yazım yerine ulaşmış:roflol:....kendisine ve çevresine saygıları olan insanlar hiçbirşey için özgür değildirler sorumludurlar
söylediginiz dogru evet sormadım nasıl oldugunu ama 2 kez kürtaj olmuş allahın verdigi 2 can gitmiş 3.bu evliligi kurtarmak amaçlı bence başka bişey degil evliligi kurtarmak için çocuk mu yapılır çok sinirlendim bayanın yazısını okuyunca ve başka konuda açmış onuda okudum o yüzden yazdım onları.......Her kadın kürtaj yaptırabilir,şartlarını o anki konumunu bilemezsiniz.insanlar bazen korunsa bile hamile kalabilirler,cana kıydın gibi cümleler biraz ağır kaçmış,sonuçta hiç kimse istemez böyle bir durum yaşamak,yargısız infaz yapmayalım lütfen
eger konu açıo ve düşünceler merak ediliosa gelen her cevaba da hazırlıklı olması lazım....bu sitede insanlar 3 aylık 5 aylık 15 yıllık evli olabilirler,evli olmayabilirler,imam nikahı olabilir falan filan,sorununu belli çerçevede yazabilir yardım ve fikir isteye bilir.burası herkese her cinsten kişiye adap çerçevesinde açık bir site.kimse buranın hakimi sahibi hissedip kendini insanları küçük görmemeli,açık aramamalı,yargılamamalı işine gelmeyen yapmasın yorum pc senin parmaklarının ucunda geç o konuyu ozaman ama sen busun şöyleydi böyleydi diye kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.biz birbirimize saygılı olmazsak kimsedende bize saygı duymasını bekleyemeyiz.yazıyı kimse üzerine alınmasın alan almıştır zaten.
aynen alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisHamile olmayı sadece evliliğinizi kurtarmak için istiyorsunuz, açıkcası önceden yaptırdığınız 2 kürtajdan pek farkı yok bu yaptığınızın.
Çocukları evliliği kurtarıcı olarak görmeyin, onları alet etmeyin. Ne derdiniz varsa oturun konuşun halledin. Sizin çıkarlarınız için kullanılacak alet edevat değildir onlar.
Allahıma dua ediyorum inşallah hamile değilsinizdir. Çünkü bebeği sadece evliliğini kurtaracak bir amaç olarak görenlerin çocuk sahibi olmamaları lazım.
Neyse ya daha fazla yazamıcam yoksa olay kopar bende.
cok sagolun kizlar cevap verdiginiz icin. esimle 8 aylik evliyiz ama benim ailemi silip buraya gelmem onunda benim icin bazi seylerden vazgecmesi,daha baska turlu sorunlar bizi cok hassaslastirdi galiba. cok sik kavga ediyoruz ben coook cok kiskancim oda benim gibi cabuk sinirleniyo kavga edip kiriyoruz birbirimizi sonra deli gibi pisman oluyoruz ama icimizde yarasi hep kaliyo tabi.. ve bu cok sik oluyo.birde bir turlu orta noktada bulusamadigimiz kultur farki... esim koreli. bugun olmazsa bigun bi yerden kopucakmis gibi hep.
esim hergun eminmisin diye soruyo ama ben burnum havada hep kararliyim diyorum cok marifet mis gibi.beni kararimdan dondurmesi icin daha fazlasini yapmasi gerekiyo diye dusunuyorum.
hamile olmami oda cok istiyo,keske olsan diyo ama....
daha 7ci ayin 4ünde böyle bir konu acmissiniz ve hemen ardindanda bu anlamadim dogrusu
http://www.kadinlarkulubu.com/yurtdisi-paylasim-asya-ulkeleri/293225-kore-paylasim-alani.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?