Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamarat üyelerimizin yaptığı en güzel görselliğe sahip PASTA yarışması !
3 ile 6 arasında kaldım ooff.seçicem şimdi birini.böyle eziyet görmedim haberiniz olsun...hamilelere kapatsaydınız bari bu topici yaf.hepsini is-ti-yo-rummmmmmmmmm
Ohannes bu ne eziyet :1ninca: bakıpda yiyememek dokunamamak kokusunu bile alamamakakannehir Işığı gördüm toprak kokusunu aldım Allah'ım sana geliyorumsempatiksalakcinni vışşş
ay bu yarismalar ne zaman duyuruluyor ne zaman basliyor sasiyorum valla haberimiz olaydi bizde katilirdik yani:umursamaz: her yerde pastaciyim diye geriliyom en azindan burada yarismaliydim beabilmiyorumkismile
ay bu yarismalar ne zaman duyuruluyor ne zaman basliyor sasiyorum valla haberimiz olaydi bizde katilirdik yani:umursamaz: her yerde pastaciyim diye geriliyom en azindan burada yarismaliydim beabilmiyorumkismile
ben elimden geldigince listemdekilere duyurmustum bu pasta yarismasini ama herkeze tek tek link atmak ne mümkün bide eskisi kadar aktif diilim ne yazikki
ooooooooooooooo masallah oylar almis basini gitmis helal valla oy kullanan elleriniz dert görmesin cok talep olmus negüzel ya hic bir emek bosa cikmaz böyle deger verilip vakit ayrildikca
oyum 7 ye gitti 3 le 7 arasında kaldım ama 7 daha ye beni dedi bende yola cıktıgımda karar verilmiş acılmasına kapanmıstı katılamadım ne guzel yapıp cekmiştim neyse seker hamurlu pastalar acılırsa onda olurum artık