Diyabetli degilim herpes tip 2 baska bir hastalik. Uskudar anadolu da yesim hanimdan baska kadin dogumcu olmadigindan inanilmaz yogun dedimya cok doktor degistirdim ben ama yesim hanim 17 yasimdan beri rutin kontrollerime gittigim bir dr. Fakat is gebelige gelince degisdi cunki anadolunun muayne farki dusuk olmasi ve konumu nedeniyle hasta yogunlugu cok fazla. Ben bir muayne sirasinda yesim hanimi sezaryan icin hastanin hazir halde ameliyat masasinda bekledigine sahit oldum.hasta yakinlari isyan etti sonunda. Yine sen bilirsin ama her dr. Bilip tanirim anadolunun bashekim muharrem bey dahil ve derimki oraya gitme! Erdem icinde olumsuz seyler bende okudum ama inanki acibadem hast. Medipol vs. Hepsinin hak. Var Aysegul hanim bebegin ve oncelikle annenin sagligni cok dusunuyo istese su anda bebegi alip kuveze koyma ihtimali varken serumlarla dogum geciktirip bebegin buyumesini istiyo.Erdemdeki baska dr.lara da gittim umraniyede ve uskudarda baska hastanelerede ama son durak kesiinlikle aysegul hnm.