• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile değilsem, 11 Gün sonra aşkıma veda ediyorum..

aklım karıstı kızlar ajan gıbısınız valla hıc bır seyo kacırmıyorsunuz supersınız ben anlamadım yanı sen hamıle olunca kocanla butun sorunlar bıtecekmı yapma ya canım kandırma kendını sen gurur yapıp kalmıyorsun bebek olsun dua edın dıyorsun bence senın sorunların var bıraz kendıne zaman ayır dusun cok sevıyorsun gurur yapıyorsun ama cocuk olursa gıtmem dıyorsun sen bence id benlıgın onune gecmıs hayatının

kore ile ilgili yazdığını okudum oraya geleceklerle tanışmak istemiş durumu belli eden yda çelişen bişiey yazmamış ki arkadaşlar . aşık oldum evlendim demiş .ben bi tuhaflık göremedim bu konuda ama boşanırken hamile olmak istemesi tuhaf onuda belirtmiştim daha önce

Vah anam kuzucugun kafasi karismis baksaniza, habire baska seyler soyluyor, kore topiginden mutlu mutlu yaziyor burda umutlu yaziyor ayde breh, gene bi tuhaf konu gene tuhaf kacan bi olay, bir bebek herseyi kurtarabilcekmi sence ?
bebege yazik olmaz mi? ha diyelim bebegin oldu nerden biliyorsun sonra bosanmayacagini ?
Hem iki kez kuraj olmussunuz belki de Allah'in istedigi bi sey bu olmamasi olamaz mi ? Allah bilir ne diyem ...

hatta canım profilinde daha once baktıgımda foto yoktu gece baktım hemen esıyle sarmas dolas fotosunu koymuss gercekteeenn çookk garip....
sanırım ilgi istiyor biz kk uyelerınden..
ajan gibiyiss yawss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seviyoruma ma gururluyum diyr hemde bebek olursa hersey değişir dıyorrrr... mantıklı dusunemıyor ve gurbetlık fenaa agır gelmıs bu arkadasa bence.. oda naptıgını bılmıyor.

belkide kocasıyla elle tutulur sorunları yok sadece yaşının genç oluşu ve uzak bir yerde oluşu kafasını karıştırmış kendi içinde çelişkiler yaşıyor elbette ilgi istiyor hangi kadın istemezki,gurur dediği şey gurur değil bence kendini değerli kıldırıcak bir söz bir hareket bekliyor.bizim bilmediğimiz ne fırtınalar yaşıyor,ayrılmamak için masum birbahane arıyor aklına keşke bebeğim olsa diyor ( hatalı bir düşünce )..canım senin ne olduğun kim olduğun neden çelişkili yazın olduğu beni hiç ilgilendirmiyor yaşadığı karmaşalardan anlamsızca davranan çok kişi var şu hayatta fakat sen karmaşalarını sevgisizlikten yapıyorsun kendin duygusal olduğun için bulandırıyorsun sularını aslında iyide kötüde senin elinde otur bir düşün kendinize şans verin.bir bebek ne kurtarıcı ne ayırıcı olamaz...boşanmak için kayda değer sorunların olsaydı yazında dayak,hakaret,içki,kadın bunlar olurdu yok demekki aslında sorunda yok...bencede birterapiste gidin eşinle..

canım bu arada profiline baktım bayıldım bayıldım resminize çok hoş sen çok hoşsun eşin çok yakışıklı kıskanmakta haklısın ama bırak o seni kıskansın güzelim ya siz birbirinizi seviyorsunuz bitmesin bu iş.sen istemiyorsun ayrılmak kendini kandırma ama çaresi bebiş değil haaa olur bebişte olur niçin olmasın ama önce git eşine sarıl çocukluğuda bırak bakim yaramaz kız...güzel haberlerini bekliyoruz.kolay değil dünyanın bir ucunda olmak alışmaya çalışmak biz burda zor alışıyoruz evliliklerimize düşün .

korede yasiyosunuz esin koreli peki sorabilir miyim ikiniz konusurken hangi dili kullaniyorsunuz? turkce biliyo mu esin?

ha bi de hayallerinden vazgecti benim icin demissin, niye ki? evlenmis, kendi ulkesinde ustelik, evlendi diye hangi hayalinden vazgecti simdi???

cocuk olsa bosanmam demis bi de, hem bu nasil sevgi? insan birini ya sever ya sevmez, cocuk ayri bi konudur

valla kusura bakma da sizin evliliginiz cocuk oyuncagina donmus

hatta canım profilinde daha once baktıgımda foto yoktu gece baktım hemen esıyle sarmas dolas fotosunu koymuss gercekteeenn çookk garip....
sanırım ilgi istiyor biz kk uyelerınden..
ajan gibiyiss yawss kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seviyoruma ma gururluyum diyr hemde bebek olursa hersey değişir dıyorrrr... mantıklı dusunemıyor ve gurbetlık fenaa agır gelmıs bu arkadasa bence.. oda naptıgını bılmıyor.

size katılıyorum kesinlikle..

Hiçbir şey anlamadım vallaCADIARZU Bence canım sen herkesi arkada bırakıp gittiğin için orada yalnızlık çekiyorsun ve psikolojin bozulmuş.Sanırım bir çocuk yaparak kendini rahatlatmak istiyorsun..En azından onunla meşgul olayım diye düşünüyorsun sanırım...

hiç bişiy anlamadım...CADIARZU
çetrefilli bişiyler dönüyo ama neyse..kafamçokkarıştı.
aşk-gurur-kıskançlık-kürtajlar-bi bebek evliliği kurtarırmı..:1shok:
dallas gibin mübarek...gamyoncuiremsu
konuyu açan arkadaşta yok ortalarda nerde acep?:delphin:

Evliliğiniz çok çok yeni çocuk içinde çok erken ayrıca kötü ve mutsuz giden evliliklerde tarafların genellikle sığındığı nokta şu '''bebek olunca belki düzelir''' hayır efendim yanılıyorsunuz bebek bu durumda kurtarıcınız değil kötü kaderinize ortak olacaktır :olmaz:

yaw bebekler can kurtaran simidi degiller diye gecen gunde yazmıstım dun olan bir olayı anlatayım sana

dün balkona camasır asmaya gitmiştim bizim karsı apt de yeni evli bir cift var birkac ay önce tasınmıslardı 3 gundur birbirlerini yiyorlardı cıglık cıglıga sabah uyandıgımdada sesleri geliyordu ben camasır asarken kavga devamediyordu oglan pencereyi kapattı kız sonra pencereden baktı balkona cıktı falan filan sonrasında ses kesildi oglan balkondaydı tam camasırı almak üzere sepete egilmiştimki o arada oglan evden kacmıs patır patır kosma sesi duymustum ama cocuklar oynuyor sanmıstım kızın annesi babası nereye kactı ooooooooooooooooo diye aggasıdakilere soruyordu sonra ne oldu diye sordular kızımı öldürüyordu dedi :(:(:(:( sonra kız anne assagıya geliyorum karakola verecem onu dedi assagıya indi aglıyordu birde baktım hamileymiş kızı dövmüş karnını tutuyordu polis ambulans falan geldi ama kız annesine iceri aldırmayalım falan diyordu aglıyordu :((: ne kadar üzücü degilmi :(:(:(:(
yani yolunda gitmeyen birsey varsa onu bebek bile kurtaramaz al kadın hamile adam agzını burnunu dagıtmıs

hiç bişiy anlamadım...CADIARZU
çetrefilli bişiyler dönüyo ama neyse..kafamçokkarıştı.
aşk-gurur-kıskançlık-kürtajlar-bi bebek evliliği kurtarırmı..:1shok:
dallas gibin mübarek...gamyoncuiremsu
konuyu açan arkadaşta yok ortalarda nerde acep?:delphin:

Kesinlikle katiliyorum..Bebek yaparak sorunlarinizi yok etmezsiniz tam tersine devam ederse bu sorunlar Cocugunuz da etkilenebilir ileride..:olmaz:

boşanmayı düşünen çift, hala aynı yatağa girerek birlikte olurmu?

öyleki sayılı günler kalan bir boşanma..

garip geldi bana.

çok kızdım sizee:kızgın:

hem 2 çocuğa kıyıyorsunuz hemde boşanıyorum ama çocuk olursa boşanmıcaz diyosunuz söler misiniz bana bu çocuk olursa diğer kıydığınız iki çocukdan ne farkı olucak

ayrıca çocuk evliliği kurtarır mı tartışmasını bırakalımda bu ruh halini taşıyan bu kadar çelişki yaşayan (msjlarınızdan yola çıkarak sölüyorumm) bi bireyin çocuk sahibi olması ne kadar doğru vede mantıklı bence bunu konuşmalıyızz:delphin:

anlamadığımn bi noktada ayın 3ünde yazdığınız msda boşanıyoruz diyosunuz daha snrada bebek olur mu diyosunuz siz hem ayrılmak üzeresiniz hemde birlikteliğiniz devam mı ediyoo bişey anlamadım ben bu işten :1closedeyes:

kendi hayatımı kurtarayım diye başka birinin hayatını karartmanın ne anlamı var heleki bu seçimi olmayan masum bir bebekse bencilliğin bu kadarına pess:kızgın:

Sanırım ayın 22 sinde süre doluyor, sonucu bende merak ediyorum, tühhh ya izindeyim ben nasıl öğrenicem, çatlarım valla meraktan.

Back