- 30 Haziran 2009
- 2.156
- 2.794
- 333
- Konu Sahibi hxixztutkunu!!!
-
evet kıslar ilk duyduğumda sasırmıştım ama bitkisel bi toz bu paket içinde veya kilo olarak satıılıyor..urfada yetişen bi bitki ismi haman tozu..bunu tozu alıp evde hazırlayabilirsiniz..
ben memnun kaldım hem acısız tüyleri alıyor hemde azaltıyor...
jilet veya tüy dökücüler gibi üstten değilde kökten döküyor...
tavsiye edilir...
hazırlanışı:bi kapta haman tozunu suyla karıştırın ,cok sıvı değil cokta katı olamayacak sekilde hazırlayın bacakta veya alacağınız yerde duracak sekilde,15 dk bekletin asitli olduğu için yanmaya başlayınca ılık suyla yıkayın,
sonra elinizle yıkadıktan sonra ovalayın tüyleriniz dökülecektir hem acısız hemde zahmetsiz,maliyeti ise kutusu..4.00 ytl yarım kilosu 5.00 ytl.....
tavsiye edilir ..
deneyinn....:içelim:,:1hug:
arkadaşlar nette gezerken okudum bu hamam otu tozunu epilasyon yapılmış bölgeye sürüyolarmış 1 dk kadar bekletip yıkıyolarmış tüyler çok azalıyormuş ortalama 1 -1,5 yılda tamamı yok oluyormuş.az önce okudum acaba bunu uygulayan varmı aranızda ?
aslında direkt tüylere sürülüyormuş ama kısa sürede çıkarıyormuş ama benim söylediğim farklı bir durum tüyleri ağda yada epilasyonla aldıktan sonra sürüp 1 dk bekletiliyormuş bu kıl köklerine nüfuz ediyormuş ve ortalama 1-1,5 yılda tamamen yok oluyormuş isterseniz nette bulabilirsiniz ben orada okudum valla.bunu yazan kişi itkisel formüller olan bir kitapta okuyup denemiş tamamen kurtuldum diyor.sizce doğrumudur kızlar denemeye değermi acaba?ben daha önce hiç görmedim nasıl birşey bu?
bu ilacı kullanırken maske takılsa etkili olmazmı kokusu yine gelirmi bu kadarmı pis kokusu var:))) bende düşünüyorum bu yöntemide bulundugum bölgede yokmuş( araştıracam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?