- 19 Haziran 2020
- 45
- 22
- 18
- 26
- Konu Sahibi Melikee Dur
-
Erken gebelik testi alin isterseniz. Adetten 5 6 gün önce bile sonuç verdiği oluyor. Buradaki arkadaşlarda örneklerini çok gördüm. Benimde yarın adet olmam lazım. Bende bebek istyorum. 5 ekimde erken gebelik testi yaptım maalesef sonuç negatif. İnşallah siz hamilesinizdir. Benim bu ay olmadı maalesef. Adet sancıları çekiyorum şuan.Arkadaşlarım adetin geçikirse test yap diyor ama bugun yaparsam çıkarmı eğer hamileysem
2 ay çok erken bir süre evli çiftlerin çoğu 6. Ayda hamile kalıyor. TAbi hemen hamile kalanlar yok mu var ama bu herkes için geçerli değil. Biz 8 ay denedik. Sana tavsiyem internetten ovulasyon testi siparis verip adetinin bittiği günden itibaren ovulasyon testiyle yumurtlama gününü saptaman. Ben son 2 ay ovulasyon testiyle takip ettim. 2. Ay hamile kaldım çok şükür. Laboquick markasıydı. Çoklu olunca uyuna geliyor. Eczanede tanesine 10 tl istiyorlar
Bana da arkadaşım bu konuda yardımcı olmuştu. 6 ay boyunca hep telefondaki uygulamadan takip ettim ve orda yazan günleri değerlendirdim ama boşunaymış. Siz de boşuna vakit kaybetmeyin bu yöntemi deneyin.Çok teşekkür ederim ilginiz için markasına kadar yazmışsınızBakıp sipariş vericem
Adet döngünü hesaplıyor hatta bazen sen 1 gün erjen bazen 1 gün geç olabilirsin. Ama yumurtlamani 14. Yazar ama sen 12. Sinde olursun yada 17. Günde. O yüzden ovulasyon testi garanti canimEvet ya bende telefondaki uygulamaya göre hareket ediyorum adet günüm falan bire bir olunca ona aldandım belkide
Inşallah canım amiinTamam canım çok teşekkür ederimBi an önce sende bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah
Resim atarmisinCanım erken gebelik testi yaptım biri tam diğeri hafif belli. Hamile değilim sanırım
Fotoğraf atsana bakalim? Hayırlısı inşallahCanım erken gebelik testi yaptım biri tam diğeri hafif belli. Hamile değilim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?