Bulunduğum şehirde hamile giyim mağazası bulamadım lcw DeFacto harici o yüzden internet aklıma geldiHamile iken internetten almak risk . Deneyip almak en güzeli olur. Sonradan değişim iadeyle ugrasmamak için.
Bakmadım sadece bebeğe yönelik ürünler var sanıyordum teşekkür ederim bakayımE-bebek.com da cok guzel urunler var baktiniz mi hemde guvenilir bi site.
Bakayım teşekkür ederimistanbul bakırköy'de ebru hamile giyim var, hamile giyimi konusunda bilinen bir mağazadır. ben geçenlerde gittim alışveriş yaptım ama internet siteleri de olduğunu öğrendim. ebru maternity adlı web sitesinden modellere bakabilirsiniz, kalitelidir.
Canm bedenleri cok farkli oluyo. Bence deneyerek al. Kiminde 38 beden olurken kiminde 44 beden anca oluyor. Denedim ben burdaki magazalarda.Merhaba güzel anne adayları
Bu sürecin en güzel şekilde geçmesini ve sağlıklı doğumlar diliyorum hepinize
Benim karnım yeni çıkmaya başladı 18. hafta bitti kıyafet konusunda internetten alışveriş yapmak istiyorum sizin alışveriş yaptığınız güvenilir dediğiniz site var mı acaba?
Hamile mağazası bulsam süper olacak bende deneyerek almak istiyorum özellikle etek elbise istiyorum nasıl duracak oda önemli sadece beden değilkiCanm bedenleri cok farkli oluyo. Bence deneyerek al. Kiminde 38 beden olurken kiminde 44 beden anca oluyor. Denedim ben burdaki magazalarda.
Aynen iste ustune oturmaynca guzel durmuyo o da zten giydigin bedenle alakali oluyo. Kimi bol cirkin dururken kimi tam bedenine gore olup guzel duruyo. Hic bulamazsan defacto yada waikikide hamile giyim kismi var elbiseler var oralarada bak cnimHamile mağazası bulsam süper olacak bende deneyerek almak istiyorum özellikle etek elbise istiyorum nasıl duracak oda önemli sadece beden değilki
Lcw bn cok memnunum netten siparis edip bedeni olmazsa eger magzaya iade edebiliyor yada degisim yapabiliyorsunuz bne memnunum lcw hamile giyimdenMerhaba güzel anne adayları
Benim karnım yeni çıkmaya başladı 18. hafta bitti kıyafet konusunda internetten alışveriş yapmak istiyorum sizin alışveriş yaptığınız güvenilir dediğiniz site var mı acaba?
Bende kot aldım memnunum ama elbise ve etek çeşidi bulamadımLcw bn cok memnunum netten siparis edip bedeni olmazsa eger magzaya iade edebiliyor yada degisim yapabiliyorsunuz bne memnunum lcw hamile giyimden
Öncelikle hamile kıyafetlerine çok para vermeyin derim çünkü 5. Ayda giymeye başlıyorsunuz ve zaten topu topu 4 ay giyilcek ve hamileliğin son zamanları pek çıkılmıyor dışarıya. Ben hamileliğimde alışveriş yaptığım yerler şöyle:ebru giyim aşırı pahalı o kadar para vermeye gerek yok derim. Gebe de çok pahalı. Lcw nin internet sitesinde normal mağazalara göre çok daha fazla çeşit oluyor. Fiyatlar çok uygun. Tavsiyem lcw den almanız.Merhaba güzel anne adayları
Bende çok alma taraftarı değilim çalıştığım için hep aynı şeyleri giymek rahatsız ediyor birazÖncelikle hamile kıyafetlerine çok para vermeyin derim çünkü 5. Ayda giymeye başlıyorsunuz ve zaten topu topu 4 ay giyilcek ve hamileliğin son zamanları pek çıkılmıyor dışarıya. Ben hamileliğimde alışveriş yaptığım yerler şöyle:ebru giyim aşırı pahalı o kadar para vermeye gerek yok derim. Gebe de çok pahalı. Lcw nin internet sitesinde normal mağazalara göre çok daha fazla çeşit oluyor. Fiyatlar çok uygun. Tavsiyem lcw den almanız.
Bende 14. haftadan beri giyiyorumbu konu da kişiden kişiye değişiyor sanırım. benim 10.haftam bitmek üzere, sürekli takipte olduğum için net biliyorum kilo da almadım sabitim. ama pantolon bellerim sıkıyor kotumu artık hiç giyemiyorum bu dönemde bile. ben mecbur kaldım erken almaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?