arkadaşım yasın kac acaba? kusura bakma ama sorun sende sanırım bence cocuk yapma su ara
26 ya girdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım yasın kac acaba? kusura bakma ama sorun sende sanırım bence cocuk yapma su ara
of Allahim!!!!
noldu simdi mutlu oldun mu? bu seni iyi hissettirdimi??
ne duymak istiyosun ne umuyosun burdaki yazdiklarimdan?
kendimi oyle yalniz hissediyorumki dusun burda birileriyle dertlesmeye calisiyorum ve su anda ihtiyacim olan en son sey senin yaptigin acik yakalama yargilama!
ne duymak istiyosan soyle acikca..
benim derdim baska senin ugrastigin seye bak Allah askina!!!!!
bence silkelen şoyle bır enbasa git evlilikler bırkac yılda oturur zaten kavgalara sorunlara takılmadan once saygı ve sevginin bitmediğinden emen ol.yersiz nedenlerle once kendini sonra eşini yıpratma bence
arkadaşım seni kırmak gibi bi niyetim yok yanlış da anlaşılmak istemem düşündüğüm bişiy de yok senle ilgili ne düşünebilirim kiii
sen ısrarla 8 aylık evliyim diyosun bu mesajında da 5 aylık yazmışsın
ha doğrudur yanlıştır ben bilemem
sadece sana yardım etmek için önceki mesajlarına baktım sen daha 8 aylık evliyim demeden kaç yaşında olduğuna falan ... ve mesajların arasında bu dikkatimi çekti sonra sende 8 aylık yazında söylemeden geçmek istemedim
burda zaman zaman boş yere de topic açan insanlar oluyo dalga geçmek için
yani dalga geçilecek yer değil burası
ayrıca başlığında bir derdim var bölümüne daha çok yakışırdı
üzdüysem tekrar özür dilerim
umarım aranız düzelir ve hamilesindir
cok sagolun kizlar cevap verdiginiz icin. esimle 8 aylik evliyiz ama benim ailemi silip buraya gelmem onunda benim icin bazi seylerden vazgecmesi,daha baska turlu sorunlar bizi cok hassaslastirdi galiba. cok sik kavga ediyoruz ben coook cok kiskancim oda benim gibi cabuk sinirleniyo kavga edip kiriyoruz birbirimizi sonra deli gibi pisman oluyoruz ama icimizde yarasi hep kaliyo tabi.. ve bu cok sik oluyo.birde bir turlu orta noktada bulusamadigimiz kultur farki... esim koreli. bugun olmazsa bigun bi yerden kopucakmis gibi hep.
esim hergun eminmisin diye soruyo ama ben burnum havada hep kararliyim diyorum cok marifet mis gibi.beni kararimdan dondurmesi icin daha fazlasini yapmasi gerekiyo diye dusunuyorum.
hamile olmami oda cok istiyo,keske olsan diyo ama....
8 ay, bir evliliğin geleceği hakkında yorum yapabilmek için çok erken bir süre...
İstisnai durumlar hariç...
Ki sizin durumunuz; her olağan evlilik gibi, birbirini tanıma aşamasında anladığım kadarıyla...
Elbette kavgalar, gürültüler, anlaşamamalar olacaktır...
Kaldı ki ortada dayak, şiddet, gayri ahlaki, aldatma gibi durumlar; ayrılmayı gerektirecek zorunlu sebepler görünmüyor....
Gemileri bu kadar kolay yakmayın lütfen...
Sizi eleştirmek için söylemiyorum, ama şaşırdığımı da itiraf etmeliyim...
Üstelik, çocuk için de çok erken...
Evlilik çocuk oyuncağı değil ki; "Bebeğimiz olmadı, hadi ayrılalım.. " diyesiniz...
Ayrıca, zaten evliliğiniz yürümeyecekse; neden bebek istiyorsunuz ki?
O mu kurtaracak bu evliliği?
Her şey, ya daha kötü bir hal alırsa, o zaman ne olacak?
Önce kendinizi; bu evliliği yürütmek için biraz yönlendirmelisiniz...
Daha sonra, baktınız ki olmuyor; son noktayı koyarsınız... buyrunnnnnnnnn