Bebek İkinci El Hamile abiye, kız ayakkabılar, kanguru, çatlak kremi vs.

mrdmysmn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
178
0
641
İstanbul
Bir defa evde giydi ayağını sıktığı için giyemedi 20-21 numara 15 tl

Son düzenleme:
Bu ayakkabı da polaris marka etiketi bile üzerinde önce büyük diye giydirmedik sonra giydirmek aklımıza geldiğinde ise küçük geldi 18 numara 5 nokta ortopedik fiyatı 20 tl

Arkadaşlar ben hamileliğim boyunca bu kremi kullandım çok faydasını gördüm bu paketi açamadım bile toplamda 3 kutu yetti fiyatı 30 tl

Bunu da hiç kullanmadık desek yeridir ankara ziyaretimizde bebek arabamızı götürmeyeceğimiz için almıştık orada kullandık ve orada unuttuk 2 ay önce geldi)) sıfır desem yeridir faturası bile duruyor sadece 40 tl

42 beden arkadan bağlamalı olduğu için 76-80 kg aralığına kadar giyebilirsiniz 50 tl

ayakkabıların ikisi 25 lira olmaz mı şu an biraz sıkışığız daha kargo ücreti verceğim kiminin parası kiminin duası çok makbul geçer...

bu ayakkabıyı almak istiyorum.. size özelden msj gönderdim.. teşekkürler

özel mesaj kutunuz dolu buradan yazayım kırmızı da hakiki deri yazıyor fakat pembeyi bilmiyorum canım ya kutusu da yok h&m den almıştım gerçekten emin değilim

özel mesaj kutunuz dolu buradan yazayım kırmızı da hakiki deri yazıyor fakat pembeyi bilmiyorum canım ya kutusu da yok h&m den almıştım gerçekten emin değilim

kutu dolmuş.. sildim.. aslında evdeyseniz yani ayakkabı yakınınızdaysa dokununca belki anlayabilirsiniz.. yumuşaklığından vs
hani sıktı yazmışsınız ya acaba deri değil mi diye düşündüm
inşaallah deridir.. almak istiyorum.. şimdi iş yerindeyim yemeğe çıkmam gerekiyor.. çünkü öğle yemeğinde kapanıyoruz..
gelince özelden bilgilerimizi iletelim lütfen
1 saat sonra görüşelim lütfen..

merhaba gerçekten anlayamam çok yumuşak değil ayağını sıkmasının nedeni küçük gelmesiydi 1-2 ay içinde birden büyüdü ayakları böyle birsürü ayakkabımız giydiremeden kaldı

pembe ayakkabı satıldı arkadaşlar başka birşey isteyen varsa yarın kargoya gidicem hemen dönüş yapsın bana sık sık çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…