Genelde kanda 5 gün veya 10 içinde kesin sonuç çıkıyor diye biliyorum
neden regli tarihinin geçmesini beklemedin
Neden olacak tabi ki sabırsızlıktan :)))
selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adete 4gün kala kanda gebelik testi yaptırdım 0.13 çıktı doktorum erken yapmışsın dedi ama ben kesin sonuç olduğunu biliyordum sizcede erken mi yaptım ben bu testi böyle negatif çıkıpta hamile olan varmı
canım değerin hamilelik sınırını geçememiş bile. 5 ve üzeri hamilesin demek. normal bi genelikte geç döllenme yoksa o sürede değer en az 5 üzerinde olmalı. ama sen tedbiri elden bırakma. ben adetime bi gün varken yaptırdım; 144,13 çıktı.
kızlar merhaba .adetim 7 gün geçti hiç geçmezdi hatta hep erken olurdum. kan testi yaptırdım 2 gün önce negatifkan testi kesin doğrumudur ?hala adet olmadım geç döllenme filan olabilirmi acaba? 9 aydır deniyoruz bu sürede hep erken oldum beklediğim tarihlerde hiç şaşmadı.
Canim sonuç kaç çıktı
sonucu almadım walla canım gebelik yok dediler hiç sonucu almak yada değeri sormak aklıma gelmedi moralim bozuldu çünkü3 gün daha bekleyim olmazsam bi daha yaptırayım diyorum sence??
slm bu sonuçla hamilelik var mıydı? aynı şeyi yaşamışızselam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adete 4gün kala kanda gebelik testi yaptırdım 0.13 çıktı doktorum erken yapmışsın dedi ama ben kesin sonuç olduğunu biliyordum sizcede erken mi yaptım ben bu testi böyle negatif çıkıpta hamile olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?