Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım zaten bugün karar verdim bebiş olayını biraz ertelicem eşimle ilgili sorunlarım var ona çocuk yapmalımıyım bilmiyorum dha evliliğm bi düzene girsin siye düşünmeye başladım daha yasım küçük acele etmicem evleneli 7 ay olcak 1 seneye tamamlayalım bakalım...saol canım desteğin için
YAVV BENDE DİYORUM BU KIZ NERDE..YENİ FARKETTİM.. :sm_confused:
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM...AYRICA KIZIYORUMDA 3 AY DIR BAŞLADIN HEMEN YIKILIYOSUN.AAAAAAAA klava:
BENİM 5 OLDU..BENİ GEÇ DAHA UZUN YILLARDIR BEKLEYENLER VAR...BİLİYORUM ZOR BEKLEMEK HEPİMİZ AYNIYIZ AMA BİRAZ SABIR GÖSTERMELİYİZ MECBURUZ BUNA.....
DEĞER SONUCUN KAÇ ÇIKTI??
ŞİMDİ TOPARLAN VE ÇALIŞMALARI HIZLANDIR...OK?
HİÇBİŞEY İÇİN GEÇ DEĞİL..YETERKİ ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN SAĞLIK VERSİN CANIM.....a.s.a.s.a.s.
sevgicim bana düşmez ama eşinle ilgili sorunlarım var demişsin yoksa bebeiş olmuyor diye sana kötümü davranıyor canım
CANIM BENİM TABİ BU SENİN KARARIN..İYİ DÜŞÜNMEK LAZIM......
EŞİNLE SORUNLARIN UMARIM GEÇİCİDİR......a.s.
umarım geciçidir canım bende öyle olmasını diliyorum şuan bebğin olmadığını düşünemiyorum bile okadar kafam başka yerlerde.buarada hala adet olmadım ve o hastane çok güvenilir değilmiş gecen cuma gittiğimdede cihaz bozuk demişlerdi kan testi için gittiğimde.bi arkadastan duydum yanlış sonuçlar verdikleri çok oluyomuş ümitlenmedim ama pazartesi bikez daha yaptırcam kan testi nolur nolmazzz
Cnm ne olur üzülme,daha üç ay olmuş endişelenmen için o kadar erken ki .hemen pes edilir mi öyle dünyanın en güzel şeyi için..ben su anda 14 haftalık hamileyim ve 8. ayda hamile kaldım . Her ay 2 test yaptığımdan okadar ümitsiz yaptım ki son testimi çift çizgi gördüğümüzde bu seferde hamile olduğuma inanmamıştık eşimle.Ama neler hissettiğini çokk iy i anlıyorumm stres yapma denir ama nasıl olur ben debilmiyorum . Allah'a dua et o kadar büyük ki herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda versin versin.kızlar sizide merakta bıraktım üzgünüm bu 3. ay ve yine hamile değilim pes ediyorum umudum falan kalmadı artık eşim ne kadarda hevesliydi bi sürü hayaller kuruyodu bebiş üstüne...ben çıkıp karsına nasıl dicem hamile değilim kendimden çok ona üzülüyorum ona evlat sevgisi yaşatamadım kucağını dolduramadım alıp başımı gidesim gelio çok kötüyüm kızlar 2 saattir ağlıyorum boşa hayal kurmuşuz bende eşimde.üzgünüm sizinde zamanınızı çaldım o kadar yorumlar yaptınız kafa yordunuz hakkınızı helal edin benden bu kadarrrr üzgünümmmmmmmmmm
cnm Allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın a.s..yazdıkların sevgi 'ye ve tüm bebek isteyenlere moral olsunnMerhaba Sevgi,
Belki söyleyeceklerim seni teselli etmez ama ben yine de yazayım.Canım ben 5 yıllık evliyim.Yapılan birçok tahlilden sonra ikimizde de sorun çıkmadı.Sonuç açıklanamayan infertilite.Çeşitli uğraşlardan sonra tıp fakültesinden alınan rapor ve bunun sonucunda yapıla 3 başarısız aşılama.Her sefreinde heyecanlı bekleyiş ve umutsuz ola.Fakat yine de pes etmeme.En sonunda 29 şubatta yapılan tüp bebek.11 martta alınan güzel haber.Şu an 15 günlük hamileyim.Yaşım 32.Sen benim yaşıma gelince eminim ki birkaç tane daha çocugun olacak.Yaşın o kadar uygun ki hamile kalmak için,lütfen ümitsizliğe kapılma.Eminim eşin de anlayışla karşılayacaktır.Hem zor edilen hersey daha kıymetli oluyor canım.Daha yeni evlisin biraz evliliğintadını çıkar canım.Dualarım tüm anne olmak isteyenlere...Her zaman güzel düşün.yerimseniben
kızlar sizide merakta bıraktım üzgünüm bu 3. ay ve yine hamile değilim pes ediyorum umudum falan kalmadı artık eşim ne kadarda hevesliydi bi sürü hayaller kuruyodu bebiş üstüne...ben çıkıp karsına nasıl dicem hamile değilim kendimden çok ona üzülüyorum ona evlat sevgisi yaşatamadım kucağını dolduramadım alıp başımı gidesim gelio çok kötüyüm kızlar 2 saattir ağlıyorum boşa hayal kurmuşuz bende eşimde.üzgünüm sizinde zamanınızı çaldım o kadar yorumlar yaptınız kafa yordunuz hakkınızı helal edin benden bu kadarrrr üzgünümmmmmmmmmm
canım neden böyle düşünüyorsun böyle düşünme 3. ay sadace insanlar yıllarca olması için çaba veriyor hem neden kendini suçluyorsun bunda ne senin ne eşinin suçu suç diye bbir kavram yok ortada..kızlar sizide merakta bıraktım üzgünüm bu 3. ay ve yine hamile değilim pes ediyorum umudum falan kalmadı artık eşim ne kadarda hevesliydi bi sürü hayaller kuruyodu bebiş üstüne...ben çıkıp karsına nasıl dicem hamile değilim kendimden çok ona üzülüyorum ona evlat sevgisi yaşatamadım kucağını dolduramadım alıp başımı gidesim gelio çok kötüyüm kızlar 2 saattir ağlıyorum boşa hayal kurmuşuz bende eşimde.üzgünüm sizinde zamanınızı çaldım o kadar yorumlar yaptınız kafa yordunuz hakkınızı helal edin benden bu kadarrrr üzgünümmmmmmmmmm
canım herşeyi oluruna bırak bence.yoksa kaynanan mı çocuk için eşini zorluyor.eşinle umarım işleri yoluna koyup mutlu olursu.bebek için daha çok gençsin.:teselli:
Cnm ne olur üzülme,daha üç ay olmuş endişelenmen için o kadar erken ki .hemen pes edilir mi öyle dünyanın en güzel şeyi için..ben su anda 14 haftalık hamileyim ve 8. ayda hamile kaldım . Her ay 2 test yaptığımdan okadar ümitsiz yaptım ki son testimi çift çizgi gördüğümüzde bu seferde hamile olduğuma inanmamıştık eşimle.Ama neler hissettiğini çokk iy i anlıyorumm stres yapma denir ama nasıl olur ben debilmiyorum . Allah'a dua et o kadar büyük ki herşeyin hayırlısını en hayırlı zamanda versin versin.