• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile değilsem, 11 Gün sonra aşkıma veda ediyorum..

madem bu kadr seviyosun
bebegn olsun diye icten ice allaha yalvariyosun
o zaman pasa pasa aksam gidip gururundan vazgecrek kocana sarilcaksin
vazgectim diceksin,
kocan seni severken sen onu severken neyin gururu bu allah askina?

ceylan83, hafiye gibi çalışmışsın ama dediğin doğru linkte 5 aylık evliyim diyor.Belki orda yanlış yazdı.

Aslında,bence birbirinize biraz zaman tanımanız lazım.Madem ki bir çok engeli göze alarak evlendiniz en azından bunun için savaşmalısınız evlliğinizi kurtarmanız için.Belki bu sürede hamile kalma gibi bir şansın olabilir.

bence silkelen şoyle bır enbasa git evlilikler bırkac yılda oturur zaten kavgalara sorunlara takılmadan once saygı ve sevginin bitmediğinden emen ol.yersiz nedenlerle once kendini sonra eşini yıpratma bence

of Allahim!!!!
noldu simdi mutlu oldun mu? bu seni iyi hissettirdimi??
ne duymak istiyosun ne umuyosun burdaki yazdiklarimdan?
kendimi oyle yalniz hissediyorumki dusun burda birileriyle dertlesmeye calisiyorum ve su anda ihtiyacim olan en son sey senin yaptigin acik yakalama yargilama!
ne duymak istiyosan soyle acikca..
benim derdim baska senin ugrastigin seye bak Allah askina!!!!!

arkadaşım seni kırmak gibi bi niyetim yok yanlış da anlaşılmak istemem düşündüğüm bişiy de yok senle ilgili ne düşünebilirim kiii

sen ısrarla 8 aylık evliyim diyosun bu mesajında da 5 aylık yazmışsın

ha doğrudur yanlıştır ben bilemem

sadece sana yardım etmek için önceki mesajlarına baktım sen daha 8 aylık evliyim demeden kaç yaşında olduğuna falan ... ve mesajların arasında bu dikkatimi çekti sonra sende 8 aylık yazında söylemeden geçmek istemedim

burda zaman zaman boş yere de topic açan insanlar oluyo dalga geçmek için
yani dalga geçilecek yer değil burası

ayrıca başlığında bir derdim var bölümüne daha çok yakışırdı
üzdüysem tekrar özür dilerim
umarım aranız düzelir ve hamilesindir

bence silkelen şoyle bır enbasa git evlilikler bırkac yılda oturur zaten kavgalara sorunlara takılmadan once saygı ve sevginin bitmediğinden emen ol.yersiz nedenlerle once kendini sonra eşini yıpratma bence

oyle dimi..
insanlar kendini tam anlayana kadar olur kavgalar. ama ben bi adim oteye gidemiyorum kendimi olgunlastirmak konusunda ..hep bi karamsarlik, bi ofke. guvensizlik..

Guvensızlık ınsan hayatında her konuda bı eksidir.

Ne kadar guvensız sen o kadar basarısız olursun.

Once bı guvenmeyı ogren kendıne sonra hepsı zıncırleme gelır dıger beklentılerının...

boşanmak en son tercih olmalı diye düşünüyorum
sen anladığım kadarıyla hatanın büyük çoğunluğu bende diyorsun
çekip gitmek yerine neden kendini toparlamıyorsun
etki tepki meselesidir bu sen toplanırsan karşı tarafda bunu yapacaktır
ben yeni boşandım benzer durumlar vardı ama ex eş düzelmeyi kabul etmedi
bende tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dedim
aşık değilim o yüzden acı çekmiyorum ama mahvoldu bunu iyi biliyorum
bu ilişki biterse en çok kahrolan sen olacaksın bence dediklerimi düşün
ayrıcada böyle sorunlu olduğunu düşündüğün bir evliliğe evlat katmayı çıkar aklından
aynı benim hatalarımı yapıyorsun Allahdan ben çocuk sahibi olamadım 3 senede
çocuğunuz olursa iyi olacak herşey düşüncesini bırakıp biz nasıl iyi olabiliriz diye düşünün.. Şeniz

arkadaşım seni kırmak gibi bi niyetim yok yanlış da anlaşılmak istemem düşündüğüm bişiy de yok senle ilgili ne düşünebilirim kiii

sen ısrarla 8 aylık evliyim diyosun bu mesajında da 5 aylık yazmışsın

ha doğrudur yanlıştır ben bilemem

sadece sana yardım etmek için önceki mesajlarına baktım sen daha 8 aylık evliyim demeden kaç yaşında olduğuna falan ... ve mesajların arasında bu dikkatimi çekti sonra sende 8 aylık yazında söylemeden geçmek istemedim

burda zaman zaman boş yere de topic açan insanlar oluyo dalga geçmek için
yani dalga geçilecek yer değil burası

ayrıca başlığında bir derdim var bölümüne daha çok yakışırdı
üzdüysem tekrar özür dilerim
umarım aranız düzelir ve hamilesindir

bende bu asabiyetimden dolayi ozur dilerim gercekten.
sadece insanlarla konusmaya ihtiyacim vardi. 24 saat evde kendimle basbasayim. bi kopegim var evde onunla konusuyorum o kadar vahim durumum o yuzden bu kulube uye oldum,arkadaslar edinirim bana akil verirler destek olurlar diye..

ben 20 aralik 2008 de evlendim..
ama supheye dustugunuz bisey varsa , fotograf eklenti ne olursa buraya eklerim cidden.
tesekkurler iyi temenniler icin umarim oyleyimdir,o kadar cok istiyorum ki..

cok sagolun kizlar cevap verdiginiz icin. esimle 8 aylik evliyiz ama benim ailemi silip buraya gelmem onunda benim icin bazi seylerden vazgecmesi,daha baska turlu sorunlar bizi cok hassaslastirdi galiba. cok sik kavga ediyoruz ben coook cok kiskancim oda benim gibi cabuk sinirleniyo kavga edip kiriyoruz birbirimizi sonra deli gibi pisman oluyoruz ama icimizde yarasi hep kaliyo tabi.. ve bu cok sik oluyo.birde bir turlu orta noktada bulusamadigimiz kultur farki... esim koreli. bugun olmazsa bigun bi yerden kopucakmis gibi hep.
esim hergun eminmisin diye soruyo ama ben burnum havada hep kararliyim diyorum cok marifet mis gibi.beni kararimdan dondurmesi icin daha fazlasini yapmasi gerekiyo diye dusunuyorum.
hamile olmami oda cok istiyo,keske olsan diyo ama....

canım bence sen gururundan ödün veremiyorsun bebeğinde seni tutmasını istiyorsun daha cok yeni evlisiniz evliliğin ilk zamnlarında ne sorunlar yaşayanlar var ama önemli olan hemen pes etmemek bazı seyleri görmezden gelmek biraz da bebegi ilişkiniz biterse arada bir bağ klsın diye istiyosun galiba yani ben öyle hissettim bence siz birbirinize biraz daha şans verin derim zateen bilim adamları bile evliliklerin ilk 2 senesi cok önemlidir birbirlerine alışma zamanları tanıma zamanlarıdır der biraz hada sabır bence ben eşimle 2 kere ayrılıp barıştım cok zor oldu barıştık şimdide hamileyim ve bir bebek bir cok şeyin üstesinden gelir sen evliliğini yoluna koymaya çalış sonrada bir bebek yap cok mutlu olucaksın ailenlede küssen barışmak için caba harca emin ol için daha rahat olucak huzurlu olursun sorunlar için caba harcamak lazım hayırlısı olsun:Saruboceq:

arkadaşım icinde bulunduğun durum cok kapsamlı.bence herseyı kocana maal etme.sorun evliliğinizde olmayabılır sanırım gurbettesın ve yenı evlisin aile ve yurt kasretı seni boğuyor olabılır bu sebebten eişne yuklenıyorsundur ve bu açlığını ondan cıkartıyorsundur bence bunun kaynağını bul once
beklentıler icine girme hayatın sana sunduklarını yasa

8 ay, bir evliliğin geleceği hakkında yorum yapabilmek için çok erken bir süre...
İstisnai durumlar hariç...
Ki sizin durumunuz; her olağan evlilik gibi, birbirini tanıma aşamasında anladığım kadarıyla...
Elbette kavgalar, gürültüler, anlaşamamalar olacaktır...
Kaldı ki ortada dayak, şiddet, gayri ahlaki, aldatma gibi durumlar; ayrılmayı gerektirecek zorunlu sebepler görünmüyor....

Gemileri bu kadar kolay yakmayın lütfen...
Sizi eleştirmek için söylemiyorum, ama şaşırdığımı da itiraf etmeliyim...

Üstelik, çocuk için de çok erken...
Evlilik çocuk oyuncağı değil ki; "Bebeğimiz olmadı, hadi ayrılalım.. " diyesiniz...
Ayrıca, zaten evliliğiniz yürümeyecekse; neden bebek istiyorsunuz ki?
O mu kurtaracak bu evliliği?
Her şey, ya daha kötü bir hal alırsa, o zaman ne olacak?

Önce kendinizi; bu evliliği yürütmek için biraz yönlendirmelisiniz...
Daha sonra, baktınız ki olmuyor; son noktayı koyarsınız... buyrunnnnnnnnn​

8 ay, bir evliliğin geleceği hakkında yorum yapabilmek için çok erken bir süre...
İstisnai durumlar hariç...
Ki sizin durumunuz; her olağan evlilik gibi, birbirini tanıma aşamasında anladığım kadarıyla...
Elbette kavgalar, gürültüler, anlaşamamalar olacaktır...
Kaldı ki ortada dayak, şiddet, gayri ahlaki, aldatma gibi durumlar; ayrılmayı gerektirecek zorunlu sebepler görünmüyor....

Gemileri bu kadar kolay yakmayın lütfen...
Sizi eleştirmek için söylemiyorum, ama şaşırdığımı da itiraf etmeliyim...

Üstelik, çocuk için de çok erken...
Evlilik çocuk oyuncağı değil ki; "Bebeğimiz olmadı, hadi ayrılalım.. " diyesiniz...
Ayrıca, zaten evliliğiniz yürümeyecekse; neden bebek istiyorsunuz ki?
O mu kurtaracak bu evliliği?
Her şey, ya daha kötü bir hal alırsa, o zaman ne olacak?

Önce kendinizi; bu evliliği yürütmek için biraz yönlendirmelisiniz...
Daha sonra, baktınız ki olmuyor; son noktayı koyarsınız... buyrunnnnnnnnn​

kesinlikle katılıyorum. çok yerinde bir yorum olmuş.

blacksoap arkadaşım, ya sakın yargıladığımı düşünme hafiyelik falan da yapmıyorum sadece aklıma bişey takıldı sen 8 aylık evliyim demişsin sonra da birkaç yıl önce 2 kez kürtaj oldum demişsin. o zaman başkasıyla mı evliydin. yoksa şimdiki eşindenmiydi. yani beni ilgilendirmez tabi de konuyu anlamak için soruyorum.

eşini gerçekten sevip, sayıyorsan ve evliliğini yürütmek istiyorsan bence gururu, kibiri bir kenara bırakmalısın. evlilikler bu şekilde yürümez.

ayrıca hiç bir zaman çocuğu evliliği kurtaracak bir vesile olarak düşünme hatta evliliğin tam olarak oturana ve sorunlarınız bitene kadar çocuk meselesini ertele derim ben.
çünkü sorunlarınız devam eder ve çocuğa rağmen ayrılırsanız o çocuğa da yazık günah. eşinle aranızda o zaman ülke farkı olacak ve o çocuk istediği zaman babasını göremeyecek. bütün bunları göze alıyormusun :1no2:

o yüzden çok iyi düşün öyle karar ver. üstelik 8 aylık evliymişsin daha çok yeni. benim evliliğmde 7 sene bitti ve ben daha yeni anne oldum. çok acele etmene gerek yok. biraz eşinle zaman geçir, birbirinizi iyice tanıyın, evlilğiniz bir rayına otursun.

canım 8 ay ayrılığa karar vermek için çok erken, bir çok arkadaşın dediği gibi evlilik zamanla oturuyor, az kaldı bende aynı hatayı yapıyordum, çok kavga ediyoruz diye boşanma kararı vermiştim, çok düşündüm vazgeçtim, eşimi seviyorum niye ondan vazgeçeyimki diye düşündüm, iyiki de öyle düşünmüşüm eylülde 4. senemiz bitecek,6 aylık bir kızımız var, bence eşinle konuş, önce evliliğiniz otursun sonrasında allah sizde evlat sahibi olma zevkini yaşatsın inşallah.:Saruboceq:

8 ay evliliğin oturması için çok erken canım üstelik yurt dışındasın vatan hasreti çekiyorsun mutlaka arkadaşların ailen dertleşecek tüm yakınların burda kaldı sığınacak tek kişi eşin Herkes eşini kıskanır ama seninki aşırı diyosun Bu kıskançlığın belkide bu yüzden oradaki tek güvenebileceğin insanın o olması yüzünden olabilir Bence hemen boşanmayı düşünme silkelen kendine gel çocuk olmazsa ayrılacağım ne demek ya yuva kurmuşsun sen sonrasındaki duyacağın pişmanlıkları düşün Bu tip zorlukların olabileceğini az çok tahmin etmişsindir evlilik öncesinde Bu ara belki psikolojik destek falan alsan iyi gelir belki birliktede gidebilirsiniz Rabbim yuvanıza huzur ve bereket versin selam ve dua ile................

Kültür farklılığı, ayrı bir ülke, yalnızlık, tüm gün evde hiçb irşey üretmeden zamanı geçirmek... Bunlar normal insanı bile kısa sürede yıpratır canım, normal düşünemezsin. Yazdıklarından kendi içinde bile çelişkide olduğun belli, kendinle bile mücadele içindesin. Bence bebek için acele etme ilk önce sen mutlu ol, sonra bebek gelsin. Bebeğiniz olsa bile eşinden boşanabilirsin, bebeğe yazık değil mi? Şu anda yapabileceğin en iyi şey aile terapistine gitmek.

valla arkadaşım öyle bir başlık yazmışsın ki
sanki çok uzun zamandır bebek için uğraşmışsın da
yine hamile olmazsan filmlerdeki gibi "sana çocuk veremiyorum başkasıyla mutlu ol" mantığı varmış gibi
dikkat çekmek için koyulmuş bir başlık sanırım
evet, dikkat çekici olmuş

yeni evlisin, evliliğinde sorunlar var ve bebek olursa düzeleceğine inanıyorsun
hiç doğru bir mantık değil
diyelim ki geçiçi bir düzelme oldu
sonra ne olacak
kendin yamışsın evliliğinin bugün olmazsa yarın biteceğini
baba sevgisinden yoksun bir çocuk mu yetiştirmek istiyorsun?
iyi düşün bence

Ona cogu seyi geride birakacak odunu verdigine gore seviyorsun,
herseye ragmen geldiginde boynuna atlayip simsiki sarilmak istedigine gore yine seviyosun buna engel olan gururun mu Allah askina,
at bi kenara mutlu olmaniza bakin, bu gunlerini mumla ararsin sevmek asik olmak, adam gibi birini bulmak hicte kolay degil, onun iicn bircok seyden vazgecmissen iliskine sevgine sahip cikmak icin zavalli gururuna yenilme...:olmaz:
Suan cocukdan once iliskinizi toparlamaya bakin ve ayrilma dusuncesini
bi sureligine askiya alin bu kadar sevmek ve ayrilmak istemek gercekten cocukca geldi...:umursamaz:

işin acıkcası ben hicbirsey anlamadım bebek olmuyor diye ayrılmak sacma geldi bana kocanla onu sevdigin onunla yasamak istedigin icin degilde sadece bebek icinmi evlenmiştinki olmayınca ayrılmayı dusunuyorsun

Back