- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
5 tane oldu 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canlarim eklerim bana isimlerinizi atin gercek isme dua daha makbul....yada atmak istemezseniz kullanici adinizi yazayim
canım benim adım şifa![]()
benide eklermisin canım nurdan adım.
rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah kımsenın kucağını boş yuvasını neşesiz bırakmasın
Benım ıcınde dua eder mısınız aşılamam oldu ve sonuç bekliyorum rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın
Hamile değilim ama okudum :) Allah kabul etsin hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah![]()
insallah asılaman tutar canım bize dua edersin sende hadi insallah ekledim canım
inşallah cnm ya etmez mıyım hele bı tutsun hıc düşürmem dilimden inşallah![]()
insallah tutar haber etmeyi unutma olurmu durumu .güzel haberlerle gel insallah
tmm cnm haber verırım tabı rabbım hepımıze nasıp etsın
bu arada bence Meryem suresını de okuyalım bu arada ınsallah nasıp olur![]()
amin insallah canım okuyalım Ramazan ayı bereketiyle gelsin insallah
evet ınsallah cnm hem burdan bırbırımıze destek olursak daha buyuk bı güçle yaparız dualarımızı
ben bugun başladım ınsallah 41 gun boyunca okucam rabbım dualarımız hürmetine nasıp etsın ınsallah bebeklerımızı![]()
Allah kabul etsin canım ben suan özel günümdeyim insallah bende okuycam bitince.amin insallah canım tüm bekleyenlere insallah bizlerede.....destek olalım birbirimize
Ben hamileyim. Hepinize okudum. Rabbim hayırlı evlatlar versin[/QUOT
Allah razı olsun rabbım evladını sagsalim kucağına almayı nasıp etsın bızede nasıp olsun ınsallah![]()