HAMBURGER İÇİN ÇOCUĞUNU ACIMASIZCA DÖVDÜ

Bu kadın anne olamaz ya Allahım sabır ver.. Ben izlemeye dayanamadım o kendi canına yavrusuna bunları nasıl yaptı?
Orada durup izleyen adama laf bile etmıyorum pes pes! Hic mi insanlık kalmadı sende be adam. Minicik cocuk aglıyor dayak yıyor oturmuş izliyorsun.

İzlemedim ve izlemek de istemiyorum...Böyle insanlar neden anne olur anlamıyorum.

İzlemek istemiyorum Dün bir video seyrettim baba çocuğunu cezalandırmak için bir kovaya koydu ve kapağını kapattı çocuğun sesi hala kulaklarımda.

Daha neler duyacagım rabbim sonra bu çoçuklar niye psikopat yetişiyor diye sorgula iyide bu çoçuklar yarın bizim çoçuklarla kaşılaşıp öğrendiği anlayışla yaklaşırsa ne olcak ?

Türkiye de insanlar nasıl cinnet geçiriyorsa Çin de de geçiriyor. Ekonomik buhranlar...

izlemedim dayanamam ki okurken bile sinirlendim nasıl müdahale etmezler insanlıkmı bu şimdi!

Allah'ım böyle acımasız insan müsveddeleri yerine isteyen kullarına ver evladı yarabbim.

İlk bi iki vurdu dedim tokat atmış falan sonra aman Allahım one tekmeleme yerde yatannçocuğu sürükleme gene tekmeleme bu çocuğun annesimi gerçekten şoktayım o malda orda oturuyor hiç tepki vermiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…