleri görmeyi nasip etsin inşallahBumu hayal kırıklığı ben böyle bir test görmek için neler vermezdim![]()