Hamile bayanlar çamlıca erdem hastanesi hakkında bilgi

htcsmrc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
33
1
16
34
İstanbul
Merhaba bayanlar

24 haftalık hamile 5 yılllık tip 1 diyabet hastasıyım gittiğim hastanenin yoğun bakım ünitesi olmadığı için hastane değişkliği yapmaya karar verdim çamlıca erdem hastanesi ve ordaki kadın doğum doktorları hakkında bilgisi olan daha önce orda doğum yapıp memnun kalan var mı? Kadriye şener'i tavsiye ettiler ama giden tecrübeli anneler varsa diğer doktorlarla ilgili de fikir almak isterim.

Bana da hürmüz ayşe katrancıyı tavsiye etmişlerdi. Ben de ona gidiyordum ama yoğunluktan dr ilgilenemediği için bıraktım. Randevu aldığım halde kapıda saatlerce bekliyordum. içeri girince de 5 dakikada çıkıyorduk.

Bende 31 haftalık hamileyim erdeme gidiyorum bende Ayşe katrancıya gidiyorum ben çok memnunum çok ilgili evet çok yoğun çok bekliyorsunuz ama Telf sürekli açık mlara hep cvp verio ben tafsiye ederim kendisini

32 haftalık gebeyim Dr. Ayşegül Ünal'a gidiyorum ve çok memnunum çok tatlı ve açıklayıcı bir bayan. Herseyi siz sormadan anlayacaginiz bicimde acikliyor. Dr. Ayse Katranci hakkinda cok sikayet okudum iyi arastirin derim benki 7 dr. Degistirmis pimpirikli ve bircok hastaligi olan bir gebeyim (bel-boyun fitigi astim herpes tip 2 vs... ) dusunun artik:26:

bende şuan Üsküdar Anadolu hastanesine gidiyorum ama ssk gibi saatlerce bekliyosunuz bu durudman çok sıkıldım ama bu yoğunluk ve sıra bekleme sanıyorum her hastanede var tip 2 diyabetiniz var sanırım buna kendi adıma sevindim en azından diyabetli ve hamile biriyle karşılaştım diye :) Ayşegül hanımın diayebt ve hamilelik konusunda bilgisi var gittiğinize göre ben bebek doğduğunda düşük şekerle doğar ciğerleri geç gelişir kuveze girmesi gerekir diye kokruyorum ve bu yüzden adam akıllı bir hastane istiyorum ama artık özel hastaneler işi ticarete dökmüş gibi sadece işin para kısmındalar buda çok sinir bozucu erdemle ilgili de dünden beri araştırma yapıyorum çok iyi diyende var sakın gitme çok para gözler paradan başka bişey düşünmüyolar diyen de napıcağımı bilemedim 50 TL muayne parası verip paldır küldür bir ilgiyle karşılaşmak istemiyorum karşıma geçip adam gibi bak şunlara şunlara dikkat et şunları yeme şu vitaminler çok önemli vs gibi ben sormadan söylemesi gerekenleri söylesin istiyorum :)
şuan ki doktoruma en son 20.haftada gittim dedim bu haftalarada balık yağına başlamak gerekiyor sanırım siz vericekmisiniz gerek var mı diyorum aaa evet iyi hatırlattın veriyim diyo ben sormadan cvp almak mümkün değil bir de gittiğim hastanenin yoğun bakım ünitesinin olmamasına takıldım sizce de olmalı mı ben mi çok abartyorum

Diyabetli degilim herpes tip 2 baska bir hastalik. Uskudar anadolu da yesim hanimdan baska kadin dogumcu olmadigindan inanilmaz yogun dedimya cok doktor degistirdim ben ama yesim hanim 17 yasimdan beri rutin kontrollerime gittigim bir dr. Fakat is gebelige gelince degisdi cunki anadolunun muayne farki dusuk olmasi ve konumu nedeniyle hasta yogunlugu cok fazla. Ben bir muayne sirasinda yesim hanimi sezaryan icin hastanin hazir halde ameliyat masasinda bekledigine sahit oldum.hasta yakinlari isyan etti sonunda. Yine sen bilirsin ama her dr. Bilip tanirim anadolunun bashekim muharrem bey dahil ve derimki oraya gitme! Erdem icinde olumsuz seyler bende okudum ama inanki acibadem hast. Medipol vs. Hepsinin hak. Var Aysegul hanim bebegin ve oncelikle annenin sagligni cok dusunuyo istese su anda bebegi alip kuveze koyma ihtimali varken serumlarla dogum geciktirip bebegin buyumesini istiyo.Erdemdeki baska dr.lara da gittim umraniyede ve uskudarda baska hastanelerede ama son durak kesiinlikle aysegul hnm.

evet kesinlikle dedğiğiniz gibi yeşim hanım çok iyi bir doktor ama o yoğunluk randevu sisteminin saçmalığı muayneye girmemle çıkmam bir oluyor ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım ultrasonda göreceğim günü dört gözle bekliyorum tamam bu gün görücem diyorum toplamda 2 dk sürmüyor görmem malum yoğunluktan ve sırf bu yüzden doğum yaklaştıkça korkamaya başladım ordan bana da biraz önce bir arkadaşım Ayşegül hanımı tavsiye etti cuma gününe randevu almayı düşünüyorum umarım memnun kalırım peki doğum ücreti 1.000 tl diye duydum her şey dahil midir bu fiyata hiç sordunuz mu odaları temiz midir tek kişiliktir diye düşünüyorum tabi :) sizin doğuma çok fazla kalmamış sanırım allah sağlıklı bir şeklide kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Amin insallahh. 23 mart gibi dogumum planladigimiz. Normal dogum 750 tl mecburi sezaryan 1000 istege bagli 1250 tl epudiral isterseniz +250 lira odalarina baktim cok genis olmamakla birlikte ideal kucuk degil yani. Iste o iki dkkalik muayneler insani cileden cikariyo aysegul hanim her seferinde bebegin her yerini auri ayri gosteriyo 15 dk normal muayne suresi Allah korusun problem varsa dahada ilgili su kadar diyim bir serum almam gerekti 2 saat surdu ve tam 5 kere musahade katina cikil bana bakti. Cok tatli dilli ve rahatlatici Yunus emre de iki doktora gittim hele onlardan sonra kesin melek hastane ayaga kalkti ole kavga ettik doktorlarla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…