Gebeliğe Hazırlık Hamile ihtimalim varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melikee Dur

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2020
45
22
18
26
Kızlar eşimle yaklaşık iki aydır korunmadan sık sık ilişkiye giriyoruz.ilişki sonrası kalkmıyorum hemen uzun bi süre yatıyorum sırt üstü. Adetime 2 gün var ama karnımda adet ağrısı gibi bi ağrı var hamile olma ihtimalim varmı sizce yoksa adet olacağım için mi aşrım var

Ara ara göğüslerimde hassasiyet oluyor. Önceden hiç bu kadar üşümezdim ayaklarım hemen buz kesiyor. Bide bazen önceden sevdiğim yemeği yapsam bile kokusu bir tuhafıma gidiyor

Test yapmanz daha iyi olur. İnşaALLAH hamilesnizdr

Test yaparsan cıkar bilemeyiz ki belki de hamilesin bi test yapsana bugün

Arkadaşlarım adetin geçikirse test yap diyor ama bugun yaparsam çıkarmı eğer hamileysem

Arkadaşlarım adetin geçikirse test yap diyor ama bugun yaparsam çıkarmı eğer hamileysem
Erken gebelik testi alin isterseniz. Adetten 5 6 gün önce bile sonuç verdiği oluyor. Buradaki arkadaşlarda örneklerini çok gördüm. Benimde yarın adet olmam lazım. Bende bebek istyorum. 5 ekimde erken gebelik testi yaptım maalesef sonuç negatif. İnşallah siz hamilesinizdir. Benim bu ay olmadı maalesef. Adet sancıları çekiyorum şuan.

Öyle yapıyım inşallah hamileyimdir çok istiyorum 2 aydır hiç korunmuyoruz ama geçen ay adet olduğum zaman çok üzüldüm şimdide karnımda hala ağrı var adet olcam sanırım yada stresten böyleyim

2 ay çok erken bir süre evli çiftlerin çoğu 6. Ayda hamile kalıyor. TAbi hemen hamile kalanlar yok mu var ama bu herkes için geçerli değil. Biz 8 ay denedik. Sana tavsiyem internetten ovulasyon testi siparis verip adetinin bittiği günden itibaren ovulasyon testiyle yumurtlama gününü saptaman. Ben son 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim. 2. Ay hamile kaldım çok şükür. Laboquick markasıydı. Çoklu olunca uyuna geliyor. Eczanede tanesine 10 tl istiyorlar

Çok teşekkür ederim ilginiz için markasına kadar yazmışsınız Bakıp sipariş vericem
Bana da arkadaşım bu konuda yardımcı olmuştu. 6 ay boyunca hep telefondaki uygulamadan takip ettim ve orda yazan günleri değerlendirdim ama boşunaymış. Siz de boşuna vakit kaybetmeyin bu yöntemi deneyin.

Evet ya bende telefondaki uygulamaya göre hareket ediyorum adet günüm falan bire bir olunca ona aldandım belkide
Adet döngünü hesaplıyor hatta bazen sen 1 gün erjen bazen 1 gün geç olabilirsin. Ama yumurtlamani 14. Yazar ama sen 12. Sinde olursun yada 17. Günde. O yüzden ovulasyon testi garanti canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…