• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile arkadaşlar kan testinde tecrübeli olanlar bi bakarmısınız

nusece

Bi SeN Bi BeN Bİ BeBeK :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
756
12
118
selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adete 4gün kala kanda gebelik testi yaptırdım 0.13 çıktı doktorum erken yapmışsın dedi ama ben kesin sonuç olduğunu biliyordum sizcede erken mi yaptım ben bu testi böyle negatif çıkıpta hamile olan varmı :16:

neden regli tarihinin geçmesini beklemedin

Genelde kanda 5 gün veya 10 içinde kesin sonuç çıkıyor diye biliyorum

Ama doktor erken yapmışsin dedi dün baya bi baktım foruma adeti geçip de kan da çıkmayan bir hafta sonra çıkan bile varmış

selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adete 4gün kala kanda gebelik testi yaptırdım 0.13 çıktı doktorum erken yapmışsın dedi ama ben kesin sonuç olduğunu biliyordum sizcede erken mi yaptım ben bu testi böyle negatif çıkıpta hamile olan varmı :16:

canım değerin hamilelik sınırını geçememiş bile. 5 ve üzeri hamilesin demek. normal bi genelikte geç döllenme yoksa o sürede değer en az 5 üzerinde olmalı. ama sen tedbiri elden bırakma. ben adetime bi gün varken yaptırdım; 144,13 çıktı.

canım değerin hamilelik sınırını geçememiş bile. 5 ve üzeri hamilesin demek. normal bi genelikte geç döllenme yoksa o sürede değer en az 5 üzerinde olmalı. ama sen tedbiri elden bırakma. ben adetime bi gün varken yaptırdım; 144,13 çıktı.

Aslında alıştırdim kendimi hamile olmadığına doktor öyle dedi yine umutlandim :))

kızlar merhaba .adetim 7 gün geçti hiç geçmezdi hatta hep erken olurdum. kan testi yaptırdım 2 gün önce negatif :( kan testi kesin doğrumudur ?hala adet olmadım geç döllenme filan olabilirmi acaba? 9 aydır deniyoruz bu sürede hep erken oldum beklediğim tarihlerde hiç şaşmadı.

kızlar merhaba .adetim 7 gün geçti hiç geçmezdi hatta hep erken olurdum. kan testi yaptırdım 2 gün önce negatif :( kan testi kesin doğrumudur ?hala adet olmadım geç döllenme filan olabilirmi acaba? 9 aydır deniyoruz bu sürede hep erken oldum beklediğim tarihlerde hiç şaşmadı.

Canim sonuç kaç çıktı

sonucu almadım walla canım gebelik yok dediler hiç sonucu almak yada değeri sormak aklıma gelmedi moralim bozuldu çünkü :( 3 gün daha bekleyim olmazsam bi daha yaptırayım diyorum sence??

canım yaptır tabi ki de ama diğer sonuçla kkarşılaştırman için onunda kaç olduğunu bilmen lazım tekrar ara öğrenmemiş gibi sonucumu öğrenecem de değerini de sor :34:

selam arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var adete 4gün kala kanda gebelik testi yaptırdım 0.13 çıktı doktorum erken yapmışsın dedi ama ben kesin sonuç olduğunu biliyordum sizcede erken mi yaptım ben bu testi böyle negatif çıkıpta hamile olan varmı :KK16:
slm bu sonuçla hamilelik var mıydı? aynı şeyi yaşamışız

Canim benim basima geldi adete 6 gun varken yaptirdim negetif cikti adete 4 gun kala yaptirdim NEGATİF cikti ama idrar teslerim cok silik olsada hep ikinci cizgi cikiordu sonra idrar testim aniden koyuslasti bende adete 2 gün kala 3.cu kan testimi yaptirdim pozitif cikti

Back