• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam otu

them_at

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
192
32
118
Ankara
Kızlar kullanan vardı bunu, bi başlıkta okudum oraya yazacaktım ama konu kapatılmış.. Birkaç seanstır kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinim.. Sonuç ne şimdi? Cidden tamamen yok oluyo mu, aldığımıza değer bi ürün mü yani?

zırnık denen tozdan bahsedyorsun sanırım canım öyle tüy falan yok ettiği yok bildiğin tüy dökücü krem işte,ama cok ck uzun süre kullanıldığında kıl köklerini yaktığı söyleniyor.bahsettiğim süre senelerle ifade edilebilir.jiletten tek farkı tüyleri sertleştirip çoğaltmaması.

hamam otu yağını pekde inanmıyorum ama deneyim diye aldım bir şişe ,bakalım bende ilk seansın ilk gününü dün sürdüm sonuç bakalım ne olacak... sonuçu bildiiririm arkadşlar.

Ben de düşünüyorum almayı ama kararsız kaldm açıkçası, 5-6 seans kullanıp cidden güzel sonuç alan varsa yazsın lütfen arkadaşlar :10:

Ben de denemek için aldım. Nerde tüy varsa aldım güzelce bacak koltukaltı filan ve bir seansım bugün bitti.. Sonuçları paylaşırım :)
İnşallah bu yöntemle kurtuluruz şu kıl tüy meselesinden :)

Back