Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamarat üyelerimizin yaptığı en güzel görselliğe sahip PASTA yarışması !
bende virdim oyumu vatana millete hayirli olsun zemuszemus kime verdigimide soyleyim veeeeee 6 numaraya verdim gercekten helal olsun herkesinki cok hos gozukuyor ama 6 no daha cazip geldi bana
10 süper görünüyor , zaten çilekli pasta her zaman favorimdir..cokacimcoook Ama 1 ve 2 de enfes görünüyor cokacimcoook Off çok zor seçim yapmak:ecrin_bebek:
yarismamiz hayirli olsun baslamis ilk yemek yarismasi olmasina ragmen 10katilimci iyi bence insallah devaamlarinda daha fazlasi olur ben malzeme ve tariflerle eklenicek saniyodum bide keske pastalarin isimleri yazlsaydi nacizhane fikir tabiii numaralandirmak yerine daha hos olurdu bence eccem canim emegine saglik katilan tüm hamarat arkadaslariminda ellerine saglik ben oyumu kullandim hayirlisi olsun