• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile değilsem, 11 Gün sonra aşkıma veda ediyorum..

bosanmak için evlenılmez arkadasım..

severek evlendık dıyorsununuz hala daha sevdıgınızı soyluyorsunuz ozaman sorun nedir ?boşanma dilekçesini çoktan vermıssınız dmekki 22temmuz diyorsunuz.. gunler azaldıkca pacanız tutuşmuş bize yazıyorsunuz sımdı napıcam die.. kafanız çok karısık ve saglıklı karar veremıyorsunuz.. sucu atacak yer arıyorsunuz .. bebegınız olsa sankı bosanmayacakmısınız? bebek olmasa Allahtamı sucu bulacaksınız?
en ufak bir sorunda .. patt hadi ayrılalım bosanalım demek çok yalnış , bence sizin aşkınız kalmamıs eger hala daha aşık olsaydınız gurur yapmazdınız .. sizinkisi sadece ALIŞKANLIK olmus.. eşinizsiz yapamayacak gibi geliyor olmalı..

yazım yerine ulaşmış:roflol:....kendisine ve çevresine saygıları olan insanlar hiçbirşey için özgür değildirler sorumludurlar

Hamile olmayı sadece evliliğinizi kurtarmak için istiyorsunuz, açıkcası önceden yaptırdığınız 2 kürtajdan pek farkı yok bu yaptığınızın.
Çocukları evliliği kurtarıcı olarak görmeyin, onları alet etmeyin. Ne derdiniz varsa oturun konuşun halledin. Sizin çıkarlarınız için kullanılacak alet edevat değildir onlar.
Allahıma dua ediyorum inşallah hamile değilsinizdir. Çünkü bebeği sadece evliliğini kurtaracak bir amaç olarak görenlerin çocuk sahibi olmamaları lazım.
Neyse ya daha fazla yazamıcam yoksa olay kopar bende.

yazım yerine ulaşmış:roflol:....kendisine ve çevresine saygıları olan insanlar hiçbirşey için özgür değildirler sorumludurlar

elalemin derdi senimi gerdi kızım ima etme acık acık söyle derdini bak biz acık ve net yazıyoruz sen ortaya gelişi güzel konusup kacıyorsun korkak dövüsme bence gel paylas kozunu :mymeka:

ayrıca aglanacak halinede gülmüssün ya ne diyeyim ben sana :roflol::roflol:

seviyorsaniz niye ayriliyosunuz, sonucta birkac kez hamile kalmissin, yine kalirsin, daha yasin kacki,doktora gidin , tedavi gorun, ya nebileyim, sonucta kisir bile olsaniz, cocuk olmuyo diye severek ayrilmakta niye?

Bir cocuk cok sey katiyor evlilige....gercektende her Anne olmak isteyen Bayanlara Rabbim bu duyguyu yasatsin insallah... Bir aile oldugnuzu o zaman anliyorsunuz tam manasi ile...

Lakin unutmamak gerekiyor...kattigi artilar oldugu gibi evlilikten götürdügü cok seylerde var....Bir cocugun bakimi, sorumlulugu, egitimi, masrafi, öyle kolay degil arkadasim.

Bebegim olacak hersey lay lay lom olacak diye düsünme sakin, cok kötü hayal kirikilgna ugrarsin!

Ayrica zaten huzursuz ve mutsuz giden bir evliligin var...neyine cocuk istiyorsun?

Önce esinle arandaki problemleri cözmeye calis...gereksiz kiskancliklarinizdan kavgalarinizdan kurtulup, birlik bir cift olun ondan sonra cocuk düsünün....:kahve:

Cocuk sihirli bir degnek degildir, emek sorumluluk, fedakarlik ve cok özveri isteyen birsey....siz bunu evliliginize göstermiyorsunuzda cocuga nasil göstereceksiniz?:delphin:

Hakkinda hayirlisi olsun...umarim dogru kararlar verirsin

NEDEN boşanıyosunuz anlamadım ama....bi bbekse sizi birarada tutacak hiç heveslenmeyin...evlilikleri

kurtarmak için yapılan çocuklar daha sonra ya annesi zya da babası zbüyüyor...

valla ben birşey anlamadım
çocuk olunca can ciğer kuzu sarmasımı olcaksınız
evlilik bukadar basit mi yanii..ilginçç..az birazda saçma buldum açıkcası

Her kadın kürtaj yaptırabilir,şartlarını o anki konumunu bilemezsiniz.insanlar bazen korunsa bile hamile kalabilirler,cana kıydın gibi cümleler biraz ağır kaçmış,sonuçta hiç kimse istemez böyle bir durum yaşamak,yargısız infaz yapmayalım lütfen
söylediginiz dogru evet sormadım nasıl oldugunu ama 2 kez kürtaj olmuş allahın verdigi 2 can gitmiş 3.bu evliligi kurtarmak amaçlı bence başka bişey degil evliligi kurtarmak için çocuk mu yapılır çok sinirlendim bayanın yazısını okuyunca ve başka konuda açmış onuda okudum o yüzden yazdım onları.......
bu sitede insanlar 3 aylık 5 aylık 15 yıllık evli olabilirler,evli olmayabilirler,imam nikahı olabilir falan filan,sorununu belli çerçevede yazabilir yardım ve fikir isteye bilir.burası herkese her cinsten kişiye adap çerçevesinde açık bir site.kimse buranın hakimi sahibi hissedip kendini insanları küçük görmemeli,açık aramamalı,yargılamamalı işine gelmeyen yapmasın yorum pc senin parmaklarının ucunda geç o konuyu ozaman ama sen busun şöyleydi böyleydi diye kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.biz birbirimize saygılı olmazsak kimsedende bize saygı duymasını bekleyemeyiz.yazıyı kimse üzerine alınmasın alan almıştır zaten.
eger konu açıo ve düşünceler merak ediliosa gelen her cevaba da hazırlıklı olması lazım....
Hamile olmayı sadece evliliğinizi kurtarmak için istiyorsunuz, açıkcası önceden yaptırdığınız 2 kürtajdan pek farkı yok bu yaptığınızın.
Çocukları evliliği kurtarıcı olarak görmeyin, onları alet etmeyin. Ne derdiniz varsa oturun konuşun halledin. Sizin çıkarlarınız için kullanılacak alet edevat değildir onlar.
Allahıma dua ediyorum inşallah hamile değilsinizdir. Çünkü bebeği sadece evliliğini kurtaracak bir amaç olarak görenlerin çocuk sahibi olmamaları lazım.
Neyse ya daha fazla yazamıcam yoksa olay kopar bende.
aynen alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cok sagolun kizlar cevap verdiginiz icin. esimle 8 aylik evliyiz ama benim ailemi silip buraya gelmem onunda benim icin bazi seylerden vazgecmesi,daha baska turlu sorunlar bizi cok hassaslastirdi galiba. cok sik kavga ediyoruz ben coook cok kiskancim oda benim gibi cabuk sinirleniyo kavga edip kiriyoruz birbirimizi sonra deli gibi pisman oluyoruz ama icimizde yarasi hep kaliyo tabi.. ve bu cok sik oluyo.birde bir turlu orta noktada bulusamadigimiz kultur farki... esim koreli. bugun olmazsa bigun bi yerden kopucakmis gibi hep.
esim hergun eminmisin diye soruyo ama ben burnum havada hep kararliyim diyorum cok marifet mis gibi.beni kararimdan dondurmesi icin daha fazlasini yapmasi gerekiyo diye dusunuyorum.
hamile olmami oda cok istiyo,keske olsan diyo ama....

kusuruma bakma ama bu durumda bebek nekadar cözüm olabilir anlamis diilim

anlaşamıyosanız boşanın kültür farkı ilişkinizi etkiliyor olabilir. boşanmamak için çocuk yapmak
çok ama çok saçma çocuk araç değildir. o çocuğu istiyorsanız yapmalısınız ilişkinizi düzeltmesi için
değil kusura bakmayın ama bu çok ama çok bencilce bir düşünce. :olmaz:

evlenirken kültür farkı olduğunu biliyordunuz başka bir ülkede yaşayacağınızıda..
türkiyede bile başka illerden insanlar evlendiğinde kültürel farklılıklar yaşanıyor.başka iller olmasa bile her aile birebir yetişmiyorki..her insan faklı birbirinden..evlilik zaten farklı kültürlerin farklı anlayışların farklı yaşayışların karşılaşması..evlenince bu farklılıklar ortada birleşip sizde bir aile kültürü oluşturuyorsunuz..
siz bu şansı vermemişsiniz evliliğinizde.kendiniz söylüyorsunuz eşinizin geri döndürme çabalarını..benim içim gidiyor ama hayır diyorum ne yapabilirim diyorsunuz....
ne yapacaksınız...o kaf dağına çıkmış burnunuzu boy hizzasına indirip alıp karşınıza oturup konuşacaksınız....
tabi ne sevip sevmediğinize, istediğinize karar verip yapın bunu...başka zaman benzer konularla görmek istemem sizi....

Vah anam kuzucugun kafasi karismis baksaniza, habire baska seyler soyluyor, kore topiginden mutlu mutlu yaziyor burda umutlu yaziyor ayde breh, gene bi tuhaf konu gene tuhaf kacan bi olay, bir bebek herseyi kurtarabilcekmi sence ?
bebege yazik olmaz mi? ha diyelim bebegin oldu nerden biliyorsun sonra bosanmayacagini ?
Hem iki kez kuraj olmussunuz belki de Allah'in istedigi bi sey bu olmamasi olamaz mi ? Allah bilir ne diyem ...

Back