tşk ederım cnm pekı arkadaslar denıldıgı gbı 5 6 sean uygulayıp tuylerıne sn verenler vrmı
ben de merak ediyorum bunu. ayrıca bu ürün ne zamandan beri çıkmış yani, hamam otu yağı olarak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederım cnm pekı arkadaslar denıldıgı gbı 5 6 sean uygulayıp tuylerıne sn verenler vrmı
benimde senin gibi ve üstelik ben jiletten döndüm ilkkez ağdaya aynı etkileri gördüm... inşallah kurtuluruz da kıl tüy derdi kalmaz :)
peki ne zamandan beri kullanıyorsun? memnun kaldın mı ?
peki ne zamandan beri kullanıyorsun? memnun kaldın mı ?
ben 3 şişe alıcaktım ama o kadar söylenen doğru mu değil mi diye emin olamadım param boşa gitmesin diye 2 şişe aldım daha 1.seansım yeni bitti zaten yağ damla damla geldiği için çok az bi yağ yetiyor işin sıkıcı olan tek tarafı 5-10 dkka masaj yapmak kollarım ağrıyor :)) ben memnun kaldım yani benim tüylerim herkesteki gibi çıkmıyor hormonal bozukluktan dolayı hem fazla çıkıyor hemde kalın çıkıyor bütün vücüdumda böyle ama su an tüylerim çok az çıkmış ve kökleri zayıflamışş çok sevindim ben şimdide bacaklarıma geçiyorum hepsi bitsin gitsin :) ben memnun kaldım açıkcası ama tabi en son karar senin.. :)
paylaşayım tabii ki canım :) koltuk altı bölgemden pek bişey anlamıyorum artık,malum yaz mevsimindeyiz çıktıkça alıyorum bazen de kullanmayı unutuyorum o yüzden koltuk altım için pek bişey diyemeyeceğim,anlamıyorum çünkü sık sık aldığım için.ama bikini bölgemde çok değişiklik var,ikinci seansımı uyguladım oraya,ve tüyler gerçekten azaldı,boşluklar var artık heryerde çıkmıyo.3.seansımı uygulamaya daha var,tüyler yavaş da çıkıyo
ilk seansına bir şişe mi gidiyor peki..yani sanırım toplam 6 seans sürüyormuş 6 şişemi almamız gerekiyor
walla güzelim bende littleangel in tarif ettiği siteden aldım ilk sayfalarda geçiyor sonu .net hani en etkileyen yanı ayrıntılı ne aldığını yazmış oldukları faturayla gönderiyorlar. ben çok şey aldım netten çay bitkiler falan filan ne fatura koyarlar almazsın fatura istersin bilmem ne medikal yada turizm der ürünün adı da yazmaz. bunda direk metin ilaç yazıo yani başıma bişi gelirse bu yağdan direk dava açabilirim :))))
kızlar merhaba bu kg çizelgesinde verdiğiniz kiloları girip tekrar mı düzenliyorsunuz
merhaba bende aldım 3. güünümdeyim bikini bölgesini epilasyon başlığının traş makinesiyle aldım ve 3 gün olcak fazla çıkmadı uzası kuaföre gidip aldırcam firmayı aradım müşteri hizmetlerine sordum jiletle alınabilir demişlerdi bi haftaya uzuyo dedim nasıl olcak o zaman alıp bidaha yaparsınız dedi ama en etkilisi ağdayla alın daha çabuk etki etsin dedi koltuk altınada kullanyom orda hiç çıkmadı normalde 2 güne hemen kıl kökleri çıkardı ama çıkmadı bi de alt bacağıma kullanyom ordada aynı kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar
kokusu yok benim aldığımda sizinkide mi öyle kızlar