Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hamam otu tozu aldım bikini bolgesini aldıktan sonra surcem umarım faydası olur.tahris falan yparmı ya orda kullanılırmı eskının kadınları hala bunu yapıyo orasına
merakımdan dolayı af buyuruyorum ama hem diyosun genital bölgeme uyguluyorum, hem de diyosun erkek arkadaşımda çok fark ettiğini söylüyor.
Tatlım bizde böyle konular konuşulur yani şaşırmana şaşırdım bende :) o senin bağnazlığın güzelim.
ya ıstemeden karısıyorum ama kız sorarken bilee af buyurun demısçsende olaya bagnazlıktan girmişsin ne kadar genıs bu ınsanlar ya hıc utanma ar kalmamış. bu bagnazlık degıl karakter meselesıdır.bz onu yapmadıımız ıcın bagnazmıyız smdı e sana ne demelı ya
ya ıstemeden karısıyorum ama kız sorarken bilee af buyurun demısçsende olaya bagnazlıktan girmişsin ne kadar genıs bu ınsanlar ya hıc utanma ar kalmamış. bu bagnazlık degıl karakter meselesıdır.bz onu yapmadıımız ıcın bagnazmıyız smdı e sana ne demelı ya
ya hyr tabıkıde bı bakıma haklısınız ama hos olmuyo yanı kız af buyrun demıs oda bagnazlıktan dem vurmus bu bagnazlık degildir ben onu vurgulamak istesdım yoksa kim naparsa yaparElbette sizin nezdinizde diğer arkadaşlara da söylüyorum. Yani genel bir söylem benimki, dilerim yanlış anlaşılma olmamıştır :)
Kızlar ben 2 gündür kullanıyorum inş iyi sonuç alacağım.
Bir şey soracağım. ben buzdolabında tutuyorum şişeleri ( serin ve kuru yer dediği için ) siz nerede muhafaza ediyorsunuz ?
kokusu yok benim aldığımda sizinkide mi öyle kızlar
arkadaşlar yağın belli bi markası varmı yada aldığınız bi site_?mutlaka sahte olanı da düşmüştür piyasaya...
kızlar buzdolabında saklıyorum demişsiniz ben de kitaplığımın rafına koyuyorum, hiç bişey olmadı benimkilere de,gerçi burası da çok sıcak bi şehir oldu artık ama maşallahları var yağlarımın
ya gercekten faydasını gordunuzmu bu yagın.hamam otu tozuna da iyi diyolar bikini bolgemı aldım ama jılet gibi uzun sure kullandıkca azaltıyo diyolar.ama yagı merak ediyorum cidden