• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile değilsem, 11 Gün sonra aşkıma veda ediyorum..

Çok kötüyüm ben kızlar..:a015:
Esimin bebegini dogurayim beraber mutlu mutlu buyutelim cok istedim ama hersey sona ermek uzere..
Bu temmuzun 22 si yani ,11 gun sonra askimla birbirimizi sevsek de bosaniyoruz.Onu kendi ulkesinde birakip Turkiyeye donuyorum. Yani bir daha asla goremiycez birbirimizi..
Allah'im bi mucize gonderse bize diye dua ediyorum,bebisimiz karnima dusse hep beraber olsak ucumuz diye.

Birkac yil once iki defa hamile kaldim ama kurtaj oldum ne yazik ki. Ve ustune gormustum o zamanlar.
Bu ayda adetime bir hafta kala idrar testi yaptim ama negatifti.
Adet gunumde sanciyla aksam kahverengi lekenme oldu,sonra ertesi gun yogunlasip gene kahve lekenme ile toplam 2,5 gunde bitti bu garip kanamam. Ama kanama varken de test yaptim gene negatifti..

Ama :uhm:
Sol kasigimda, bazense butun alt karnimda batma, agri.
Agzimda tuhaf bir metalimsi tat.
Gobegimden asagiya ince bi cizgi.
Arada gelen mide bulantisi.
Idrar yollarimda hasta gibi surekli idrar yapmak istiyorum.
Bagirsaklarim cok tuhaf, gaz deseniz fosur fosur:sinifsinif:
Memelerimde hafif dolgunluktan baska bi fark goremedim,zaten gorememki minicikler!!:çok üzgünüm:
Hergun garip ruyalar gormeye basladim,normalde gormem hic.
Ne dersiniz ben bunlari bi tarafimdanmi uyduruyorum acaba,cok istedigim icin hayalmi goruyorum.? Yoksa testi yanlis donemlerde mi yaptim?? :uhm: Bi akil verin bana accik lutfen..:çok üzgünüm:

Bir hafta bekleyip yine test yapicam ,nolur dua edin kizlar benim icin.. cok ihtiyacim var,burda hic kimsem yok dunyanin obur ucundayim..

canım inşallah hamile kalırsın, hayaline kavuşurun, dua ettim senin için.ama anlamadığım bi şey var,
bebek olmazsa neden boşanaksınız,
bebek her şey değil ki,
madem bu kadar seviyosunuz, mutlu olmaya devam etmeniz lazım,
bebej evliliği pekiştirme görevi görmüyor inan bana,
hatta doğumdan sonra insan hırçınlaşabiliyor ve eften püften sebeplar yüzünden kavgalar çıkmaya başlıyor,
bebeksiz hayat çok daha kolay aslında,
bebek oldutan sonra kendine ait hiç hayatın kalmıyor, kendi zevklerinden tamamen feragat etmek zorunda kalıyosun,sürekli yorgun ve uykuya hasretsin..gibi gibi ,
bu söylediklerim gerçek yani, teselli amaçlı filan değil, benim şu anda 7 ayı dolmak üzere olan bi bebeğim var, taza yaşıyorum yani anlattıklarımı,
neden boşanacaksınız, eşin seni mi suçluyor hamile kalamaman hususunda,
rica etsem açıklarmısın, çünkü gerçekten anlayamadım?

canım inşallah hamile kalırsın, hayaline kavuşurun, dua ettim senin için.ama anlamadığım bi şey var,
bebek olmazsa neden boşanaksınız,
bebek her şey değil ki,
madem bu kadar seviyosunuz, mutlu olmaya devam etmeniz lazım,
bebej evliliği pekiştirme görevi görmüyor inan bana,
hatta doğumdan sonra insan hırçınlaşabiliyor ve eften püften sebeplar yüzünden kavgalar çıkmaya başlıyor,
bebeksiz hayat çok daha kolay aslında,
bebek oldutan sonra kendine ait hiç hayatın kalmıyor, kendi zevklerinden tamamen feragat etmek zorunda kalıyosun,sürekli yorgun ve uykuya hasretsin..gibi gibi ,
bu söylediklerim gerçek yani, teselli amaçlı filan değil, benim şu anda 7 ayı dolmak üzere olan bi bebeğim var, taza yaşıyorum yani anlattıklarımı,
neden boşanacaksınız, eşin seni mi suçluyor hamile kalamaman hususunda,
rica etsem açıklarmısın, çünkü gerçekten anlayamadım?

Canim benim onlar coktan bosanmis. kiz turkiyeye donmus. simdi bu konuya cevap yazdigimiz icin yine azar isitecegiz digerlerinden. halbuki burada 3 yil oncede paylasim yapilmissa eger yoruma acik bir paylasim ve yorum yapmakta cok dogal. neden kizarlar anlamam.

bence sonuca ulaşmadan terk edilmiş konuların hortlaması çok iyi bir şey. çünkü, başını dinleyip sonunda ne olduğunu bilemediğimiz, kapanıp giden bir sürü konu oluyor. ama böyle sonunu bilince, olayları geniş zaman içinde çok daha iyi yorumlayabilme ve ders alabilme şansımız oluyor. o yüzden, konu sahibinin arkadaşına teşekkürler..

kızmaları çok normal 2 yıldır siteye hiç uğramamış birinden bahsediyoruz.
kaldı ki bir daha uğramadığı için boşanıp boşanmadığını bilmiyoruz .hayır boşandı demişsiniz birde...

acikcasi ben merak ediyordum konunun akibetini. Tesekkur ediyorum tekrar girip cevap yazdiginiz icin. Ben de koreliyle evliyim ve kore de yasiyorum. Koreli erkekler kolay kolay vazgecmez. demekki coo~~k buyuk bir sorun vardi. Hayirlisi olsun her ikisi icinde.

Rica ederim. Gerçekten de sorun büyüktü... Amin...

bence sonuca ulaşmadan terk edilmiş konuların hortlaması çok iyi bir şey. çünkü, başını dinleyip sonunda ne olduğunu bilemediğimiz, kapanıp giden bir sürü konu oluyor. ama böyle sonunu bilince, olayları geniş zaman içinde çok daha iyi yorumlayabilme ve ders alabilme şansımız oluyor. o yüzden, konu sahibinin arkadaşına teşekkürler..

Rica ederim. Herkes kendince haklı ama ben de kendi açımdan haklı olduğum için cevap yazdım.

2 senelik konu, zaten arkadaş online olmayalıda 2 sene olmuş, sadece 13 mesajı var, aktif kullanıcı değil, yani konun akibetini öğrenemeyeceksiniz:27::27::27:

Konunun akıbeti dediğim gibi boşandılar, arkadaş Türkiye'ye döndü ve şuan gayet iyi bir işi var...

kızmaları çok normal 2 yıldır siteye hiç uğramamış birinden bahsediyoruz.
kaldı ki bir daha uğramadığı için boşanıp boşanmadığını bilmiyoruz .hayır boşandı demişsiniz birde...

Boşandığını ben söyledim, zira konu sahibi benim birebir tanıdığım biri, önceki sayfalara bakarsan görürsün arkadaşım.

gercekten cok uzuldum bosanmalarina. arkadasini birebir taniyorsan benden selam soyle. hayata sikica baglandigi icin tebrik ederim. allah kimsenin kalbinde aci birakmasin insallah. hayatta basarilar diliyorum.

cok sagolun kizlar cevap verdiginiz icin. esimle 8 aylik evliyiz ama benim ailemi silip buraya gelmem onunda benim icin bazi seylerden vazgecmesi,daha baska turlu sorunlar bizi cok hassaslastirdi galiba. cok sik kavga ediyoruz ben coook cok kiskancim oda benim gibi cabuk sinirleniyo kavga edip kiriyoruz birbirimizi sonra deli gibi pisman oluyoruz ama icimizde yarasi hep kaliyo tabi.. ve bu cok sik oluyo.birde bir turlu orta noktada bulusamadigimiz kultur farki... esim koreli. bugun olmazsa bigun bi yerden kopucakmis gibi hep.
esim hergun eminmisin diye soruyo ama ben burnum havada hep kararliyim diyorum cok marifet mis gibi.beni kararimdan dondurmesi icin daha fazlasini yapmasi gerekiyo diye dusunuyorum.
hamile olmami oda cok istiyo,keske olsan diyo ama....

ooo bosanmislar bile...

Son düzenleme:
canı kusura bakma ama anlayamadım senin olayını önce şubat 2007de evlendiğini yazmışsın, sonra aralık 2008de evlendiğini yazmışsın şimdi de 8 ay önce evlendik diyorsun, 5 yıl öncede 2 kürtaj yaptırdım demişsin şimdi bu senin ikinci evliliğin mi, kaç kere evlendin ve bu japon olan yabancı kocan son eşin mi?

edit: haa pardon konu eskiymiş.

Son düzenleme:
yaa arkadaslar bosanma sebebinden hicbirsey anlamadim arkadasin..ama kurtaj konusunda birseyler yazmak istedim...asla kinamiyorum...normal bir katil oluyor insan...dehset videosu diye tiklayin kapina geldik ya rab linkinden...gorursunuz kucucuk eller ayaklar paramparca kafa biryerde kesilmis sislenmis atilmis vahsetti dehsetti iki gun kendime gelemedim..o cocuklari sisle önce olduruyorlarmis sonra kesip cikariyorlarmis haaa 1 yasindaki cocugu kesiyorsunuz ha rahimdeki masum melege bu inanin vahset...dehset...hocalarin cocugunuz özurlu dahi olsa aldirmayin...demelerini simdi anladim...cunku onlar toplumda sukur kaynagi diyordu....kurtaj dusunenler bu yazimi dikkate alsin...

Back