- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
ne demek cnm sende hepımız ıcın emek verıosun Allah senden razı olsun asıl
muhtemelen stresti. çünkü gebelik belli olmadan düşük yapıyormuşum ve bunu 8 sene sonra bir dr farkedebildi sadece.
stres nedeni eşimin ailesi ve çalışma hayatımdı. eşimin ailesinden ve çalışma hayatından uzaklaşınca, ruhen rahatlamış olmalıyım ki, ilk kızım dünyaya geldi çok şükür. 4 ay sonra kardeşi geliyor inşallah :)
Dusuk oldugunde sen fark etmiyomuydun gulum yani testlerde pozitif cikmiyormuydu.ilkkez duydum.stres gercekten cok etkiliymis:-(Allah derdine derman evlatlarini sana bagislasin gulum
Sende yanliz birakmiyosun canim Allah sendende razi Olsun
muhtemelen stresti. çünkü gebelik belli olmadan düşük yapıyormuşum ve bunu 8 sene sonra bir dr farkedebildi sadece.
stres nedeni eşimin ailesi ve çalışma hayatımdı. eşimin ailesinden ve çalışma hayatından uzaklaşınca, ruhen rahatlamış olmalıyım ki, ilk kızım dünyaya geldi çok şükür. 4 ay sonra kardeşi geliyor inşallah :)
Allah razi olsun Allah kabul etsin saglikla dogur insallah.siZde sorun neydi canim.hangi tedaviyle hamis kaldin.
cm cook sevındım adına rabbım kucağına almayı nasıp etsın
pekı sorun neydı ve hangı tedaviyle hamıle kaldın :44:
amin tatlım inşallah. benim eşimin sperm sayıları düşüktü ve hareketlilik yok denecek kadar azdı 2 olumsuz aşılamam var ama ilk tüp bebekte tuttu allahıma şükürler olsun sizin sorununuz nedir
adet zannettiğim bazı kanamalar 1-2 haftalık erken düşüklermiş. çok dr a gittim ama hepsi dış gebelikten şüphelendi. sadece bir dr stres kaynaklı dedi. ondan sonra da stresten uzaklaştım elimden geldiğince.
çok şükür daha huzurluyum.
amin canım, darısı tüm isteyenlere inşallah.
Bende Okudum Canım. Rabbim İsteyen Herkese Sağlıklı,İmanlı Evlatlar Nasip Etsin. İsteyen Kim Varsa Tez Zamanda Yavrularına Kavuşsun. Allahım Kimsenin Boynunu Bükük Bırakmasın...
amin tatlım inşallah. benim eşimin sperm sayıları düşüktü ve hareketlilik yok denecek kadar azdı 2 olumsuz aşılamam var ama ilk tüp bebekte tuttu allahıma şükürler olsun sizin sorununuz nedir
eşimdede varikosel var sayı çok ama hareketlilik ve morfoloji az 2-3 gün içinde adet olcam sonra aşılamaya başlıcaz, bende sorun olmadığı için aşılama hemen tutarmıki diyorum ama ilk aşılaması olumsuz olan çok kişi var kendimi kandırıyorum belkide doltoroda sorcsm bunu
Canim dene bence benim bi doktor asilama olmaz dedi simdiki doktorum asilama yapabiliriz dedi.yine spermiyogram verecek.yani denemek lazim...insallah tutar canim
Allah okuyan herkesten razı olsun hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin
çizelgeye göre kızın 1yıl 2 aylık o doğduktan sonra yine hemen hamilemi kaldın 8 yılın sıkıntısının hediyesini peş peşemi verdi Rabbim
Bende Okudum Canım. Rabbim İsteyen Herkese Sağlıklı,İmanlı Evlatlar Nasip Etsin. İsteyen Kim Varsa Tez Zamanda Yavrularına Kavuşsun. Allahım Kimsenin Boynunu Bükük Bırakmasın...
Bende okudum kızlar Allah kabul etsin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah razı olsun ya böyle güzel yureklı arkadaşlarımız olduğu surece ınsallah rabbım bızede nasıp edecek ınanıyorum
rabbım senın bebegınıde korusun ınsallah hayırlısıyla sagsalım alırsın kucağına dualarımdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?