Hamam Otu Yagi kullananlar

yüz bölgesinde kullansak bi sorun olur mu kullanan var mı aranızda ? :S

yüze kullanmayın diyorlar... ben gıdık bölgeme sürdüm elimdeki kalan yağıda yanlara sürdüm ama bu kadar birde çok sıcak ya terlerimde ya gözüme ya ağzıma filan gelir diye korktum. yüzümde nolur nolmaz (normalde de çok hassastır) kızarır bişi olur diye sürmedim.yanlara öyle sürmeme rağmen 2. aya girmek üzereyiz çıkmadı. kuaför bile gıdığı aldırmaya gittiğimde almadı yanları ki normalde cırt cırt dalardı. gıdığa bile 1 kez sürdü oda birkaç inatçı sert siyah kıl var onlar yüzünden...

belki kış gelirse yüzede deneyebilirim. bi göreyimde tüm etkisini :)

kızlar ben bunu genitel bölgeme uyguluyorum gerçekten çok farkını gördüm. hepinize tavsiye ederim yani. internet sitesinden 2 kutu sipariş verdim. geldi başladım kullanmaya. 2. haftaya giriyorum, erkek arkadaşımda çok fark ettiğini söylüyor. Denemenizde fayda var.

walla bende denedim genital bölgeye bugün 4. yağı süreceeğim. açıkcası gıdığım ve alt bacağım kadar fark etmedi. (eski yazılarımı gördüyseniz gerçekten onlar ilk günden fark etmişti)

tek yorumu ben yapabileceğim ayrıca benim kocam olmasına rağmen bu konuda eminim o bile 4. ve 5. seanstan sonra yorum yapacaktır. (yaklaşık 4 aya tekabül edecek:)))))))))))

walla bende denedim genital bölgeye bugün 4. yağı süreceeğim. açıkcası gıdığım ve alt bacağım kadar fark etmedi. (eski yazılarımı gördüyseniz gerçekten onlar ilk günden fark etmişti)

tek yorumu ben yapabileceğim ayrıca benim kocam olmasına rağmen bu konuda eminim o bile 4. ve 5. seanstan sonra yorum yapacaktır. (yaklaşık 4 aya tekabül edecek:)))))))))))

memnun musun canım hamam otu yağından?

benim de aynen dediğin gibi,bikini bölgemde çok farklılık yok henüz ama boşluklar ve zayıflıklar var ve alınırken daha az acı çektim :KK34: benim de sir ağdaya gittiğim yerdeki ablam fark ediyo :KK9::KK9: insanların erkek arkadaşı farkediyo be,devire bak sen :44:

memnun musun canım hamam otu yağından?

güzelim alt bacağa sürdüydüm birde gıdığa, mükemmeldi sonuç. şimdi de üst bacak ve bikini bölgesine sürüyorum. belki de diğerlerinden aldığım sonuç çok güzeldi o yüzden bu seferkileri beğenemedim. ama beklemek lazım tabi. ama gıdığa 2. seansı uyguladım. sonuç çok güzel ay dokundukça dokunasım geliyor. hele alt bacak süperdi. alt bacağımı arada aldığımdan aldım 1. kez uyguladım. sonra 20. gün gibi çıkmayanlar çıktı onlarıda aldım uyguladım. şimdi nerdeyse 2 ay oldu daha almadım. hergünde etek şort giyerim. (işe de) hani uzamış elle tutulacak kadar yanlız belli olmuyor sırf seans yapayım diye alacağım.

herkes çok güzel yorumlar yapmış darısı başımaaa:)))
başta hamam otunun toz halini kullananların şikayetlerini okuyunca korkmuştum ama bu site heveslendirdi beni..sipariş vermeyi düşünüyorum ben de ama orijinal siteden emin olamıyorum,
little angel tarif ettiğin site google'a hürrem otu yazdığımızda ilk çıkan site değil mi? bir kaç tane benzer site var kafam karıştı :///

benim de aynen dediğin gibi,bikini bölgemde çok farklılık yok henüz ama boşluklar ve zayıflıklar var ve alınırken daha az acı çektim :KK34: benim de sir ağdaya gittiğim yerdeki ablam fark ediyo :KK9::KK9: insanların erkek arkadaşı farkediyo be,devire bak sen :44:

kzlar cıddı cıddı cok etkılı bırseymı bu detylı bılgı alabılırmıyım tuylerın uzerınde nası etkısı oldu

kızlar memnun olan arkadaşlar nereden aldığını yazabilirler mi artık bunun da sahtesini kullanmayalım nasıl emin olabiliriz hangi siteden aldınız

memnun olan çok gibi ama inşallah bioder ve karınca yağı gibi bırakınca eski haline dönmez :KK53: bende alıcamda aktarlarda satılsa ineternetten getirtmez zoruma gidiyo :KK52:

kızlar ben şimdilik koltuk altıma uyguladım sadece emin olabilmek için 1. seansım bitti normalde benim tüyleri bugün alsam 2 gün sonra hemen çıkarlar ağdayla bile olsa ve kalın çıkıyordu simdi alalı bi hafta olmasına rağmen çok az çıkmış ve tüylerim çok ince çok farkettim şimdiden böyleyse ben bayıldımm bunaa insallah hepsi kökten gider bizde kurtulurzzz :)))

kızlar memnun olan arkadaşlar nereden aldığını yazabilirler mi artık bunun da sahtesini kullanmayalım nasıl emin olabiliriz hangi siteden aldınız

canım nette google'a hamam otu yağı yaz zaten 2.sırada filan orjinal sitesi var sonu '' .net '' le bitiyor. ben oradan aldım orjinal olduğunu sorgulatabiliyorsun aldıktan sonra. benimkiler orjinaldi diğer sitelerde sahtesini satıyolar dikkatli olmak lazım o siteden alabilrsinn :)

kzlar cıddı cıddı cok etkılı bırseymı bu detylı bılgı alabılırmıyım tuylerın uzerınde nası etkısı oldu

valla canım biz baya kişi olarak memnun kaldık forumda,daha da devam ediyoruz.benim bi önceki mesajda da dediğim gibi tüylerimde zayıflama oldu ve bazı yerlerde boşluklar var yani çıkmıyo oralarda,ayrıca epilasyon yaparken daha az acıyo sanırım kökler zayıfladığı için,böyle işte canım ben daha devam ediyorum bakalım inşallah bigün tamamen biter umuduyla.2.şişemdeyim koltuk altıma kollarıma ve bikini bölgeme uyguluyorum,daha bacaklara uygulamadım hiç oraya çok yağ gidecek diye :KK9::KK9:

valla canım biz baya kişi olarak memnun kaldık forumda,daha da devam ediyoruz.benim bi önceki mesajda da dediğim gibi tüylerimde zayıflama oldu ve bazı yerlerde boşluklar var yani çıkmıyo oralarda,ayrıca epilasyon yaparken daha az acıyo sanırım kökler zayıfladığı için,böyle işte canım ben daha devam ediyorum bakalım inşallah bigün tamamen biter umuduyla.2.şişemdeyim koltuk altıma kollarıma ve bikini bölgeme uyguluyorum,daha bacaklara uygulamadım hiç oraya çok yağ gidecek diye :KK9::KK9:

pkı pamukla falnmı uyguluyorsun hafta ıcı bnde almayı dusunuyorum acıkcası guvendım sızlere ne cıksa bı umut alıyoruz helke epılamor fıyaskosundan snra ınancım klmamıstı allhtn bu sıte vr bıde bnmde sıze bı tvsıyem var

yaklasık 2 aydır 3 sefer fln tuylerımı kokunden aldım aldıktan hemen snra lımon tuz karısımı uyguladım bya ynıyor ama olsun dynıyorm ytrkı kıl tuy klmasın bunu 2 3 gce uyguluyorm ytmadan bıde kolonya kullanıyorm bır seferde tuylerı aldıktan snra zırnık hamam otu uyguladım suan tuylerım eskısınden yarı yarıye dha ınce ve bazı yerlerde bosluklar vr eskıden bacaklarıma degdıgımde kırpı gbı hıssederdım uzulurdum sımdı tuyler cansız ve yumusak tum bunlara dvm edıcem ynı sıra haman otu yagınıda alıcm hfta ıcı ınsallh kurtuluruz umarım lekeler ve btıklrda gcer

kızlar ben şimdilik koltuk altıma uyguladım sadece emin olabilmek için 1. seansım bitti normalde benim tüyleri bugün alsam 2 gün sonra hemen çıkarlar ağdayla bile olsa ve kalın çıkıyordu simdi alalı bi hafta olmasına rağmen çok az çıkmış ve tüylerim çok ince çok farkettim şimdiden böyleyse ben bayıldımm bunaa insallah hepsi kökten gider bizde kurtulurzzz :)))

benimde senin gibi ve üstelik ben jiletten döndüm ilkkez ağdaya aynı etkileri gördüm... inşallah kurtuluruz da kıl tüy derdi kalmaz :)

Ben yıllar önce epilasyona gittim ama tüylerim var. Sürekli ağda yapmak zorunda kalıyorum. birkaç gün önce gördüm hamam otu yağını internette. baya dikkatimi çekti, araştırdım. oldukça faydalı yorumlar gördüm . Dün aldım ve ilk kez denedim genital bölgede. 4 gece daha süreceğim. sonra ne zaman tekrar çıkmaya başlayak , hepinizle paylaşacağım. umarım faydası olur...

canım nette google'a hamam otu yağı yaz zaten 2.sırada filan orjinal sitesi var sonu '' .net '' le bitiyor. ben oradan aldım orjinal olduğunu sorgulatabiliyorsun aldıktan sonra. benimkiler orjinaldi diğer sitelerde sahtesini satıyolar dikkatli olmak lazım o siteden alabilrsinn :)

peki ne zamandan beri kullanıyorsun? memnun kaldın mı ?

walla güzelim bende littleangel in tarif ettiği siteden aldım ilk sayfalarda geçiyor sonu .net hani en etkileyen yanı ayrıntılı ne aldığını yazmış oldukları faturayla gönderiyorlar. ben çok şey aldım netten çay bitkiler falan filan ne fatura koyarlar almazsın fatura istersin bilmem ne medikal yada turizm der ürünün adı da yazmaz. bunda direk metin ilaç yazıo yani başıma bişi gelirse bu yağdan direk dava açabilirim :))))

pkı pamukla falnmı uyguluyorsun hafta ıcı bnde almayı dusunuyorum acıkcası guvendım sızlere ne cıksa bı umut alıyoruz helke epılamor fıyaskosundan snra ınancım klmamıstı allhtn bu sıte vr bıde bnmde sıze bı tvsıyem var

yaklasık 2 aydır 3 sefer fln tuylerımı kokunden aldım aldıktan hemen snra lımon tuz karısımı uyguladım bya ynıyor ama olsun dynıyorm ytrkı kıl tuy klmasın bunu 2 3 gce uyguluyorm ytmadan bıde kolonya kullanıyorm bır seferde tuylerı aldıktan snra zırnık hamam otu uyguladım suan tuylerım eskısınden yarı yarıye dha ınce ve bazı yerlerde bosluklar vr eskıden bacaklarıma degdıgımde kırpı gbı hıssederdım uzulurdum sımdı tuyler cansız ve yumusak tum bunlara dvm edıcem ynı sıra haman otu yagınıda alıcm hfta ıcı ınsallh kurtuluruz umarım lekeler ve btıklrda gcer

ben direk elimle masaj yaparak uyguluyorum. elim ağrıdı valla 5 gecedir, kesin olsun diye 10 dk masaj yaptım. yatarken yapıyorsun, uykun geliyor, yoruluyorsun elimi saçıma vuracağım diye korkuyorum. neyseki 1 uygulamanında dün gece sonuna geldik.

alt bacağın tüyleri hep 2 seferde çıkar. 2 uygulama ona yaptım. 1 uygulama üst bacağa. 2 uygulama gıdık. 1 uygulama bikini bölgesi. 1. şişe bitecek az kaldı dibinde. miktar ne kadar gidiyor bilgi vereyim dedim...

ben direk elimle masaj yaparak uyguluyorum. elim ağrıdı valla 5 gecedir, kesin olsun diye 10 dk masaj yaptım. yatarken yapıyorsun, uykun geliyor, yoruluyorsun elimi saçıma vuracağım diye korkuyorum. neyseki 1 uygulamanında dün gece sonuna geldik.

alt bacağın tüyleri hep 2 seferde çıkar. 2 uygulama ona yaptım. 1 uygulama üst bacağa. 2 uygulama gıdık. 1 uygulama bikini bölgesi. 1. şişe bitecek az kaldı dibinde. miktar ne kadar gidiyor bilgi vereyim dedim...

tşk ederım cnm pekı arkadaslar denıldıgı gbı 5 6 sean uygulayıp tuylerıne sn verenler vrmı

X