• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamarat kızının cicilerinin bir kısmı:)

hamarat21

papatya
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
106
0
66
Elazığ
:nazar::nazar::nazar: $kıyma makinası.webp$mikser.webp$waffle.webp$yumurta.webp$semaver.webp$aura t..webp$tencere.webp$aryıldız.webp$jumbo.webp$bardak seti.webp$tefal meywa.webp$çaycı.webp

slm hanımlar,aklıma gelenleri ekledim.diğerlerini de daha sonra eklerim.
bismillahirrahmanirrahim

hayırlı olsun benden de :)

güle güle kullanın :56:

bu arada ilk makine ne işe yarıyor?

hee bi de ekleyeceğin resimleri ilk mesaja eklersen güzel olur :7:

mutfak için önemli olan bi kaç şeyi almışsın bile işin kolaylaşmıştır :) çok güzeller devamını bekliyoruz

GÜLE GÜLE KULLAN CANIM ALDIKLARINI TENCERELERİNİ ÇOK BEĞENDİM ÇOK GÜZEL MİNİ MİNİ TOMBİK :):)HAYIRLI OLSUN :nazar:

çok güzel çeyizlerin var maşallah
ihlas süpürge harika birşey :54: annem kullanıyor bende istiyordum ama çok külfiyetli olacağı için şimdilik uygun olanına kaçtım:54:
iyi günlerde kullanman dileği ile canım:34:

ühüüü :5::ssz: ihlasın şu temizlik robotunu görünce üzülüyorum çeyizimde ki en büyük eksiktir kendisi bir an önce benim olmalı:1: ama galiba fiyat olarak almış başını gitmiş 2000 Tl olmuş galiba.. Hepisiciğini güzel günlerde kullan çok beğendim..:1:

ühüüü :5::ssz: ihlasın şu temizlik robotunu görünce üzülüyorum çeyizimde ki en büyük eksiktir kendisi bir an önce benim olmalı:1: ama galiba fiyat olarak almış başını gitmiş 2000 Tl olmuş galiba.. Hepisiciğini güzel günlerde kullan çok beğendim..:1:

tşk ederim:)ben 1600 aldım.öde öde bitmiordu:)ewde de kullanıoruz çok memnunuz

Back
X