- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
Bende okudum rabbim hayırlısıyla kabul etsin
hamile değilim,ama 3,5 yaşında bir oğlum var,içimden geldi okumak,Allah sizlere de en kısa zamanda bir evlat nasip etsin.
Okudum canım, Allah kabul etsin, hepiniz hayırlısıyla güzel hamilelikler yaşayın ve sağlıkla evlatlarınızı kucaklarınıza alın inşallah
Okudum cnm Rabbim kabul buyursunn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şimdi değil ama hamileliğin ilk aylarında sizlerin niyetine Yasin okumuştum arkadaslar Allah kabul etsin tez zamanda kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Bende okudum. Allah Gönlünüze gore versin inşallah arkadaşlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende dua istiyorum arkadaşlar. 3 gün sonra belli olcak
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende dua istiyorum bu mübarek günlerde Rabbim banada güzel haber almayı nasip etsin kızlar bekliyorum artık duanızı benlede paylaşın
okuyan bütün arkadaşlardan Allah razı olsun umut oldunuz bıze beelkıde sızın vesılenızle rabbım nasıp edıcek
rabbım sızınde ne dılegınız varsa nasıp etsın ınsallah bebeklerınızı hayırlısıyla kucağınıza alırsınız cok mutlu oldum gerçekten
Mübarek Ramazan ayında Rabbim dualarımızı kabul etsin 🙏🙏🙏
Bende Dilek tutup hergün namaz kılıyorum nasıl istiyorum anlatamam adaklarım da var Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🙏🙏🙏
Ismim simla
İnsan elinden geleni yapıp gerisini Rabbine bıraktıgında dua dan ve sabretmekten başka birşey gelmiyor elinden.Her an,her saniye aklında olan bazen hayatta daha önemli seylerde var ama bir evlatta önemli diye iç geçiren bizler.İnanın kelimeler kifayetsiz bebek özlemine Allahım verdiklerine ikincileri vermeye başladı.Mübarek gün Allah içimden geçenleri biliyor önce evladı olanların evlatlarını anne babalarına bağışlasın hayırlı ömürler versin.Ama Rabbim önceliğini mübarek günlerde bizler gibi anne baba olmayı yaşayamamış olanlara versin inşallah sağlıkla.Varlıgını gösterip yoklugunu aratmasın..Lütfen bizleri unutmayın dualarınızda.
Ismim simla
BENDE OKUDUM RABBİM BU MÜBAREK GÜNLER HÜRMETİNE HERKEZE MUCİZESİNİ VERSİN..
RABBİM EN KISA ZAMANDA NASİP ETSİN
Okudum rabbim bu mübarek günde peygemberimizin şefaati üzerine herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin. ( AMİN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?