Hamile hanimlar sorum sizlere

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
912
628
23
Merhabalar,
Ilk kez bu ay bebis denemelerine basladik.
Son adet tarihim 8 kasim. Adetim bittiginden beri gun asiri yani 2 gunde bir iliski yasiyoruz ve bu beklenen adet tarihime kadar devam edecek. Yaklasik 5 gun oncede yumurtlama donemimdi. Elbette simdiden bir belirti cikacak hali yok fakat gecen burada yazilan bir yorum dikkatimi cekti, soyle ki; "dollenme, iliskiden bir iki saat sonra gerceklesiyor, dollenmeden itibaren vucut gogusleri sute hazirliyor hemen sismeye acimaya basliyor."
Normalde gogus sismesi ve agrisi yasarim ama bu adetimden 2-3 gun once olur fakat benim adetime daha 13-15 gun var ve gogus uclarim cok aciyor(normalde uclari acimaz), cok sistiler ve agriyorlar bir de surekli gazim var gina geldi yahu :) Ayriyetten bitmek tukenmek bilmeyen bir sag kasik agrim mevcut. Beni rahatsiz etmiyor ama ola ki egilirsem eyvah!
Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Bir ufak not: imzamdaki gebelik takvimini totem yaptigim icin ekledim :) umarim ilk denemeden ilk aydan tutar ve kaldirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…