- Konu Sahibi flamingo2754
Ben Erken testi 2gun once yapmistim 1 tanede ucuz testlerden var yapsammi diye zor tutuyorum kendimi4 gun gecmiyor ama iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Erken testi 2gun once yapmistim 1 tanede ucuz testlerden var yapsammi diye zor tutuyorum kendimi4 gun gecmiyor ama iste
Diger konularda baktim milletin adetten 3 gun once cikanda var 5 gun once cikanda 2 gunde gununden sonrada bende okuyunca gitsem bi tane alsam gelsem mi dedim yaniBen Erken testi 2gun once yapmistim 1 tanede ucuz testlerden var yapsammi diye zor tutuyorum kendimi
Diger konularda baktim milletin adetten 3 gun once cikanda var 5 gun once cikanda 2 gunde gununden sonrada bende okuyunca gitsem bi tane alsam gelsem mi dedim yani
Kendimi kandirmakta istemiyorum bende ama disari cikicam alsam mi bi denesem mi diyorum bide 4 gun var varsada cikmaz diyorum 4 ile 5 arasi oldu cunku emin de degilim offfAynen bende baktım oralara hatta senin yorumlarida gördüm:) bi gaza geldim yapıyim dedim tuttum kendimi şimdide öyle muallaktayim
Abla sende iyi sabir varmis evde olsa ben o orda dururken dayanamam basinda gider gelirim sonra dayanamam yaparim
İnşallah canım inşallah ..Insallah gelmez pazar gunu abla dua ediyorum sana ikinci cizgiyi gordugun an resim bekliyorum senden
bence gününüz geçsin sonra test yapın, ben kararlıyım artık günüm geçince umutlanacağım, hüsran oluyor sonra
Ben bi kere o duyguya kapildim bir gun gecti cok sevindim gittim biri erken biri uciz testlerden aldim yaptiktan sonra kirmiziyi gordum ondan sonra vazgectim 2 aydir aklimda yoktu esim kalk doktora gidiyoruz dedi bu ay kafama yinr takildi iste psikolojik bozukluk olusturuyor resmennnnbence gününüz geçsin sonra test yapın, ben kararlıyım artık günüm geçince umutlanacağım, hüsran oluyor sonra
Ben bi kere o duyguya kapildim bir gun gecti cok sevindim gittim biri erken biri uciz testlerden aldim yaptiktan sonra kirmiziyi gordum ondan sonra vazgectim 2 aydir aklimda yoktu esim kalk doktora gidiyoruz dedi bu ay kafama yinr takildi iste psikolojik bozukluk olusturuyor resmennnn
Ben bi kere o duyguya kapildim bir gun gecti cok sevindim gittim biri erken biri uciz testlerden aldim yaptiktan sonra kirmiziyi gordum ondan sonra vazgectim 2 aydir aklimda yoktu esim kalk doktora gidiyoruz dedi bu ay kafama yinr takildi iste psikolojik bozukluk olusturuyor resmennnn
29280"]H
Evet ablacim hem ortada hemde t bolgesinin sonunda da bi kirmizilik var bencede test bozuk[/QUOTE]Canim dayanamadım evdeki testi yaptım çizgi ortada çıktı sanki sanırım bozuk test.c ye yakın çizgi olması gerekiyordu benim bildiğim sencede ortada degilmi
Bende aldim iki tane eve gidince deneyecegim ama korkuyorum cantama koydum oyle dolaniyorum sokaklarda
Bi tanesini denicem abla bakalim negatif cikacak kesin eminim ama denicem yinede